vineri, 2 iulie 2021

Nou în grila TDC, din 5 iulie: începe “Ezel” și continuă „Dragoste infinită” cu sezonul 2

Timeless Dizi Channel aduce, de luni, 5 iulie, un serial îndrăgit de milioane de telespectatori din întreaga lume – „Ezel”, odată cu sezonul al doilea din „Dragoste infinită”, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către blogul HD Satelit România.

O viață obișnuită, cu visuri posibile. Întors din armată, un tânăr vrea să o ia de soție pe femeia vieții lui. Acesta este universul lui Omer (jucat de Ismail Filiz), până când totul se schimbă radical, după ce intră în „jocul” prietenilor săi buni care plănuiesc jefuirea unui cazino. Ezel, un serial distribuit pe întreg globul, este o interpretare turcească – și modernă – a cunoscutului roman „Contele de Monte Cristo” al lui Alexandre Dumas. Filmat în Turcia, Cipru, Croația și Anglia, Ezel este un serial epic, în stilul cunoscut al companiei turcești de producție Ay Yapim, cu o tensiune ce crește dramatic și întâmplări imprevizibile. 

Ezel este un alt produs de succes al industriei turcești de seriale, fiind vândut și difuzat în peste 70 de țări! Ezel – etern, în limba română – este o poveste plină de emoții, acțiune și răsturnări de situație. „Când am citit scenariul, am fost imediat atras de el. E foarte diferit. În ziua de azi, în multe seriale acțiunea devine previzibilă, dar Ezel face parte dintr-o altă categorie. E un serial de care pur și simplu nu te poți dezlipi până la final”, spune starul turc Kenan Imirzalıoğlu, care îl interpretează pe Ezel. 

Serialul are două sezoane, 71 de episoade, și începe pe Timeless Dizi Channel luni, 5 iulie, de la ora 20:55, cu episoade noi zilnic, de luni până vineri.

O altă producție extrem de populară, Dragoste infinită, are programat primul episod din sezonul 2 tot luni, 5 iulie, de la ora 20:15, pe Timeless Dizi Channel. Acțiunea serialului se concentrează pe povestea lui Kemal (Burak Özçivit – cunoscut actor și model turc) și Nihan (Neslihan Atagul – o altă actriță din noua generație, extrem de apreciată de iubitorii genului): doi tineri din clase sociale diferite, cu istorii diferite, dar atrași într-un joc al iubirii și compromisurilor foarte asemănător cu multe povești din jurul nostru. „Triunghiul” personajelor e completat de Kemal, un om de afaceri cu o latură întunecată a caracterului care o împinge pe Nihan în brațele lui Kemal. 

Dragoste infinită este o producție de mare succes a cinematografiei turcești, fiind singurul serial care a câștigat un premiu Emmy International pentru „Best Telenovela”. A fost cumpărat și difuzat în zeci de țări și a devenit în scurtă vreme unul dintre cele mai îndrăgite de fani seriale din lume, poate și datorită unui final mai puțin obișnuit pentru acest gen dramatic. "Am vrut mereu să arăt ce pot, să demonstrez adevăratul meu potențial, dar nu am căutat niciodată faima. Kara Sevda (Dragoste infinită) a fost un serial cu adevărat important în cariera mea. Am învățat ce și cum să fac cu viața mea; mi-a oferit multe. A fost un test pentru mine și l-am trecut. Sunt fericită", a mărturisit Neslihan Atagul după finalul serialului. 

Sezonul 2 din Dragoste infinită, are 39 de episoade, dintre care primul va fi difuzat pe 5 iulie, de la ora 20:15, pe Timeless Dizi Channel. 


3 comentarii despre subiectul „Nou în grila TDC, din 5 iulie: începe “Ezel” și continuă „Dragoste infinită” cu sezonul 2”:
Anonim

La Orange TV Satelit când va fii introdus postul Timeless Dizzi Chanel HD

Unknown

Cînd îl introduceți TDC HD la Orange Satelit?

Anonim

De ce nu se mai difuzează Kara Sevda pe Dizi tv ? Îl scoate pur și simplu din grilă și gata ?

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile