joi, 29 iulie 2021

DIGI readuce în atenție pe personajul FACTURESCU

Mai puține griji pentru clienți și un mediu mai curat pentru toți, cu FACTURESCU și factura electronică DIGI:

- Prin activarea facturii electronice, clienții primesc lună de lună factura prin email, imediat ce a fost emisă și o pot achita la fel de simplu, cu cardul bancar, în contul personal DIGI.ro

- FACTURESCU este cea mai la îndemână soluție pentru plata facturilor: este 100% sigură, 100% accesibilă și 100% prietenoasă cu mediul înconjurător.

DIGI îl readuce în atenția clienților pe un personaj de mare ajutor - FACTURESCU, prietenul abonaților care vor să scape de grija facturilor prin poștă, anunță compania printr-un comunicat remis către HD Satelit Blog România. Utilizatorii adoptă serviciul deoarece astfel au acces simplu și rapid la toate datele facturii, câștigă timp prețios atunci când aleg să plătească online, oricând și de oriunde, direct din contul personal DIGI.ro, au garantată siguranța datelor pe baza autentificării securizate cu e-mail & parolă, protejează pădurile prin reducerea consumului excesiv de hârtie și diminuează emisiile de CO2 din atmosferă prin eliminarea serviciilor de curierat. 

Prin activarea facturii electronice, abonații DIGI beneficiază de o serie de avantaje: întreg procesul de emitere și primire a facturilor este digitalizat și informațiile sunt transmise către aceștia cu promptitudine. Clienții au acces instant la numeroase date - total plată, data scadentă, status factură, factură detaliată -  fără să mai fie nevoiți să caute în sertarul cu acte. Confidențialitatea datelor este protejată datorită contului securizat, iar facturile pot fi accesate și descărcate oricând și de pe orice dispozitiv. Mai mult, arhiva ultimelor 12 facturi poate fi consultată doar cu un click.

Chiar dacă sunt în concediu și se apropie finalul lunii, clienții DIGI pot plăti rapid și sigur serviciile datorită facturii electronice și mijloacelor de plată electronică disponibile, care pot fi consultate pe verso-ul facturii. În acest mod, ei se asigură că și FACTURESCU are parte de vacanța mult-așteptată, iar lună de lună au certitudinea că vor primi pe email, în mod organizat, toate facturile, bucurându-se de beneficiul evident - mai mult timp liber pentru clienți, mai mult timp liber pentru FACTURESCU.

În ultimele 12 luni, numărul activărilor de facturi electronice a crescut cu 16% (iulie 2021 vs. iulie 2020), cu o rată de activare net superioară mediei lunare înregistrate în 2019, dar în scădere față de activările înregistrate în perioada de vârf a pandemiei COVID 19 (martie – mai 2020). 

Pentru a se împrieteni cu FACTURESCU, clienții au la dispoziție trei modalități prin care pot activa factura electronică: 

1. Se autentifică în contul de client, iar din meniul principal selectează „FACTURILE MELE – Activează factura electronică”.

2. Pe site-ul DIGI.ro, dau click pe meniul FACTURA ELECTRONICĂ, dreapta sus, iar după ce completează formularul cu datele specifice, confirmă activarea serviciului prin accesarea link-ului trimis pe adresa de e-mail menționată. 

3. Apelează serviciul Relații cu clienții sau vizitează unul dintre punctele de prezență DIGI, unde angajații îi vor ajuta, iar la final abonații vor accesa link-ul de confirmare, transmis pe adresa de e-mail menționată anterior.

Campania este valabilă până la 31 august 2021 și este un demers pe care DIGI îl reia în scopul de a face cât mai plăcută și mai ușoară experiența clienților, dar și pentru a respecta angajamentele luate pentru protecția mediului înconjurător, contribuind astfel la limitarea consumului de resurse naturale și la diminuarea emisiilor de CO2. 

Grupul DIGI are implementat un Sistem de Management Integrat, care include și certificarea ISO 14001: 2015 Sisteme de management de mediu (recertificat din iulie 2020). De aceea operatorul urmărește constant actualizarea și armonizarea politicii de mediu și a procedurilor interne cu nevoile societății, iar periodic derulează campanii de educare și sensibilizare a angajaților și clienților pe teme de protecția mediului și comportament responsabil. 


Despre Grupul DIGI 

Grupul DIGI este liderul segmentului de servicii de internet fix, pay-tv și telefonie fixă după cotele de piață deținute în România și unul dintre operatorii europeni de top în domeniul comunicațiilor electronice convergente, derulând operațiuni și în Ungaria, Spania și Italia. Compania deține cea mai modernă (state of the art) și mai extinsă rețea de fibră optică din regiune, ajungând la o acoperire de circa 9,8 milioane de gospodării în România și Ungaria, la finalul anului 2020. 

În domeniul serviciilor mobile de voce și date, DIGI a fost mereu un adept al pionieratului, implementând de timpuriu cele mai avansate tehnologii. DIGI aduce pe piață cele mai accesibile servicii de comunicații electronice, atât în domeniul serviciilor fixe, cât și al celor mobile. Acest avantaj competitiv s-a transformat, în timp, într-un beneficiu pentru milioane de clienți, care au dobândit, astfel, un acces mai rapid și mai puțin costisitor la servicii de cea mai bună calitate.


16 comentarii despre subiectul „DIGI readuce în atenție pe personajul FACTURESCU”:
Marius85

Tocmai ce am sunat în call centsa-mi activeze factură tipărită. Au cod de bare asa mic în factură pdf încât abia îl citea de pe telefon laserul la paypoint, iar cu cardul nu vreau sa plătesc că mereu la ei, la gaze și electrica mi se rețin 2 plati la fiecare în parte că le întârzie transferul. Mereu sun la bancă sau mă duc la ei să-mi anuleze a2a plata

Anonim

Lol, tu activezi factura telefonică digitala, apoi mergi sa plătești la un paypoint ? :) Factura electronică e utila pentru a o plati tot electronic, cu cardul bancar online de exemplu, nu cash.

Anonim

Nu mi-a luat niciodată două plati la ei când plătesc cu cardul, și doar așa plătesc de mulți ani. La tine altă e problema, telefonul, banca etc.

Anonim

Ai ecranul cu rezoluție mica la telefon? Eventual poți face zoom la codul de bare de pe factura PDF. Nu am întâmpinat dificultăți cum ai tu. Preferabil in cazul tau sa ramai la factura pe hârtie...

Marius85

Asta o să și fac ultimul anonim, "facturescu" să stea la munca si sa mai lase concediile. Prefer să mă duc în agenție să le dau numele și să-mi achit facturile decât să stau cu plată online sau paypoint

Anonim

Eu prefer sa stau acasă și să plătesc într-un minut de pe telefon. De ce as pierde o oră sa merg la agenție prin căldură de 35 grade, când pot sa plătesc de acasă de pe canapea, cu aerul condiționat pornit? :) Nu am avut nici măcar o dată probleme cu plata online.

Costin

Eu nici măcar un minut nu pierd, am activat plata recurentă Online și se face automat.

Anonim

In maxim 10 ani facturile pe hârtie vor dispare de la toți furnizorii.

Marius85

Pentru Anonim 2 poti plati online și factură tipărită, îți ajunge mai tarziu acasă factura tipărită dar o poti plati in agenție, online dau paypoint. Despre ultimele 2 am numai cuvinte de "bine" ... de cate ori ați stat la coadă că cineva sa isi achite cumpărăturile cu cardul și sa-i dea eroare la plata. Când văd unii dinastia la magazin stiu sigur ca am de stat la coadă... fie au uitat pinul, fie tranzacție nu este aprobată, fie are fonduri insuficiente. Nu ms, prefer plata cash și factură tipărită. Ce este in mana nu-i minciună, fără comisionul de "gestionare" al băncilor 😉

Marius85

Să trăiesc 10 ani dar să am factura adusă în poartă de mister manager agenți de teren "facturescu"

Marius85

Pentru Anonim cu 35 de grade pe căldura, bine ca nu faci tranșee prin zăpadă să te duci la banca că ți-a dat eroare la card 😉

Anonim

Marius85, ce eroare să îmi dea la card? Nu mi-a dat niciodată erori. Dacă tu ai astfel de probleme, te sfătuiesc să îți schimbi banca.

Marius85

Photo, o dată la 2 luni trebuie să stau la coadă la banca fie ca am tranzacții în plus, fie ca mi-a fost blocat contul pentru te miri ce atacuri și plati suspecte. NUUUU MS, iau banii pe card, scot salariul și plătesc cash, de plata online să nu aud iar de paypoint nici macar, fie nu le merge aparatul, fie au eroare de la centru care administrează aceste aparate. Nu Ms. Cine este fan la mizeriile astea tehnologice să stea la cozi pe la banci pentru erorile altora. Din partea mea tot respectul.

Marius85

Am carduri la primele 2 banci din România, doar nu vrei să-mi fac card de salariu la un IFN

Anonim

Nu înțelegi că eu nu am astfel de probleme ? Schimba băncile cu care lucrezi, nu sunt unele cu servicii de calitate. Eu am conturi și carduri la două bănci și la niciuna nu am avut vreodată astfel de probleme. Folosesc zilnic carduri, de multiple ori. In plus, orice bancă are sistem de rezolvare a problemelor prin telefon, nu e necesar să te deplasezi la sediul lor pentru erorile pe care le invoci la banca ta. M-ar surprinde ca banca ta sa nu aibă un astfel de sistem. Oricum, te las să îți continui pledoaria împotriva plăților online, mie mi se pare inutil să continui discuția, nu îmi schimb părerea. Eu am depășit complet astfel de reticență împotriva plăților online de peste 10 ani.

Anonim

Eu prefer să nu pierd nici măcar minutul ăla de a plăti online în fiecare lună la fiecare furnizor de servicii.

Am activat pentru toți: Direct Debit.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile