marți, 6 aprilie 2021

OFICIAL: LG Electronics nu va mai fabrica telefoane mobile

LG Electronics a anunțat că nu va mai fabrica telefoane mobile. Decizia a fost deja aprobată de consiliul de administrație al companiei.

Decizia strategică a LG de a ieși din sectorul incredibil de competitiv al telefoanelor mobile va permite companiei să își redirecționeze resursele în alte domenii, cum ar fi componentele vehiculelor electrice, diverse dispozitive conectabile la internet, casele smart, robotica, inteligența artificială și soluțiile business-to-business, precum și asupra platformelor și serviciilor.

LG va oferi continua să ofere asistență service și actualizări de software pentru clienții produselor mobile existente, pentru o perioadă de timp care va varia în funcție de regiune. LG va colabora cu furnizorii și partenerii pe parcursul închiderii activității de producere a telefoanelor mobile. Detaliile legate de forța de muncă vor fi stabilite la nivel local.

LG va continua să își valorifice expertiza mobilă și să dezvolte tehnologii legate de tehnologia mobilă, cum ar fi 6G, pentru a contribui la consolidarea competitivității în alte domenii de afaceri. Tehnologiile de bază dezvoltate pe parcursul celor două decenii de operațiuni mobile ale companiei LG vor fi, de asemenea, păstrate și aplicate produselor existente și viitoare.

Activitatea de producție a telefoanelor mobile va fi oprită pe 31 iulie 2021. Modelele existente în depozitele companiei vor fi disponibil și după aceasta data calendaristică, pana la epuizarea stocurilor.


Despre LG Electronics Inc.

LG Electronics Inc. este un inovator global în tehnologie și în producție, cu operațiuni în 140 de locații și o forță de muncă de peste 70.000 angajați în întreaga lume. Cu vânzări globale în anul 2020 de peste 56 miliarde de dolari, LG este compusă din cinci companii - Home Appliance & Air Solutions, Home Entertainment, Mobile Communications, Vehicle Component Solutions și Business Solutions. LG este un producător mondial de televizoare, frigidere, aparate de aer condiționat, mașini de spălat și dispozitive mobile, inclusiv produse premium LG SIGNATURE și LG ThinQ cu inteligență artificială.


Un comentariu despre subiectul „OFICIAL: LG Electronics nu va mai fabrica telefoane mobile”:
Anonim

Adevărul este că LG Electronics nu a avut în domeniul telefoanelor niciodată succesul pe care l-a avut în alte domenii, cum ar fi cel al televizoarelor unde cu tehnologia sa OLED este chiar lider de piață. Ce nu a mers e greu de spus, telefoanele LG fiind totuși destul de bune. Cert este că cei mai mulți oameni s-au îndreptat către alte branduri (de la Samsung și Moltorola până la unele noi, chinezești, care s-au impus rapid), ceea ce i-a costat pe cei de la LG. În orice caz, chiar dacă nu va mai face telefoane, LG va rămâne mai departe un jucător important pe piața electronicelor și electrocasnicelor, unde s-a impus prin calitatea și durabilitatea produselor sale.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile