sâmbătă, 25 septembrie 2021

RNT devine partener TP-Link Omada SDN

"Parteneriatul cu TP-Link certifică expertiza și cunoștințele pe care RNT (Real Network and Tel) le oferă clienților săi în soluții si tehnologii avansate de telecomunicații. Beneficiați de cele mai inovatoare tehnologii care anticipează, previn si detectează cele mai recente amenințări cibernetice oferind în același timp cele mai bune viteze de transfer pe internet. RNT vine cu o experiență de peste 18 ani in domeniul telecomunicațiilor, având ca bază furnizarea serviciilor de internet si cablu tv, corelată cu calitatea ridicată a echipamentelor TP-Link, care face posibilă oferirea de servicii profesionale, atât în mediul business, cât si utilizatorilor casnici. De curând am adăugat în portofoliul nostru un serviciu bazat pe noua tehnologie Software-Defined Network(SDN) (ce asigură management centralizat via cloud pentru dezvoltarea unei rețele scalabile), ce poate fi controlată dintr-o singură interfață", explică operatorul printr-un comunicat remis către HD Satelit Blog România.

O rețea SDN este construită în jurul unui sistem de control software ce realizează automat distribuția serviciilor de rețea și a datelor. Automatizarea soluției de rețea SDN se bazează pe separarea fluxurilor de date transmise în rețea, prin intermediul unui punct de control centralizat și al funcțiilor speciale care vin la pachet cu dispozitivele TP-Link.

"Beneficiind de ajutorul si expertiza colegilor de la TP-Link Romania am implementat in data-center-ul RNT primul controler din seria OMADA destinat clienților noștri. Cu aceasta ocazie RNT devine Value Added Reseller (VAR) Omada SDN", mai menționează operatorul în comunicatul remis către HD Satelit Blog România.

Despre TP-Link Omada SDN

"TP-Link Omada este o soluție Hardware inteligentă end-to-end, dedicată rețelelor Business pentru integrarea Gateway-urilor, Switch-urilor, Access Point-urilor și a multor altor dispozitive într-o soluție SDN. Soluția Omada SDN oferă o administrare 100% centralizată via cloud pentru a crea o rețea scalabilă - totul controlat dintr-o singură interfață, oriunde și oricând. La baza gamei Omada SDN stau cateva tehnologii principale: 

- Performanță wireless ridicată, prin ajustarea automată a setărilor canalelor de transmisie şi a nivelurilor de încărcare a access point-urilor (AP) din aceeași rețea. Nu va mai fi nevoie să vă îngrijorați în legătură cu interferența semnalului Wi-Fi provenit de la diferite AP-uri și puteți preîntâmpina problemele de reţea într-un mod eficient.

- Implementarea Zero-Touch - atunci când utilizatorii sunt gata să achiziționeze soluția Omada, nu vor avea nevoie de o echipă costisitoare care configureze cloud-ul Omada. Datorită activității realizate de specialiștii TP-Link chiar înainte ca utilizatorii să primească, efectiv produsele, implementarea Zero-Touch oferă posibilitatea configurării unor reţele complexe de la distanţă.

- Fiabilitate sporită în ceea ce privește conexiunea Wi-Fi în medii de mare densitate - echipate cu antene dedicate, funcţii precum selectarea automată a canalului, dar şi ajustarea puterii de transmisie a semnalului, access point-urile Omada Wi-Fi 5 şi Omada Wi-Fi 6 se asigură că fiecare dispozitiv beneficiază de o conexiune stabilă chiar şi într-un mediu foarte complex", se mai arată în comunicat.

Despre RNT 

Prezentă pe piața de telecomunicații din 2003, RNT derulează operațiuni în mai multe localități din România. RNT este o companie cu capital 100% românesc. 

"RNT investește permanent în reconstrucția rețelelor subterane la standarde europene.  Astfel, oferim clienților noștri o infrastructură modernă, vitală pentru calitatea serviciilor.  RNT, prin divizia sa dedicata soluțiilor de comunicatii pentru companii - RNT Business - poate asigura cea mai eficienta soluție pentru companiile care doresc servicii de comunicatii stabile si performante. Prin intermediul infrastructurii moderne şi permanent îmbunătățite, compania oferă pe piața business soluții complete de telecomunicații, incluzând servicii de acces internet, rețele virtuale private, sisteme intranet şi extranet, rețele de telefonie privata, videoconferințe, video monitorizare, rețele wireless si cablu TV. La RNT, va punem la dispoziție nu doar servicii de comunicatii, ci şi cele mai potrivite soluții pentru compania dumneavoastră, adaptate nevoilor si bugetului de care dispuneți. Încercăm, în același timp, sa va anticipăm nevoile și ne pregătim de pe acum sa venim în întâmpinarea lor cu soluții viabile. In calitate de furnizor de internet suntem prezenți la cele mai importante evenimente Orașul Faptelor Bune, Fortza ZU, europaFM pe plaja, The Artist Awards sau RadioAventura", se mai arată in comunicatul de presă.

Soluțiile oferite de RNT sunt disponibile la nivelul întregii țări, prin intermediul rețelelor metropolitane RNT la nivelul marilor orașe, dintre care amintim București, Constanta, Brașov, Predeal, Ploiești, Brăila, Galați, Mangalia, Oradea, Sibiu, Mamaia sau Eforie.


Un comentariu despre subiectul „RNT devine partener TP-Link Omada SDN”:
Anonim

Bravo RNT, la cat mai multe

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile