vineri, 28 mai 2021

Kanal D lansează pe Youtube oferta de conținut video exclusiv online "theXclusive"

Luni, 31 mai, de la ora 17:00, Kanal D lansează theXclusive, o oferta de conținut video exclusiv online, care poate fi accesată pe pagina de YouTube Kanal D România, anunță televiziunea printr-un comunicat pentru presă.

Alexandra Ungureanu, Cătălin Cazacu, Mihai Ghiță, Mihai Hînda, Chef Florian Lazăr, Mihaela și Marian Crăciun - prezentatorii emisiunilor ce vor putea fi urmărite pe YouTube

Kanal D își dezvoltă Divizia de Digital, prin crearea de conținut video exclusiv dedicat comunității din spațiul online, fidelă deja brandurilor consacrate ale stației. 

"Acest boost de conținut digital al Kanal D vine ca un pas firesc în strategia de dezvoltare a operațiunilor stației și își propune să le ofere consumatorilor din spațiul online experiențe de neratat, adaptate nevoilor lor atât de diverse.  Cu experiența unei televiziuni generaliste de succes, care și-a consolidat poziția în top trei stații TV din România, Kanal D propune o oferta diversificată de emisiuni difuzate, de această dată, exclusiv în mediul virtual, pe pagina de  YouTube a Kanal D România, în secțiunea  theXclusive. Acestea sunt producții în sine, beneficiind de decoruri speciale, în funcție de specificul fiecărei emisiuni, de echipa de producție dedicată și experiența unor prezentatori de succes. Fie că este vorba de bucuria de a călători, preocuparea pentru cooking, pasiunea pentru muzică, poveștile intense de viață sau divertisment la superlativ, emisiunile theXclusive vor constitui o opțiune de consum adaptată unei palete vaste de preocupări, accesibilă de pe orice dispozitiv mobil, tabletă sau computer, în orice moment al zilei. Planurile de dezvoltare a diviziei de Digital Kanal D nu se vor opri aici, vor urma și alte producții exclusiv pentru online, formate proprii sau achiziții locale și internaționale", explică televiziunea Kanal D.  

Luni, 31 mai, la ora 17:00 va avea loc lansarea secțiunii theXclusive pe YouTube Kanal D România.

Premiera fiecărei producții în parte va avea loc luni, 31 mai, la ora 17:00, utilizatorii online având posibilitatea să acceseze toate programele în aceeași zi pentru a descoperi  diversitatea de conținut special creat  pentru aceștia.

De pe 7 iunie, fiecare emisiune va fi difuzată săptămânal. 

Cătălin Cazacu  în cadrul emisiunii  „CazaCU Muncă Grea”  își suprinde publicul cu o postura inedită, pentru că va avea de dus la bun sfârșit cele mai neobișnuite activități pentru el. Cum va reacționa vedeta, antrenată în cele mai grele sau „murdare” munci rămâne de văzut, în fiecare  luni . 

Emisiunea  „În oglindă”  își propune să abordeze subiecte tabu, povești de viață marcante, cu sinceritate debordantă și umanitate, prin vocea prezentatorului și realizatorului emisiunii,  Mihai Ghiță, precum și a invitaților acestuia, vedete sau oameni necunoscuți publicului larg. Vor fi aduse în fața publicului subiecte sensibile și vor fi combătute prejudecăți care domină societatea românească și nu numai. Experiența personală a realizatorului emisiunii își va face simțită prezența în cadrul show-ului.  Premiera va avea loc luni, iar din săptămâna următoare, în fiecare  marți, Mihai Ghiță ne va prezenta o nouă poveste.

Miercuri  e vremea pentru „ Duet cu Alexandra”,  emisiune care o are ca gazdă pe  Alexandra Ungureanu. Invitații sunt nume puternice din showbiz-ul românesc, care le vor împărtăși celor care îi urmăresc povești de viață impresionante, dar și un duet muzical, alături de gazda emisiunii. 

Joi putem exclama  „Well done!”,  emisiunea care aduce în atenția privitorilor un adevărat carusel al savorilor culinare. 

Chef Florian Lazăr  este cel care va avea alături de el, la „masa bunătăților” celebrități gata să pregătescă un festin culinar. Vedetele invitate vor trece și printr-o provocare uriașă: nu vor vedea rețeta și modul de preparare, ci vor găti strict sub îndrumarea Chef-ului, care le va oferi instrucțiunile necesare.  

Mihai Hînda  este „ Detectorul de minciuni”!  Întrebările adresate de simpaticul prezentator vedetelor care îi vor calca pragul acoperă o paletă largă de aspecte, unele mai sensibile ca altele. Invitații își vor expune cele mai ascunse secrete în cel mai amuzant mod posibil în fiecare vineri.    

Sâmbătă  este ziua potrivită pentru călătorii. „ Călătorește, trăiește, iubește”,  emisiunea realizată de  Mihaela și Marian Crăciun, te conduce în locuri extraordinare și îți oferă cele mai interesante idei de evadare din cotidian. Alături de cei doi călători vom descoperi locuri de o frumusețe răpitoare, dar și elemente de arhitectură, cultură, bucătărie specifice fiecărei regiuni vizitate. 

Așadar, începând luni, 31 mai, de la ora 17:00, va invităm să urmăriți toate aceste emisiuni pe pagina de YouTube a Kanal D România, în secțiunea theXclusive, urmând ca, din 7 iunie, să vă puteți delecta cu fiecare producție în parte, timp de șase zile pe săptămână, în conformitate cu programul anunțat mai sus. 


Un comentariu despre subiectul „Kanal D lansează pe Youtube oferta de conținut video exclusiv online "theXclusive"”:
Anonim

Mai degrabă făceați voi un kanal d gold, unde sa redifuzati serialele vechi.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile