joi, 6 mai 2021

Filmbox Stars și Fast&Fun Box, în grilele de cablu tv și tv prin protocol IP ale Telekom România

Televiziunile Filmbox Stars și Fast&Fun Box HD, deținute de SPI International, au fost introduse în grilele de cablu tv digital și tv prin protocol IP ale Telekom România. Cele doua posturi tv nu au intrat și în grila serviciilor televiziune cu plată prin satelit (DTH) ale Telekom România.

Denumită anterior Filmbox Plus, televiziunea de filme FilmBox Stars a fost introdusă în grilă la poziția EPG 232. Televiziunea era în momentul redenumirii (anul trecut) disponibilă în 10 țări din regiunea Balcanilor și a Europei Centrale și de Est și ajungea în aproape 5,5 milioane de case din întreaga lume. Postul tv este subtitrat în limba română.

Postul tv de sport Fast&Fun Box HD a fost introdus în grilă la pozitia 318. Televiziunea Fast & Funbox HD aduce telespectatorilor acțiunea si adrenalina sporturilor extreme. A transmis până in prezent curse auto, motocros, surfing, snowboarding, skateboarding, wakeboarding, bouldering, BMX, FMX, parașutism, schi, base jumping si altele competiții asemănătoare. Postul tv nu este subtitrat.


Niciun comentariu despre subiectul „Filmbox Stars și Fast&Fun Box, în grilele de cablu tv și tv prin protocol IP ale Telekom România”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile