joi, 14 octombrie 2021

"Squid Game" ("Jocul calamarului") detronează "Bridgerton", devenind cel mai bun debut al unui serial Netflix

Serialul sud-coreean "Squid Game" ("Jocul calamarului") a devenit cea mai vizionată producție originală la lansarea pe Netflix. Serviciul de streaming a confirmat pe Twitter că "Jocul calamarului" a ajuns oficial la 111 milioane de fani, devenind cea mai importantă lansare a unui serial realizat de Netflix. Serialul a depășit recordurile Netflix în peste 80 de țări.

Recordul a fost deținut anterior de drama de epocă Bridgerton, cu 82 de milioane de vizionări. Netflix dezvăluise la sfârșitul lui noiembrie audiențele celor mai populare seriale si filme de pe platforma VOD. Utilizatorii Netflix a fost înregistrați în statistici dacă au vizionat o durată de minim două minute din respectiva producție, în primele patru săptămâni de la lansarea serialului pe Netflix.


"Jocul calamarului" imaginează o lume distopică în care sute de jucători fără bani se confruntă între ei după ce acceptă o invitație ciudată de a participa la un joc pentru copii. Îi așteaptă un premiu tentant, dar miza e uriașă și letală: în timp ce învingătorul poate câștiga milioane, jucătorii învinși își pierd viața. 


Niciun comentariu despre subiectul „"Squid Game" ("Jocul calamarului") detronează "Bridgerton", devenind cel mai bun debut al unui serial Netflix”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile