miercuri, 4 august 2021

Televiziunea ProSiebenSat.1 UHD va fi lansată pe 13 august 2021

Noul post tv Ultra HD va debuta prin transmiterea meciului de start al noului sezon al Bundesliga, din 13 august 2021, prin HD +, la poziția orbitală a sateliților ASTRA de la 19,2 ° Est. Seven.One Entertainment Group va include viitoarea televiziune de evenimente ProSiebenSat.1 UHD. în pachetul său de canale 4K.

În plus față de transmisiunile sportive în direct, programe selectate de la alte televiziuni ale trustului vor fi difuzate în calitate UHD cu HDR (în paralel cu difuzarea acestora în SD și HD pe posturile originale). Clienții HD + vor recepționa ProSiebenSat.1 UHD fără costuri suplimentare. În plus, pentru unele modele de televizoare noi se poate activa funcția de notificare, care se poate activa pentru a anunța când un program este disponibil și în UHD.

Nicole Agudo Berbel, director general și director de distribuție Seven.One Entertainment Group, a explicat: "Din ce în ce mai mulți telespectatori optează pentru calitatea optimă a imaginii. Acest fapt este demonstrat și de succesul canalelor noastre HD. Prin lansarea televiziunii ProSiebenSat.1 UHD inaugurăm următoarea etapă evolutivă a serviciilor noastre, dar și extinderea cooperării cu partenerul nostru HD +. Vom extinde treptat oferta, astfel încât tot mai mulți telespectatori să poată vedea cele mai bune programe ale canalelor noastre și în rezoluția UHD".

Christoph Mühleib, director general al Astra Germania, a completat: „Împreună cu Seven.One Entertainment Group stabilim o altă etapă importantă în industrie: ProSiebenSat.1 UHD combină cele mai importante programe UHD ale mai multor televiziuni într-o singură ofertă, începând desigur cu cele mai importante meciuri de fotbal din Bundesliga. Aceasta înseamnă că abonații serviciului HD + vor recepționa în viitor, în total, trei televiziuni UHD".

Prima transmisie a ProSiebenSat.1 UHD va fi pe 13 august 2021. de la ora României 20:00, prin difuzarea în direct a meciului de start al noului sezon al Bundesliga, dintre echipele Borussia Mönchengladbach - FC Bayern München. Mai multe programe UHD sunt planificate pentru următoarele săptămâni și luni. De exemplu, pe 17 august va fi difuzată Supercupa din 2021, dintre Borussia Dortmund și FC Bayern München. Telespectatorii vor putea viziona în Ultra HD și spectacole, filme, seriale și documentare selectate.

Parametrii de recepție ai ProSiebenSat.1 UHD vor fi:

Satelit: ASTRA 1L de la 19,2 ° Est

Frecvență: 10.993,75 MHz (aceeași prin care sunt transmise si televiziunile SES UHD Demo și UHD1 by ASTRA / HD+).

Polarizare: orizontală

Modulație: DVB-S2 8PSK

SR: 22000 Ms / s

FEC: 5/6


Despre HD +

HD PLUS GmbH este o filială deținută în totalitate de SES, un operator global de sateliți, cu o flotă de peste 70 de sateliți. HD PLUS GmbH a fost fondată în mai 2009 și comercializează produsul HD +, care oferă o grilă tv la o calitate de înaltă definiție (HD și Ultra HD) și care poate fi recepționat prin sistemul de sateliți Astra. Utilizatorii HD + au acces la peste 60 de canale HD: în plus față de cele peste 40 de canale HD gratuite, telespectatorii cu pachetul de canale HD + pot viziona în prezent 24 dintre cele mai bune canale private, în calitate HD, precum și 2 canale UHD, inclusiv RTL UHD. Cu noile televizoare de la Samsung, Panasonic, Sony și Vestel, funcția integrată de confort a HD + oferă funcții VOD, acces la biblioteci media, dar și comutarea la versiunea UHD a programelor.

Despre Seven.One Entertainment Group

Seven.One Entertainment Group este o filială 100% a ProSiebenSat.1 Media SE. Din octombrie 2020, compania de divertisment a unit toate mărcile televiziunilor grupului, precum și conținutul, distribuția și marketingul sub această singură umbrelă.


6 comentarii despre subiectul „Televiziunea ProSiebenSat.1 UHD va fi lansată pe 13 august 2021”:
Anonim

Inutil de intrebat daca poate fi vazut la societatile de cablu din Romania.

Anonim

La cablu nu, dar prin satelit se poate vedea din România.

Anonim

Doar pe satelitul Astra 19.2 Est se poate vedea. Pe cablu (in functie de operator) sunt canalele DW, RTL, PRO 7 si SAT 1 dar in format SD.

Anonim

Problema cu canalul ProSiebenSat.1 UHD ca va fi la liber doar cateva zile pentru cei care avem receptoare de satelit sau televizoare DVB-S2 4K si in final va fi codat ca si RTL UHD. Va fi la operatorii DTH SKY Germania si HD+ nici macar versiunile HD la PRO 7 si SAT 1 nu sunt transmise liber. Daca ARD, ZDF sau 3 SAT lansau un canal UHD atunci nu era problema erau la liber ca si versiunile HD.

Anonim

Nu e problemă, se poate cumpăra card de HD+. Se găsește și pe OLX. Sau daca ai pe cineva din Germania, îl poate lua și ți-l trimite.

Anonim

@Anonim Nu am pe nimeni in Germania, doar OLX ramane singura solutie. Pacat ca cei de la receptoare.ro nu au de vanzare card HD+ ca si card Tivusat HD si 4K ei au doar kit de receptie pentru programe transmise la liber din Germania, Austria si Elvetia.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile