vineri, 28 mai 2021

Finala "Românii au talent', astăzi pe Pro Tv

Au mai rămas doar câteva ore până când vom afla cine este cel mai talentat român de la emisiunea "Românii au talent". În această seară ne vom reîntâlni cu Radu Palaniță pe scena de la "Românii au talent".

Anul trecut, mecanicul auto l-a determinat pe Florin Călinescu să apese butonul auriu. Apoi, în #finaladeacasa a reușit să-i convingă pe români că drumul lui este în muzică și a fost ales ca marele câștigător al sezonului 10. De data aceasta se întoarce pe scena de la "Românii au talent", dar în calitate de invitat. 

Sunt foarte curios de sentimentul pe care îl voi avea, fiind pe aceeași scenă. Sunt sigur că va fi un moment frumos și chiar m-am bucurat, sincer, când am fost contactat pentru a cânta în această seară. Vreau ca această bucurie de a fi iar pe scena Românii au talent să o simtă și cei de acasă. Abia aștept să ne revedem în această seară!”, a precizat Radu pentru Pro Tv. 

"Au visat. Au muncit. Au oferit moment de neuitat. Au avut parte de cele mai intense trăiri. Au reușit să ajungă la inimile juraților și ale celor de acasă. Ana Maria Mărgean, GIM, Daria Batschi Beleca, Rareș Trufea, Remi Martin, Art of Robots, Filip Cioc, Duo Turkeev, Narcisa Ungureanu, Magitot și Dean Bowman sunt cei care vor oferi, în această seară, un spectacol de neratat. Cu gândul la marele premiu de 120.000 euro, fiecare dintre aceștia și-a propus să se autodepășească și să îi surprindă pe toți cei de acasă cu prestațiile lor. Și de această dată, decizia este în totalitate a publicului. Românii își pot vota favoriții prin SMS la numărul 1264 (tarif 0.48 euro, TVA inclus, valabil în rețelele Telekom, Orange, Vodafone și Digi Mobil), după START VOT, folosind codurile care vor fi afișate pe ecran în timpul emisiunii. Sms-urile pot fi trimise doar pe teritoriul României, acest seriviciu nu este disponibil în afara țării. Totodată, telespectatorii vor putea vota și online pe romaniiautalent.protv.ro.  Tot în această seară, Daria Batschi Beleca, Duo Turkeev, Maria Rădeanu și Art of Robots vor afla cine a reușit să-i convingă pe telespectatori că merită premiul de originalitate, în valoare de 10.000 euro pentru care se votează de la sfârșitul celei de-a doua semifinale", precizează Pro Tv. 

Nu ratați, astăzi, de la 20:30, finala sezonului #unusiunu a emisiunii Românii au talent!



2 comentarii despre subiectul „Finala "Românii au talent', astăzi pe Pro Tv”:
Unknown

Ana Maria Ventrilocul cu păpușica va câștiga.

Daniel Dany

Frumos români au talent

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile