luni, 21 iunie 2021

Discovery a extins drepturile de difuzare pentru 24 Hours of Le Mans

Discovery a extins drepturile de difuzare pentru 24 Hours of Le Mans, ca parte a unui acord reînnoit cu Campionatul Mondial de Anduranță FIA și partenerul său exclusiv pentru drepturi media, Infront.

Prin portofoliul de mărci și canale Discovery, parteneriatul oferă drepturi media inclusiv pentru calificări, disponibile în direct și la cerere pentru telespectatori din peste 100 de piețe din Europa, America de Nord și Asia.

Eurosport, cel mai mare brand multi-sport al Discovery, va transmite exclusiv 24 Hours of Le Mans pe canalele și platformele sale digitale din peste 50 de piețe europene. Serviciul de streaming global Discovery + va oferi cursa prin Eurosport și MotorTrend TV pe piețele disponibile.

24 Hours of Le Mans este unul dintre cele mai prestigioase evenimente sportive din lume, o cursă care face parte din oferta noastră de sporturi cu motor în direct. Reînnoire acordului cu Infront ne oferă posibilitatea să transmitem pentru milioane de telespectatori unul dintre cele mai interesante evenimente din sporturile cu motor", a precizat Trojan Paillot, VP Rights Acquisitions and Syndication, Eurosport

Discovery va valorifica și expertiza campionului Tom Kristensen, care își continuă rolul de expert pentru Eurosport pentru sezonul 2021, aducând telespectatorii mai aproape de acțiune.

Cea de-a 89-a ediție a 24 Hours of Le Mans va avea loc în perioada 21-22 august în cadrul sezonului 9 WEC. The 24 Hours of Le Mans este cea mai veche cursă activă de mașini dintre cursele de anduranță, care se desfășoară anual din anul 1923 în apropierea orașului Le Mans, Franța. Este considerată una dintre cele mai prestigioase curse auto din lume și a fost denumită „Grand Prix of Endurance and Efficiency”. Evenimentul face parte din Triple Crown of Motorsport, celelalte evenimente fiind Indianapolis 500 și Grand Prix-ul Monaco.

Spre deosebire de cursele pe distanță fixă, al căror câștigător este determinat de timpul minim, 24 Hours of Le Mans este câștigat de mașina care a parcurs cea mai mare distanță în 24 de ore. Echipele participante trebuie să echilibreze cerințele de viteză cu capacitatea mașinilor de a rula 24 de ore fără defecțiuni mecanice. În cursa din anul 2019, doar 47 din cele 61 de mașini calificate au rezistat întreaga durată de 24 de ore.


Niciun comentariu despre subiectul „Discovery a extins drepturile de difuzare pentru 24 Hours of Le Mans”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile