marți, 27 aprilie 2021

Caporal în serviciul Royal Air Force, degradat si condamnat pentru furnizarea de servicii ilegale de streaming

Un caporal aflat în serviciul Royal Air Force (RAF) din Marea Britanie a fost condamnat la zece luni închisoare, cu suspendare pentru 18 luni, din cauză că a vândut servicii ilegale care asigurau acces la televiziuni premium, transmisii sportive și filme. El a fost de asemenea degradat.

Caporalul din Wallingford, Oxfordshire, a vândut abonamentele ilegale prin intermediul unui grup de Facebook, dar și printr-o aplicație care putea fi instalată și utilizată pe dispozitive Firestick, pe baza unui abonament ilegal. Abonații la serviciile sale au fost identificați și se anticipează acțiuni suplimentare.

Investigațiile efectuate de organizația de protecție a proprietății intelectuale FACT, în parteneriat cu filiala specială pentru investigații RAF, au confirmat că inculpatul a colaborat cu furnizori ilegali de conținut din afara armatei. Investigațiile asupra acestor furnizori suplimentari continuă.

Cei care oferă servicii ilegale de streaming comit o infracțiune gravă și trebuie să răspundă legal pentru faptele lor. Această decizie a instanței demonstrează consecințele grave cu care se confruntă persoanele care aleg să încalce legea prin furnizarea ilegală de conținut. Această condamnare va avea un efect negativ semnificativ și de lungă durată asupra carierei și oportunităților viitoare ale acestui inculpat. Mulțumim Forțelor Aeriene pentru ajutorul oferit în acest sens. FACT va continua să monitorizeze modalitățile utilizate pentru a face publicitate, pentru a comercializa, vinde și distribui aplicații, dispozitive și fluxuri audio-video, pentru a lua măsuri împotriva furnizorilor și operatorilor ilegali", a declarat Kieron Sharp, director executiv FACT.


3 comentarii despre subiectul „Caporal în serviciul Royal Air Force, degradat si condamnat pentru furnizarea de servicii ilegale de streaming”:
Anonim

Ce ii mai trebuia sa faca asta? Probabil castiga destui bani ca si gradat in armata din Anglia. Acum a pierdut si jobul si "afacerea".

fany

probabil nu castiga asa mult

Anonim

Esti sigur? Chiar si in perioada de antrenament se castiga bine.

"ENTRY LEVEL SALARIES Range from £15.220 - £39,000 depending on the role. When training with the RAF you will be paid from the beginning.

https://www.raf.mod.uk/recruitment/pay-benefits

El era deja gradat, caporal, castiga peste 3000 lire lunar. Ti se pare putin 17.000 lei lunar?

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile