vineri, 2 iulie 2021

TikTok extinde limita duratei videoclipurilor la 3 minute

TikTok a extins durata maximă a videoclipurilor de pe platforma sa de la unul la trei minute. Managerul de produse al TikTok a precizat că schimbarea va permite realizarea de „povestiri și de divertisment și mai complexe” pe platforma de partajare a videoclipurilor de scurtă durată.

TikTok este una dintre cele mai descărcate aplicații la nivel mondial din AppStore și GooglePlay. De la lansarea sa, TikTok (aplicație și rețea de socializare deținute de ByteDance) a limitat durata videoclipurilor la un minut. Reprezentanții platformei au anunțat pe 1 iulie că limita duratei unui videoclip va fi extinsă la trei minute pentru toți utilizatorii, dar „în următoarele săptămâni”. După aceasta perioadă, toți utilizatorii TikTok vor putea sa încarce videoclipuri cu durata de până la trei minute.

"Există atât de multe lucruri care se pot întâmpla într-un minut pe TikTok, de la musical-uri crowdsourced și rețete de paste, până la reinventarea patinajului și multe altele. Acum lansăm pentru comunitatea noastră globală posibilitatea de a crea videoclipuri mai lungi, deschizând astfel calea pentru povestiri și divertisment și mai complexe.

Exprimarea creativă aduce oamenii împreună. Este modul în care ne conectăm cu comunitățile noastre. Este modul în care ne distrăm, ne educăm, ne informăm și ne inspirăm reciproc. Acesta este și motivul pentru care ne-am concentrat pe furnizarea unei serii de instrumente care să ajute comunitatea noastră să își dezlănțuie creativitatea. Astfel, și videoclipurile mai lungi sunt acum un nou instrument pe care oamenii îl pot folosi pentru a captiva comunitatea cu creațiile lor.

Este posibil ca unii dintre voi să fi vizionat deja un videoclip mai lung pe TikTok: am permis deja creatorilor din întreaga lume să experimenteze cu formatul extins. De asemenea, creatorii sunt obișnuiți să creeze povești cu mai multe părți pe TikTok. Știm cu toții fraza „apreciază și urmărește partea a treia”, Dar de multe ori auzim de la creatori că ar avea nevoie de videoclipuri mai lungi, pentru a prezenta demonstrații de gătit, tutoriale elaborate de machiaj, planuri de lecții educaționale și schițe comice. Cu videoclipurile mai lungi, creatorii vor avea la dispoziție o pânza mai mare, pe care vor picta tipuri noi de conținut extins.

În următoarele săptămâni, vom lansa  pentru toată lumea de pe TikTok opțiunea de a crea videoclipuri mai lungi, oferind comunității noastre globale flexibilitatea de a filma, încărca și edita videoclipuri cu o lungime de până la trei minute, direct în TikTok. Când durata de trei minute este disponibilă si pentru dvs, veți primi o notificare că videoclipurile mai lungi fac acum parte din setul dvs. de instrumente creative", au explicat reprezentanții Tik Tok pe blogul oficial.


Niciun comentariu despre subiectul „TikTok extinde limita duratei videoclipurilor la 3 minute”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile