miercuri, 7 aprilie 2021

Nou la Digi TV Satelit: Aleph News. UPDATE: Televiziunea Aleph News a fost eliminată din grila Digi Tv satelit.

Operatorul de servicii de televiziune digitală prin satelit Digi Tv a introdus în grila de programe postul tv Aleph News. Poziția în grila Digi Tv este 133, iar rezoluția retransmisiei este SD.

Postul Tv se regăsește tehnic pe satelitul Intelsat 10-02, pe frecvența 12723, polarizare orizontală, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S QPSK, criptat.

UPDATE: Televiziunea Aleph News a fost eliminată din grila Digi Tv satelit.


20 de comentarii despre subiectul „Nou la Digi TV Satelit: Aleph News. UPDATE: Televiziunea Aleph News a fost eliminată din grila Digi Tv satelit.”:
Unknown

1) Au introdus Aleph News la 133 dupa ce au scos TV5 Monde Europe HD de la 122... 2) Continua sa aiba cel mai mic numar de canale HD pentru telespectatorii din Romania (majoritari ca numar, totusi...sic !!!) fata de cei din Ungaria si Cehia, desi furnizeaza numai decodoare HD...3) Decodoarele HD cand se defecteaza esti obligat sa te duci personal la service daca trebuie inlocuit (epoca Covid nu exista pentru Digi...) 4) Printre canalele HD nu se regasesc majoritatea canalelor romanesti dar nici macar Eurosport Romania pt a putea urmari in conditii civilizate Campionatul englez de fotbal...nemaivorbind de Digi sport 3 si 4. Satisfactie telespectatori sub 5 din 10. Aude oare cineva ? Sau profitul e prea mic ???

Anonim

Am dat scanare insa, postul tv nu a intrat

Costi

Ba a intrat. Dacă a intrat la mine, trebuie sa intre și la tine. La satelit nu e ca pe cablu să intre regional, in etape, ci intră național și european simultan. Scoate și tu receptorul din priză 5 minute și se actualizează lista automat.

Emil Raevschi

@unknown - primul - TV5 MONDE EUROPE HD nu e scos. E tot pe pozitia 122. E posibil sa fie dereglata antena la tine. Așa era la mine când a fost introdus in grila până au venit băieții și au reglat antena

Anonim

confirm și eu problema cu canalul franțuzesc probabil este ceva legat de actualizare a decodoarelor sau încă se lucrează de scos din ce știu nu poate fi scos există un tratat european

Anonim

Din moment ce eu il recepționez, este pe satelit in continuare. E ceva problema local, doar la cei care nu îl recepționează, nu e scos.

George Piţulescu

La Slatina, Aleph News este pe 184 şi de câteva săptămâni are mesajul "Canalul este codat...", formatul SD, iar pe 133 este Estrada TV. Pe analogic, Aleph este funcţional.

Anonim

George, aici se discuta despre introducerea Aleph News la Digi satelit, nu la Digi cablu. La Digi cablu este de mult timp introdus.

George Piţulescu

Anonim - Scuze. Aşa este. Graba strică treaba. :)

Anonim

Pt unknown primul:cand se strica dec.se poate ajuta la call.center și vine tehnicul acasă!Iar Eurosport HD RO este pe satelit,doar ca e necesar dec. HD!

Unknown

1) Raspuns pentru colegul Emil Raevschi : Antena este reglata "la sange" personal cu aparatura de specialitate. Semnal super.
Asa cum a intrat automat Aleph News ar fi re-intrat si TV5 Monde Europe HD...daca exista. Dar nu a intrat. Intrase acum ceva timp tot automat dar ulterior a iesit si actualmente pozitia 122 e libera. Depinde probabil de modelul receptorului HD caci sunt mai multe... Raspuns pentru colegul...deasemenea "Anonim" referitor la Eurosport in HD: Cu toate stima si dragostea, nu confunda Eurosport Romania pe 17747,00 H in SD (Premier League) cu Eurosport 1 si 2 HD pe 11977,00 H. Da, am receptor HD. Vezi link Packages Digi TV aici: https://en.kingofsat.net/packages.php?id=62. Sus in dreapta apare Eurosport 1 HD (hahaha...) dar e doar copia de pe cablu. Transmisia nu este HD ci in SD si asta se vede si o stiu toti cei "vechi" obisnuiti pe forumuri in ultimii 20 de ani. In plus call center...vine tehnicianul acasa daca esti la oras. daca esti la munte cu caprele unde nu exista decat telefon mobil cu semnal slab sau in strainatate cine o sa vina ? Sa fim seriosi... Norocul lui Digi este ca momentan cei de la "Focus" Group 7, au scos Eurosportul cu tot cu Premier League caci altfel multi s-ar fi mutat deja la Focus care are si un numar dublu de canale HD (evident mai scumpe, dar merita). Salutari tuturor !

Anonim

Unknown, e problema local la tine. O fi de la receptor, o fi din alta cauza, nu am de unde sa știu, dar cauza e la tine, La mine merge.

Unknown

Pentru @Anonim : Decodorul meu HD este Kaon NA9240HD. Probabil tu ai alt model si de aceea merge. Exista vreo 4-5 modele de decodoare HD.

Anonim

Am înțeles. Ideea că TV 5 Monde HD este, deci nu l-au scos, cum afirmai inițial. Aceasta incerc să îți explic.

Anonim

Pt unknown:tehnicul digi vine pt service oriunde pe teritoriul tarii!clar?,pt străinătate clientul este cu echipamentele în regim propriu,deci nu se asigura service și clientul este informat la semnarea Ctr.ului!Iar TV 5 Monde HD nu are nici o problema!sfat:rugati tehnicul sa va înlocuiască LNB.ul,reglaj din nou a antenei,antena sa fie de minim 0.80!Mult Succes!

Anonim

Apoi trebuie și o actualizare de programe!

Anonim

problema Nu este doar la un singur abonat și eu întâmpin aceeași problemă cu acel canal franțuzesc dar după ora 8:00 seara merge perfect și este singurul care nu funcționează probabil să fie ceva de la frecvență Mai degrabă de de de la Antena sau decodor

Anonim

Pt rezolvarea problemei cu TV 5 Monde Europe trebuie neapărat înlocuit de tehnicul Digi LNB-ul cu unul nou de calitate cumparat de pe net și reglaj! Succes!

Unknown

La Digi satelit canalul Aleph news nu mai este disponibil Dc?

Anonim

Din cauza ca l-au scos din grila.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile