vineri, 9 aprilie 2021

Acord important între Netflix si Sony pentru difuzarea de filme noi pe platforma de streaming

Netflix și Sony Pictures Entertainment (SPE) au anunțat un acord multianual de licențiere, începând cu filmele din 2022. Astfel, Netflix poate obține drepturi de difuzare în premieră pentru filmele Sony Pictures Entertainment, la doar o lună de la difuzarea în cinematografe.

Filme precum "Morbius", "Uncharted", "Where the Crawdads Sing" sau "Bullet Train" vor fi printre ofertele inițiale din anul 2022. Acestea vor fi urmate de lansări precum continuarea la "Spider-Man: Into the Spider-Verse" și alte filme SPE cu personaje Marvel, inclusiv viitoarele versiuni ale "Venom" și "Spiderman" sau continuările preconizate pentru francizele "Jumanji" și "Bad Boys". Netflix va licența de asemenea drepturi pentru alte titluri din vasta bibliotecă de filme ale Sony Pictures Entertainment.

Sony Pictures este un partener excelent și suntem încântați să ne extindem relația prin acest acord de perspectivă care ne permite nu doar să aducem pe Netflix o listă impresionantă de filme îndrăgite, ci oferă de asemenea o nouă sursă de filme in premieră pentru cinefilii Netflix din întreaga lume", a precizat Scott Stuber, șeful Global Films la Netflix.


DESPRE NETFLIX

Netflix este unul dintre serviciile de divertisment de top din lume, cu 204 de milioane de abonamente plătite în peste 190 de țări. Abonații, inclusiv din România, pot viziona prin intermediul acestui serviciu VOD de seriale, filme și documentare dintr-o mare varietate de genuri și diverse limbi.

DESPRE SONY PICTURES ENTERTAINMENT

Sony Pictures Entertainment (SPE) este o filială a Sony Group Corporation din Tokyo. Operațiunile globale ale SPE includ producția, achiziția și distribuția de filme cinematografice; producția, achiziția și distribuție pentru televiziune; posturi de televiziune; crearea și distribuția de conținut digital; dezvoltarea de noi produse, servicii și tehnologii de divertisment. Sony Pictures Television operează zeci de companii de producție deținute complet sau parțial în întreaga lume: ca exemple, menționăm Columbia Pictures, Screen Gems, TriStar Pictures, 3000 Pictures, Sony Pictures Animation, Stage 6 Films, AFFIRM Films, Sony Pictures International Productions sau Sony Pictures Classics.


4 comentarii despre subiectul „Acord important între Netflix si Sony pentru difuzarea de filme noi pe platforma de streaming”:
Anonim

E un pas firesc pentru Netflix, mai ales ca alte platforme concurente, cum ar fi Disney+ si HBO GO / HBO MAX au deja filme de top lansate in premiera online.

Anonim

Se aliniază Netflix trendului internațional si își completează astfel gama de filme de la terți, gamă care e mai sărăcuță pe platforma Netflix, pe care predomină producțiile proprii. Oricum, este o veste excelentă!

Unknown

O fac si pentru ca se apropie sau a sosit hbo max care o sa fie o concurenta acerba pentru ei.

Cristy

așteptăm o înțelegere și cu Digi

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile