vineri, 21 mai 2021

Arnold Schwarzenegger va juca într-un serial de spionaj de pe Netflix

Netflix a comandat un serial în care va juca, în rolul principal, celebrul actor Arnold Schwarzenegger. Noua aventură de spionaj internațional, produsă de Skydance Television și Nick Santora, va marca prima incursiune a lui Schwarzenegger în rol principal în seriale.

Serialul, a cărui denumire nu a fost încă anunțată, urmărește povestea unui tată și a fiicei sale care, la un moment dat, sunt extrem de surprinși să afle că ambii lucrează de mulți ani ca agenți secreți ai CIA. Ei își dau seama că întreaga lor relație de familie a fost o minciună și că de fapt ei nu se cunosc cu adevărat. Nevoiți să facă echipă, dinamica lor familială se schimbă atunci când intră într-o lume plină de acțiune, spioni și umor. Seria va avea opt episoade de câte 60 de minute fiecare.

Schwarzenegger a spus: „Fanii din întreaga lume îmi cer de mulți ani o aventură specială, iar acum o vor obține în sfârșit datorită noilor noștri parteneri de la Skydance și Netflix. Sunt extrem de nerăbdător să începem filmările la serial”.


4 comentarii despre subiectul „Arnold Schwarzenegger va juca într-un serial de spionaj de pe Netflix”:
Anonim

Sunt mare fan Arnold, chiar ca e o surpiza extraordinara! De abia astept sa apara noul serial!

Anonim

E destul de batran Arnold, nu ma asteptam sa mai joace intr-un serial. La cat mai multe, Terminatorule!

Călin

I'll be back ! :)

Anonim

A fost lansat serialul pe Netflix, se numește Fubar.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile