sâmbătă, 26 iunie 2021

Analiștii estimează o revenire robustă a industriei sateliților

Northern Sky Research (NSR), în cel mai recent studiu al său, precizează că multe dintre sectoarele cheie ale industriei sateliților se recuperează într-un ritm alert.

Cu un control tot mai bun asupra pandemiei de Covid-19, dinamica cererii și ofertei este acum reconsiderată, iar operatorii de sateliți elaborează noi strategii. O componentă cheie este impactul furnizării masive de sateliți NGEO-High Throughput, care va crește concurența și care va pune presiune pe prețuri și pe piață, ceea ar putea avea consecințe atât pozitive, cât și negative”, estimează raportul intitulat "Global Satellite Capacity Supply & Demand - Ediția a 18-a".

Industria sateliților intră într-o perioadă de realizare a sistemele LEO, adăugând o ofertă extraordinară pentru piață pe termen mediu și lung. Această ofertă creează un ecosistem coerent pentru dezvoltarea de diverse aplicații. Primele trei aplicații care stimulează dezvoltarea sunt accesul la internet în bandă largă, aprovizionarea wireless backhaul pentru companii și mobilitatea comercială. Peisajul competitiv continuă să se schimbe pe măsură ce operatorii de sateliți își extind poziționarea de la simplul joc de a oferi capacitate de transmisie la noi tipuri de parteneriate și acorduri emergente. Odată cu comercializarea lățimii de bandă, capabilitățile cloud vor debloca noi tipuri de afaceri, consolidând o revenire robustă a industriei sateliților. Aplicațiile de bandă largă, backhaul, mobilitate și Gov / Mil vor genera venituri cumulate de 150 miliarde dolari până la sfârșitul deceniului", explică analiștii in studiul menționat anterior.


Niciun comentariu despre subiectul „Analiștii estimează o revenire robustă a industriei sateliților”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile