joi, 30 septembrie 2021

Serialul "Killing Eve", filmat și în România, la AMC din octombrie

AMC anunță printr-un comunicat remis către HD Satelit România că va difuza în premieră serialul Killing Eve, nominalizat la premiile Emmy, din 4 octombrie cu câte două episoade consecutive, în fiecare seară de luni. Vedetele serialului sunt Sara Oh, actrița câștigătoare a Globului de Aur (în rolul lui Eve Polastri) și Jodie Comer, câștigătoare a premiului Emmy (în rolul lui Villanelle).

Bazat pe romanele lui Luke Jennings, Killing Eve, al cărui scenariu este semnat de Phoebe Waller-Bridge, își centrează acțiunea pe două femei. Eve este ofițer de securitate MI5 plictisită, foarte inteligentă, a cărei slujbă de birou nu îi îndeplinește fanteziile de a fi spion. Villanelle este o ucigașă rusoaică, ageră și plină de talent, care se agață de luxul pe care i-l oferă slujba ei violentă.

Serialul depășește acțiunea tipică a unui thriller cu spioni, pe măsură ce ambele femei inteligente, obsedate în egală măsura una de cealaltă, merg cap la cap într-un joc epic de-a șoarecele și pisica.

Serialul a strâns multiple premii până în prezent. Jodie Comer a fost premiată cu Emmy în 2019 pentru cea mai bună actriță într-un ro principal. Sarah Oh a câștigat Globul de Aur pentru rolul său în serial, în 2019. Killing Eve a câștigat premiul BAFTA TV AWARDS pentru cel mai bun serial dramatic, iar ambele actrițe principale au fost premiate cu BAFTA pentru rolurile lor în serial.

Filmările pentru această producție au avut loc și în România! De la satul Viscri până la București, în zona Ateneului Român, Politehnicii, parcului Carol, în Piața Romană și chiar pe Șoseaua Ștefan cel Mare și în Obor, în serial s-a menționat că acțiunea se desfășura la Moscova, Sofia sau Paris.

Așadar, toamna aceasta AMC România difuzează pentru prima dată primele 3 sezoane ale serialului Killing Eve, cu câte două episoade, în fiecare seară de luni, de la ora 22:45.


Despre AMC

AMC este gazda unora dintre cele mai populare și aclamate programe de televiziune. Fondată din dragoste pentru măiestrie și povești extraordinare, AMC oferă filme apreciate și seriale originale premium. Televiziunea a produs unele dintre cele mai premiate seriale dramatice din ultima decadă, inclusiv „Mad Men” și „Breaking Bad”. AMC are istoric excepțional de a câștiga peste 45 de premii Primetime Emmy și de a obține peste 290 de nominalizări Emmy. AMC a fost prima rețea de cablu de bază care a câștigat vreodată Premiul Emmy pentru Cel Mai Bun Serial Dramatic cu Mad Men în 2008. Printre serialele originale de actualitate ale AMC, se numără câștigătorul Globurilor de Aur, ”Better Call Saul”, alături de ”Fear the Walking Dead”, ”NOS4A2” și ”The Terror”.


Un comentariu despre subiectul „Serialul "Killing Eve", filmat și în România, la AMC din octombrie”:
Anonim

E un serial destul de plin de suspans,rulează miercurea la TVR 1.Câte episoade are?

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile