joi, 1 aprilie 2021

Premiera documentarului „Francesco”, despre Papa Francisc, la Discovery Channel

În regia unui producător și regizor nominalizat la Oscar, Evgeny Afineevksy, „Francesco” oferă publicului un acces fără precedent către Sfințenia Sa Papa Francisc, dezvăluind un lider global care abordează situații complexe și dificile cu umilitate, înțelepciune și generozitate către toată lumea., anunță televiziunea Discovery Romania printr-un comunicat remis către HDSatelit Blog România. FRANCESCO poate fi urmărit pe Discovery Channel luni, 5 aprilie, la ora 22:00. 

Documentarul duce privitorul într-o călătorie care accentuează empatia incredibilă de care dă dovadă Papa Francisc, un lider care continuă să inspire și să dea speranță oamenilor într-un moment extraordinar din viețile noastre. „Francesco” abordează subiecte precum încălzirea globală, refugiații și imigranții, emanciparea femeilor, abuzurile sexuale, LGBTQ, pandemia și multe altele care figurează în știrile de zi cu zi. Documentarul reușește astfel să examineze felul în care oamenii pot lua inițiativa pentru a face tranziția spre un nou mod de viață în secolul 21.

Pe lângă accesul fără precedent alături de Papa Francisc, documentarul intră în mai multe detalii despre viața acestuia datorită unor interviuri cu cei care i-au fost și îi sunt alături, inclusiv cu nepotul său, Jose Ignacio Bergoglio, cu Sfinția sa Papa Benedict al XVI-lea, precum și cu Juan Carlos Cruz, o victimă și un activist al celor care au trecut prin abuzuri sexuale, dar și cu călugărița Norma Pimentel, care luptă pentru refugiații din Statele Unite. 

„Francesco” oferă un portret al unui om care și-a dedicat viața pentru a aduce oamenii împreună într-o adevărată comunitate globală.

Telespectatorii sunt încurajați să se alăture conversației din jurul documentarului și pe social media, folosind hashtag-ul #Francesco.

FRANCESCO  este un documentar original Discovery; regizat și produs de Evgeny Afineevsky; producători: Den Tolmor, Eric Esrailian, Teri Schwartz; producători executivi: Ted Hope, Colleen Camp, Mark Monroe, Tomáš Srovnal, Michelle Bertrán Neve, Svetlana Chistyakova, Bonnie Abaunza, Bohdan Batruch, Regina K. Scully, Elba Luis Lugo, Geralyn White Dreyfous, Robert Fyvolent. Documentarul este produs de Afineevsky-Tolmor Production alături de UCLA School of Theater, Film and Television (UCLA TFT), PFX - Postproduction and Visual Effects Studio și în asociere cu Diamond Docs. ICM Partners a oferit servicii de distribuție.  Acordul a fost negociat de către ICM Partners din partea producătorilor.

Despre Discovery

Discovery, Inc. (Nasdaq: DISCA, DISCB, DISCK) este lider mondial în divertismentul inspirat din realitate, furnizând conținut care inspiră, informează și delectează o audiență de fani pasionați din întreaga lume. Cu peste 8.000 de ore de conținut original anual, disponibil în 220 de teritorii și 50 de limbi, Discovery este liderul unor genuri TV îndrăgite în toată lumea, puse la dispoziția fanilor pe toate ecranele, prin: portofoliul de aplicații GO; servicii de streaming pentru consumatori, cum ar fi discovery+, Food Network Kitchen și Motor Trend OnDemand; conținutul digital al grupului Nine Media; un parteneriat ce dezvoltă conținut inspirat din realitate și despre istoria naturii cu BBC; și un acord strategic cu PGA TOUR pentru a deveni gazda internațională a golfului. Portofoliul de branduri premium cuprinde Discovery Channel, HGTV, Food Network, TLC, ID, Travel Channel, MotorTrend, Animal Planet, Science Channel și viitoarea multi-platformă dezvoltată ca un joint-venture global alături de Chip și Joanna Gaines, Magnolia Network, precum și OWN: Oprah Winfrey Network în S.U.A., Discovery Kids în America Latină și Eurosport, destinația principală pentru competiții sportive premium, relevante la nivel local, și gazdă a Jocurilor Olimpice în Europa. Mai multe informații sunt disponibile pe www.corporate.discovery.com și pe platformele sociale @DiscoveryInc.


2 comentarii despre subiectul „Premiera documentarului „Francesco”, despre Papa Francisc, la Discovery Channel”:
George

Pe pagina de Facebook a Discovery Romania se anunta ca "Francesco" este serial. Gresit. Este un film documentar, asa cum apare pe pagina oficiala a productiei francescofilm.

Florin77

In comunicatul de mai sus nu scrie ca e serial.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile