joi, 13 mai 2021

MeteoTV.tv și Z-TV.tv au obținut licențe audiovizuale

În ședința CNA de astăzi au fost analizate solicitările S.C. BRIDGE MEDIA SOLUTIONS SRL Mogoșoaia din Ilfov de licențe audiovizuale prin rețele de comunicații electronice pentru MeteoTV.tv și Z-TV.tv din București, depuse pe 16 martie 2021. 


MeteoTV.tv va fi o televiziune tematică și va oferi informații despre vremea de la nivel național și global, în format de difuzare SD. Aria de difuzare va fi națională, prin intermediul Vodafone România, prin rețele de comunicatii electronice. Producția proprie va fi în procent de 90%, iar de la alți producători în procent de 10%. Programele de informare vor fi în procent de 90%. Programele vor fi emise 24 ore pe zi. Informațiile meteo vor fi adaptate încontinuu la fiecare oră ora, repetitiv, 24/24 ore.

Z-TV.tv are un format de principiu de știri naționale și internaționale, în format de difuzare SD. Aria de difuzare va fi națională, furnizată prin intermediul Vodafone Romania, prin rețele de comunicații electronice. Producția proprie va fi în procent de 96%, iar de la alți producători în procent de 4%., Programele de informare vor fi in procent de 96%. Programele vor fi emise timp de 24 ore pe zi. Știrile vor fi bilingve (română / engleză), din surse considerate sigure, actualizate la fiecare oră, 24/24 ore. Programele vor fi difuzate si pe website, dar și prin aplicatii mobile de streaming.

Investita inițială este de 8000 euro din propriile fonduri. Sursele de finanțare vor fi din publicitate.

Acționarul unic, Manoli Cozmin, a explicat: "Pentru MeteoTV.tv este simplu: facem zoom pe fiecare continent în parte, după care ne oprim pe România și, într-o buclă de 10 minute, aducem știri despre vreme, adaptate in mod constant, la fiecare oră. Vrem sa aducem aceste informații pentru oamenii care sunt interesați de știri despre vreme, care au nevoie de o prognoză meteo pentru următoarele 10 zile. Avem un flux de date de foarte bine structurat. ".

Manoli Cozmin a mai explicat: "Z-TV.tv vine de la Ziare Tv. Încercăm să oferim un agregator tv cu știri din mediul online. Preluăm știri de calitate din RSS Feed-uri, pe care le punem într-un format text, într-un canal tv. Deci noi ne propunem să aducem informațiile de calitate din zona online în zona liniară, pentru ca oamenii care privesc mai mult linear să facă mai bine legătura cu zona de online. Dorim să prezentăm informații de calitate, să nu fie bulversați telespectatorii de multitudinea de bloguri obscure. Ambele televiziuni sunt automatizate in proporție de 95%. Există doar doi oameni care stau și supraveghează ca serverele să funcționeze cum trebuie. S-a lucrat mai bine de 6 luni la zona de programare, pentru că tot ce facem noi, facem din zona de software, de programare, eu si colegii având background in zona de programare."

Testele tehnice și siglele celor două televiziuni se pot deja viziona în sistem online tv, pe website-urile omonime ale acestor posturi tv.

Deciziile CNA privind solicitările BRIDGE MEDIA SOLUTIONS pentru MeteoTV.tv și Z-TV.tv din București au fost amânate pentru ședința de marți.

UPDATE 18 mai 2021: Membrii CNA au aprobat acordarea licențelor audiovizuale pentru televiziunile MeteoTV.tv și Z-TV.tv.


4 comentarii despre subiectul „MeteoTV.tv și Z-TV.tv au obținut licențe audiovizuale”:
Cosmin D.

Domnule Manoli, exista bloguri obscure, care nu au traficul din click-bait al websiteurilor asa-zise cu informații de calitate, dar care oferă informații originale si mai de calitate decât așa-zisele websiteuri de top. In rest ce sa zic, mult succes, dar atenție la selecția fluxurilor RSS!

Anonim

Sper sa fie Meteo Tv ala si la RCS Rds ar fi interesant mai ales pentru cei care se ocupa de agricultura !! plus altii :) un post informativ ! :)

Anonim

posturile sunt ale vodafone? sa vedem cand incepe emisia

Jack

Nu sunt televiziuni ale Vodafone, scrie clar in știre: acționarul unic este Manoli Cozmin.

Singura legătură cu Vodafone a lui Manoli Cozmin este că lucrează la Vodafone, conform Linkedin, ca Head of D2D Department (conduce echipa de vânzări pe teren a Vodafone România pentru servicii preplătite și postplătite și fixe):

https://ro.linkedin.com/in/cozmin-manoli-0543401 ( necesită conectarea in contul dvs. Linkedin pentru a vedea detaliile complete).

Deci probabil a fost mult mai simplu pentru el să negocieze adăugarea acestor canale in grilă. Dar daca un angajat al unei companii lansează o televiziune in nume propriu, nu inseamna ca televiziunea a acelei companii unde este angajat, ci este o televiziune exclusiv a acelui angajat.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile