sâmbătă, 26 iunie 2021

Parteneriatul dintre Telekom România și SPI FilmBox, prelungit cu trei ani

SPI / FilmBox și Telekom România au anunțat că au reînnoit și extins cu trei ani parteneriatul lor de lungă durată. Operatorul a introdus în luna mai televiziunile Filmbox Stars și Fast&Fun Box HD, deținute de SPI International, în grilele sale de cablu tv digital și tv prin protocol IP.

Încercăm să oferim clienților noștri conținut tv de calitate, dar și cât mai variat, pentru toți membrii familiei. Sperăm că programele difuzate de noile televiziuni care au intrat în grila Telekom să ajungă rapid la inimile fanilor sportului și ale iubitorilor de filme premiate la nivel internațional”, a precizat Andreas Elsner, director comercial pe segmentul rezidențial la Telekom România.

Telekom România retransmite și alte televiziuni din portofoliul SPI, cum ar fi FilmBox, Timeless Dizi Channel, FilmBox Premium, DocuBox sau FightBox.

Despre SPI International

SPI International / FilmBox este o companie globală de media care operează pe șase continente un portofoliu de 42 de televiziuni, dar și servicii digitale. SPI este unul dintre cei mai mari agregatori de conținut nativ Ultra HD din lume. Colaborând cu peste 700 de operatori din întreaga lume, SPI folosește tehnologie de ultimă generație, oferind pentru 90 milioane de abonați acces la conținutul liniar și la cerere al SPI, inclusiv streaming live de programe UHD, dar și serviciul FilmBox pe orice dispozitiv compatibil conectat la internet. SPI a adăugat în portofoliul său Film1 din Olanda, incluzând patru oferte liniare și un serviciu la cerere. De peste 25 de ani, SPI International, prin acordurile sale cu furnizorii majori de drepturi media, este și un distribuitor de filme cinematografice și programe de televiziune pe piața internațională.


Niciun comentariu despre subiectul „Parteneriatul dintre Telekom România și SPI FilmBox, prelungit cu trei ani”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile