marți, 3 august 2021

Jocurile Olimpice: Audiențe record pe platformele digitale și posturile TV Eurosport

- Prima săptămână a Jocurilor Oliimpice a adus un record de audiență și interacțiune pe platformele digitale Discovery și Eurosport;

- Abonamentele digitale noi făcute în prima săptămână a Tokyo 2020 sunt duble față de totalul de la PyeongChang 2018;

- Totalul minutelor de streaming, de 18 ori peste cele de la primele Jocuri Olimpice difuzate de Discovery și Eurosport.

Prima săptămână a Jocurilor Olimpice a adus numere record în Europa* pe platformele digitale ale Discovery și Eurosport, unde se poate urmări orice moment de neratat de la Tokyo 2020, anunță radiodifuzorul printr-un comunicat remis către HD Satelit Blog Romania.. Dorința fanilor de a-și personaliza experiența alegând să urmărească eroii lor naționali sau sporturile preferate a dus la noi abonamente digitale în prima săptămână a Jocurilor Olimpice. Numerele au fost de două ori mai mari decât pe întreg parcursul Jocurilor Olimpice de Iarnă PyeongChang 2018.

Aproape 750 de milioane de minute de la Jocurile Olimpice au fost urmărite în regim de streaming pe platformele Discovery și Eurosport în prima săptămână, aproape de 18 ori mai multe decât în prima săptămână de la PyeongChang 2018. Cifrele de audiență ale primelor 9 zile de competiții subliniază interesul și implicarea audienței în poveștile olimpice odată cu primele Jocuri Olimpice de Vară difuzate de Discovery și Eurosport.

Cu ajutorul distribuției pe multiple platforme abordate de Discovery și Eurosport (FTA, PayTV și Digital/D2C), peste 275 de milioane de oameni au urmărit Jocurile Olimpice până acum. Cifrele reprezintă o creștere cu 10% față de publicul de la PyeongChang 2018, iar audiențele Pay-TV ale Discovery și Eurosport au crescut cu peste 30%. Cifrele finale ale Jocurilor Olimpice vor fi raportate la finalul competiției.

Jean-Briac Perrette, President & CEO, Discovery International, a spus: „Jocurile Olimpice sunt cel mai important eveniment global, unul care merge mai departe de sport și de tradiționalele audiențe sportive. Este clar, uitându-ne la prima săptămână, că Jocurile au adus un public nou și diferit pe platformele noastre, iar numerele sunt impresionante. Tokyo 2020 ne-a adus cifre nemaiîntâlnite și suntem entuziasmați că atât de mulți fani din Europa urmăresc Jocurile Olimpice pe platformele Eurosport.”

Andrew Georgiou, President of Sports, Discovery, a spus: „Este fantastic să vedem că acoperirea noastră și poveștile pe care le spunem rezonează cu publicul din întreaga Europă. Este clar că aceste Jocuri Olimpice au un impact mare, fie că este vorba despre interacțiunea de pe platformele Discovery sau despre audiența de pe posturile noastre.”

Eurosport.com și multiplele versiuni locale ale website-ului au avut, de asemenea, audiențe record, de trei ori mai mari decât la PyeongChang 2018. Interesul pentru Jocurile Olimpice a dus la o lună record pentru Eurosport.com în iulie, cu 54 de milioane de vizitatori unici pe platformă.

Discovery și Eurosport prezintă Jocurile Olimpice Tokyo 2020 în 50 de țări din Europa, cu 11 echipe de producții locale și acoperire în 19 limbi diferite. Serviciile lor digitale reprezintă singurul loc din Europa în care fiecare moment de neratat este disponibil fanilor.

______________
Perioada la care fac referire numerele include primele nouă zile ale Jocurilor Olimpice, precum și Ceremonia de Deschidere și o selecție de probe desfășurate între 21 și 23 iulie.

*Exclude Rusia. Discovery este Broadcaster Oficial în Franța și Regatul Unit pentru Tokyo 2020.


Niciun comentariu despre subiectul „Jocurile Olimpice: Audiențe record pe platformele digitale și posturile TV Eurosport”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile