miercuri, 29 septembrie 2021

Vodafone lansează Facebook Watch pe platforma sa Vodafone TV din toată Europa

Vodafone este primul furnizor de servicii de televiziune cu plată din Europa care va integra serviciul de streaming al rețelei sociale pe un receptor. Oferta video va fi disponibilă pentru clienții Vodafone TV din Germania, Italia, Republica Cehă, Portugalia și Grecia începând cu luna octombrie 2021. Alte piețe europene urmează în curând.

La Vodafone Germania, Facebook Watch va fi integrat în GigaTV, platforma de televiziune și divertisment în cloud bazata pe Vodafone TV, utilizat de Vodafone Group pentru a furniza servicii tv și video la cerere pentru 22 de milioane de clienți din 10 piețe europene.

Facebook Watch oferă clienților Vodafone posibilitatea de a accesa videoclipuri de la una dintre cele mai mari biblioteci din lume, provenind de la parteneri, editori și creatori individuali, inclusiv radiodifuzori naționali. Programele variază de la știri și divertisment până la meciuri și evenimente live. Este inclus și conținut creat de vedete și influenceri. În plus, fanii sportului pot viziona și conținut live și la cerere de la competiții majore selectate de Facebook Watch și pot accesa conținut despre echipe și jucători.

Abonații Vodafone TV vor putea accesa, de asemenea, materiale de pe Facebook Originals, cum ar fi emisiunea Red Table Talk , serialul reality Peace Of Mind With Taraji și Humans Of New York: The Series. Conținutul Facebook Originals disponibil clienților Vodafone TV va include, de asemenea, materiale în germană, italiană, spaniolă și alte limbi.

Conținutul generat de utilizatori în limba locală va fi, de asemenea, ușor de găsit pe platformă, pe fiecare piață națională. Facebook Watch oferă, de asemenea, un portal pentru clienții Vodafone, pentru a vedea ce fac prietenii lor, conectând spectatorii la poveștile video pe care le postează prietenii lor pe Facebook.

Vodafone se angajează să ofere celor 22 de milioane de clienți de televiziune din întreaga Europa cea mai largă gamă de conținut interesant, distractiv și captivant. Îi vom ajuta să se conecteze la videoclipurile pe care preferă să le vizioneze prin intermediul platformei Facebook. Suntem foarte încântați că una dintre cele mai importante platforme de conținut video din Europa, cea a Vodafone, își extinde gama bogată și diversă de programe cu Facebook Watch”, a spus Alex Froment-Curtil, director comercial principal al grupului, Vodafone. 


Niciun comentariu despre subiectul „Vodafone lansează Facebook Watch pe platforma sa Vodafone TV din toată Europa”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile