vineri, 2 iulie 2021

Liga Campionilor UEFA - Feminin, gratuit în direct pe Youtube în următoarele două sezoane

Fanii fotbalului vor putea viziona gratuit Liga Campionilor UEFA - Feminin în următoarele două sezoane. YouTube va transmite în direct prin streaming online fiecare meci din competiție între anii 2021-2023, ca urmare a unui acord cu UEFA și cu serviciul de streaming sportiv DAZN, care a obținut drepturile de difuzare a Liga Campionilor UEFA - Feminin pentru următorii patru ani.

Cu excepția Orientului Mijlociu, a Africii de Nord, a Chinei și a teritoriilor sale, fanii de pretutindeni pot viziona toate cele 61 de meciuri (fără a include rundele de calificare) în direct și la cerere pe canalul YouTube al DAZN, în următoarele două sezoane. Ulterior, în sezoanele 2023-2024 și 2024-2025, DAZN va transmite în direct fiecare meci pe propria platformă, care este acum disponibilă în peste 200 de țări. Totuși, fanii vor putea viziona pe YouTube un număr de 19 meciuri pe sezon, chiar și în sezoanele 2023-2024 și 2024-2025.

Acordul de difuzare va intra în vigoare pe fondul unui nou format pentru Liga Campionilor UEFA - Feminin. UEFA introduce în acest sezon o fază a grupelor cu 16 meciuri, similară cu formatul Ligii Campionilor UEFA - Masculin. Etapa grupelor pentru ediția 2021-2022 începe pe 5 octombrie 2021.

Președintele UEFA, Aleksander Čeferin, a precizat: „În urmă cu doi ani, când am lansat noua strategie pentru fotbalul feminin al UEFA, Time for Action, am promis acțiuni care vor avea ca rezultat un fotbal feminin mai profesionist și mai prosper. Au urmat mai multe inițiative, iar vara aceasta giganții media ne-au venit în ajutor in acest sens. Suntem încântați să anunțăm începutul unui parteneriat global de patru ani cu DAZN și YouTube. Pentru primele două sezoane, fanii din întreaga lume pot accesa și urmări gratuit toate meciurile. Nu există o modalitate mai bună de a inspira generațiile viitoare de tinere fete și băieți să joace fotbal. Fotbalul feminin va deveni mai puternic!"

Nadine Kessler, președinta UEFA pentru fotbal feminin, a completat: „Acest acord este o premieră pentru fotbalul feminin, deoarece acest parteneriat dintre UEFA și DAZN și YouTube va garanta că Liga Campionilor UEFA - Feminin poate fi vizionată gratuit de fani la nivel internațional. O astfel de vizibilitate schimbă totul, deoarece cele mai bune jucătoare feminine și cele mai bune echipe feminine din lume vor inspira mai multe fete și băieți să se îndrăgostească de acest sport".

James Rushton, Co-CEO, DAZN Group, a concluzionat: „Suntem încântați că vom fi noul radiodifuzor global pentru Liga Campionilor UEFA - Feminin și abia așteptăm să colaborăm cu YouTube și Google pentru a aduce fanii mai aproape de acest sport și pentru a pune reflectoare mai puternice decât oricand pe vedetele fotbalului feminin, care să prezinte amploarea și strălucirea fotbalului feminin."


Un comentariu despre subiectul „Liga Campionilor UEFA - Feminin, gratuit în direct pe Youtube în următoarele două sezoane”:
Anonim

Mie personal fotbalul feminin mi se pare mai spectaculos in ultimul timp, si chiar cu mai multa acțiuni si faze de poarta, decât cel masculin, care a devenit destul de crispat.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile