sâmbătă, 1 mai 2021

Șanse mici ca stocurile de PlayStation 5 să își revină anul acesta. Sony a vândut până acum 7,8 milioane console PS5.

Sony a actualizat cifra vânzărilor până la sfârșitul lunii martie 2021 pentru consola de jocuri PS5: numărul unităților PlayStation 5 vândute se ridică la 7,8 milioane.

Deși este o veste minunată pentru cei care au reușit să cumpere una, deoarece fac parte dintr-o comunitate în expansiune rapidă, Sony a mai dezvăluit că este puțin probabil ca stocurile să își revină semnificativ în acest an și poate nici chiar de anul viitor. Lipsa componentelor este unul dintre factori, dar există și alte cauze care au impact asupra volumului producției.

De fiecare când noi unități PS5 sunt puse în vânzare, stocul dispare aproape instantaneu, de parca acum ar fi lansarea consolei PS5. În Romania deficitul este si mai mare, iar multe console sunt vândute in diverse magazine online la prețuri de speculă, chiar de peste două ori mai mari decât prețurile normale.

Sony a mai anunțat o creștere cu 14,7% a numărului abonaților PlayStation Plus, serviciul ajungând astfel sa aibă 47,6 milioane de utilizatori. Creșterea a fost influențată cu siguranță de faptul că, în ultima perioadă, Sony a început să ofere gratuit abonatilor PS Plus mai multe jocuri de top.

Sony a dezvăluit și un profit operațional global pentru afacerea PlayStation, care s-a ridicat la 3,14 miliarde de dolari pentru exercițiul financiar 2020, o cifra impresionantă care subliniază performanța diviziei. Sony a mai vândut si 1 milion de console PS4, intre lunile ianuarie si martie 2021. Există 109 milioane de utilizatori de PlayStation Network.


Niciun comentariu despre subiectul „Șanse mici ca stocurile de PlayStation 5 să își revină anul acesta. Sony a vândut până acum 7,8 milioane console PS5.”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile