joi, 29 aprilie 2021

Ediții speciale de Paște la Antena 1

Cu ocazia sărbătorilor pascale, Antena 1 va difuza ediții speciale ale emisiunilor Acces Direct și Neatza cu Răzvan și Dani.

Echipa Super Neatza cu Răzvan şi Dani a pregătit trei ediţii speciale de Paşte

Încă din Vinerea Mare, o zi cu o semnificaţie aparte pentru creştini, de la 08:00, matinalii îşi invită telespectatorii să urmărească o discuţie despre tradiţii şi obiceiuri pe care le urmează românii la această sărbătoare, cu invitaţi speciali precum preotul Gabriel Cazacu, de la Mănăstirea Caşin şi teologul Ionuţ Bârsan. Cum se pregătesc românii de sărbătoare, ce destinaţii au ales pentru minivacanţa de Paşte, dar şi ce amintiri au Luminiţa Anghel, Marcel Pavel şi Paula Seling despre momentele petrecute alături de cei dragi, telespectatorii vor putea urmări vineri, 30 aprilie, de la 08:00, la Antena 1.

În prima zi de Paşte, de la ora 10:00, cei mai simpatici matinali îi invită pe telespectatori să petreacă Sfânta zi împreună, în familia Super Neatza. Gaşca de weekend are invitaţi speciali şi materiale despre cum celebrează românii anul acesta cea mai importantă sărbătoare creştină. Amna va petrece Paştele alături de familia Super Neatza şi va veni cu un cadou special pentru telespectatori. Ruxandra Luca este invitată la masa de Paşte, iar experta în parenting vine însoţită de băieţii ei. Marian Duţă şi Cătălin Oprişan petrec sărbătoarea lângă grătarul cu mici. Cine se pricepe mai bine să-i pregătească, dar şi cine îi face să dispară, telespectatorii vor afla duminică, de la ora 10:00, la Antena 1.

A doua zi de Paşte, de la ora 08:00, campionii dimineţilor perfecte dau startul distracţiei într-o ediţie specială a emisiunii. Răzvan, Oprişan şi Nicolai Tand au musafiri în ograda lor de la ţară. Costumaţi în straie populare, aceştia îşi aşteaptă oaspeţii de la oraş, pe Dani, Ramona, Bianca şi Ristei. Nu lipsesc nici invitaţii speciali: Elena Gheorghe va petrece această zi specială alături de echipa Super Neatza, în vreme ce Robert Tudor va aduce magia sărbătorilor pe platoul emisiunii. Simpaticul reporter Marian Duţă le-a pregătit şi el telespectatorilor ponturi despre cum se poate sărbători Paştele la pescuit, dar şi reţete festive delicioase pe bază de peşte, într-o transmisiune specială de la o păstrăvărie de pe Valea Doftanei.

De Paşte, Mirela Vaida le aduce telespectatorilor o serie de ediţii speciale ale emisiunii Acces Direct

În Vinerea Mare, de la ora 17:00, artiştii vin împreună cu familiile lor într-o emisiune emoţionantă, cu poveşti de viată şocante şi dezvăluiri în premieră.

Astfel, Cornel Păsat, prezent în platoul Acces Direct alături de soţia sa, Bianca, şi băieţelul lor, Dryas, va vorbi în premieră despre momentele de cumpănă din căsnicia sa. Nicu Paleru, artist cunoscut pentru faptul că îşi ţine viaţa personală departe de ochii curioşilor, va face o excepţie şi va veni în platoul Acces Direct în ediţia de sărbătoare a emisiunii, alături de soţia sa, Cristina, şi fiica lor, Anais. Lor li se vor alătura Lavinia Goste şi soţul ei, dirijorul Marius Zorilă, dar şi cântăreaţa de muzică populară Sabina Leonte, ce va vorbi despre un moment de cotitură din viaţa ei, povestind cum sarcina a salvat-o de cea mai cumplită boală, cancerul.

A doua zi de Paşte, tot de la ora 17:00, artiştii dau startul distracţiei într-o ediţie de sărbătoare Acces Direct. Theo Rose, Armin Nicoară, Mandinga, Emilia Ghinescu, Monica Anghel, Viorica de la Clejani sau Jean de la Craiova sunt doar câţiva dintre artiştii care vor petrece sărbătoarea alături de Mirela Vaida. Surpriza ediţiei o va reprezenta competiţia „Marea bucătăreală”. Într-un cadru rustic, cinci tineri artişti de muzică populară vor pregăti mielul la proţap şi se vor întrece în prepararea celui mai gustos stufat. Momentele de comedie vor fi asigurate de către Adriana Trandafir şi Dan Ionescu.

A treia zi de Paşte, petrecerea între prieteni continuă în platoul Acces Direct, începând cu ora 17:00. Laura Lavric, Andrei Păunescu, Luminiţa Anghel, Steliana Sima, Elena Merişoreanu, Constantin Enceanu, Daniela Gyorfi, trupa Alb Negru sau Tavi Clonda sunt doar câţiva dintre artiştii care s-au alăturat petrecerii găzduite de Mirela Vaida, pe platoul emisiunii Acces Direct.


Niciun comentariu despre subiectul „Ediții speciale de Paște la Antena 1”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile