joi, 1 iulie 2021

Telekom Romania lansează Live shop, un magazin cu transmisiune live și agent dedicat clienților

Telekom Romania anunță că, începând de astăzi, cei care au nevoie de ajutor sau de sfaturi sau care doresc să achiziționeze produse și servicii din portofoliul companiei au la dispoziție Live shop, un magazin Telekom Romania care poate fi accesat doar online, din care se transmite live și în care se află un agent cu care cei care sunt interesați pot interacționa atât telefonic, cât și video.


Prin intermediul chat-ului integrat în website-ul companiei - www.telekom.ro/liveshop, clienții intră în legătură cu un reprezentant Telekom Romania care îi contactează pe numărul de telefon pe care aceștia îl indică. În timp ce discută telefonic cu agentul, clienții vor vedea live ce se întâmplă în magazin, dar și imagini cu produsele companiei.

Continuăm procesul de digitalizare astfel încât interacțiunea clienților cu Telekom să fie cât mai facilă. În același timp, suntem bucuroși că putem pune la dispoziția acestora noua funcționalitate, unică în piața de telecomunicații din România, prin care redăm online experiența cumpărăturilor din magazinele fizice. Astfel, prin intermediul Live shop-ului, clienții beneficiază de o prezentare personalizată din partea unui agent, în care pot afla informațiile de care au nevoie, și pot achiziționa produsele și serviciile de telecomunicații de care sunt interesați. Este o alternativă eficientă și rapidă pentru cei care au un program încărcat sau care doresc să-și realizeze cumpărăturile exclusiv online”, a precizat Gabriel Trăistaru, Director Digitalizare în cadrul Telekom Romania.
 
Contactarea agentului este gratuită, iar Live shop-ul este accesibil atât clienților Telekom Romania, dar și celor care interacționează pentru prima dată cu produsele și serviciile companiei. Programul magazinului este de luni până vineri, în intervalul 09:00 – 17:00. Pentru a discuta cu reprezentantul companiei, cei care accesează chat-ul trebuie să-și dea consimțământul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal.
Mai multe detalii sunt disponibile pe www.telekom.ro/liveshop.


2 comentarii despre subiectul „Telekom Romania lansează Live shop, un magazin cu transmisiune live și agent dedicat clienților”:
Unknown

Buna...
Am nevoie de ajutorul vostru, nu mai pot viziona tv prin cablu,se intrerupe emiterea programului, daca scot modemul din priza si al reintroduc dupa 20-30 secunde este ok iar dupa aceea iar se intrerupe.
Cum pot rezolva problema mea va rog?

SorinB

Suni la ei sau faci sesizare online pe site-ul operatorului tau, din contul tău de client (nu pe acest website, aici este un forum / blog particular, nu e website-ul unui operator) sau mergi la sediul lor și faci sesizare scrisă și o depui personal. Sărbători fericite!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile