duminică, 11 aprilie 2021

RNT lansează "Programul RABLA pentru routere Wireless"

"În cadrul programului iți oferim router-ul ARCHER C6 Gigabit MU-MIMO AC1200 de la TP-link, Daca ești client RNT il primești GRATUIT in schimbul router-ului vechi si la reînnoirea contractului pe o perioada de 2 ani Programul se adresează exclusiv clienților RNT", anunță operatorul printr-un comunicat remis către HD Satelit Blog România.

Router-ul ARCHER C6 v2 este dotat cu:
- Conexiuni Gigabit și dotări hardware avansate: 5 porturi Full Gigabit (1 WAN + 4 LAN) pentru conexiuni ultra-rapide și procesor dedicat NAT Hardware;
- Wireless stabil și performant cu tehnologii avansate: Wi-Fi AC1200 (>300Mbps + 867Mbps), MU-MIMO, Beamforming pentru conexiuni stabile, la distanțe mai mari și 5 antene de 5dBi (4 antene externe și 1 antenă internă);
- Suportă standardul 802.11ac
- Funcții avansate, control parental și securitate îmbunătățită: Mod Access Point, Server VPN - OpenVPN / PPTP, tv prin protocol IP cu funcții complexe, IPv6, rețele Guest în ambele benzi de frecvență, aplicația Tether pentru configurare și administrare facilă, direct de pe smartphone, Control Parental eficient și ușor de utilizat, configurabil în funcție de ore și/sau terminale, Firewall SPI și protecții DoS și Management securizat local și/sau remote HTTPS;
- Beneficiază de 3 ani garanție și de suport tehnic gratuit în limba română;
- Design funcțional, modern și elegant: materiale și finisaje de calitate, fante de răcire inteligent poziționate, posibilitate de instalare pe birou sau pe perete și 6 LED-uri cu funcții “Night Mode” și Pornit/Oprit.


Mai multe detalii puteti găsi pe pagina producătorului TP-Link.

RTN este un furnizor servicii internet, telefonie si televiziune din România, partener Cisco, HP, Juniper si Avira. Este de asemenea un integrator sisteme IT si de supraveghere. Pagina de Facebook a acestui furnizor poate fi accesată AICI.


12 comentarii despre subiectul „RNT lansează "Programul RABLA pentru routere Wireless"”:
Anonim

Un mod inteligent de a-ți face reclamă și de a atrage cumpărători. Nu că TP-Link nu ar fi deja un nume consacrat.

Anonim

Doar ca e prima data când aud de furnizorul asta de internet. Ca regula de baza Nu cumpăr echipamente sau telefoane de la providerul meu de internet sau telefonie.

Anonim

A fost consacrat dar de o perioada de timp lasa de dorit.Eu am inceput sa schimb cu zecile Routerele TP-LINK cu altele!!!!

Anonim

Am tplink de 1 GB și funcționează perfect. Nu îl restartez niciodată. Alte routere le restartam ce puțin o dată pe săptămână.

Anonim

A6 are o antena interna, C6 nu are asa ceva. Asta este singura diferența dintre cele 2 routere de la tplink

Daniel S.

Am încercat să intru pe pagina de internet și aceasta nu există, nu auzisem înainte de această firmă.

Anonim

Intra pe pagina lor de Facebook.

Anonim

E o firma locală, regională. Normal că dacă nu e in zona ta, nu și auzit de ea. E bunicică, știu pe cineva abonat la ei, e foarte mulțumit omul.

Anonim

Router bun, recomand, la banii lui își face treaba cu brio pentru 1,2 calculatoare, și vreo 6-8 conexiuni pe wireless dacă jucați jocuri line șah stați pe filme online sau YouTube. Merita nota 9 acel router fără probleme în banii lui

Sporea Marius

Cine doreste un router bun si dispune si de ceva banuti desigur isi cumpara un MIKROTIK iar cei care cunosc ce put aceste routere stiu bine despre ce vorbesc. Meniul e destul de stufos la ele si poti face o gramada de setari. Acestea routere adevarate. Am un Omnnitik de 500 de lei si are o raza de acoperire de nedescris si are doua antene incorporate de 7.5 dbi il tin in curte si in casa nici nu am nevoie ca prind semnal si in gradina peste tot, am semnal si la 1 casa distanta de mine.
Si cum zicea si cineva mai sus tp-link nu mai e ce a fost odata, eu am schimbat multe routere si de switch0uri nu mai vorbesc cate s-au dus si sau ars in garantie asa ca am renuntat sa mai cumpar.
Cine mai are tp link mai vechi la aia da mai sunt ok dar ce se fabrica acum sunt tare proaste.

Gaby

Eu am TPLINK Archer C5 v4 si funcționează PERFECT, inclusiv viteza de peste 900 Mbps pe cablu, stabilitate si nicio restartare. L-am cumparat nou anul trecut, cu vreo 220 lei.

Anonim

Si eu sunt abonat RNT la internet si sunt multumit de ei. Legat de router, folosesc C6, care l-am cumparat de la ei cu 138 RON, e un modem reusit

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile