joi, 29 aprilie 2021

Facebook Marketplace are un miliard de utilizatori

Facebook Marketplace, serviciul de mică publicitate al platformei, are acum un miliard de utilizatori. Există mai mult de un milion de magazine, cu peste 250 de milioane de utilizatori care interacționează cu acele magazine în fiecare lună. Facebook a lansat anul trecut funcția care permite companiilor să creeze cataloage de produse pe paginile lor.

Comerțul electronic a devenit mult mai important în timpul pandemiei, de aceea Facebook a decis să găsească noi modalități de extindere a funcțiilor oferite. De exemplu, compania va permite celor care au afaceri să cumpere anunțuri pe Facebook, dar care se deschid direct în WhatsApp, din aplicația WhatsApp Business. Și Instagram intenționează să le permită influencerilor să își administreze propriile magazine în aplicație.

"Investim în construirea viitorului comerțului. Avem un drum lung de parcurs pentru a construi o platformă comercială completă ce oferă toate serviciile. Acest sistem modern de comerț va reuni sistemul de publicitate, instrumentele actuale și mesageria, cu domenii precum magazine și mesagerie de afaceri ori plăți", a spus Zuckerberg.


Niciun comentariu despre subiectul „Facebook Marketplace are un miliard de utilizatori”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile