marți, 30 noiembrie 2021

Trustul Realitatea lansează Realitatea Sportivă și Realitatea Star din 1 decembrie 2021

Trustul Realitatea anunță că pe 1 decembrie 2021 lansează două televiziuni noi: Realitatea Sportivă și Realitatea Star.

"De Ziua României, cele trei televiziuni ale Trustului Realitatea își unesc forțele de 1 Decembrie. Începând cu ora 18:00, vom face show total, marca Realitatea. Urmărim realitatea pas cu pas: paradă militară, știri, transmisiuni în direct din toată țara, reportaje emoționante cu români de pretutindeni, interviuri incendiare cu vedete mondene și din lumea sportului, muzică populară și de petrecere, stand-up comedy, dansuri și ansambluri folclorice de top. Din 1 Decembrie, cei mai buni jurnaliști din România fac echipă cu Anamaria Prodan și Kamara într-un show de neratat! Artiști de top ai României, vedete, oameni ai sportului și prezentatori surpriză își vor da pase într-un spectacol fenomenal. De 1 Decembrie, cele trei televiziuni marca Realitatea - Plus, Sportivă și Star - dau mâna cu românii din toate colțurile lumii și le prezintă Realitatea așa cum n-au mai văzut-o niciodată! Din 1 Decembrie, Realitatea face Marea Unire!"

Anamaria Prodan şi Kamara au dezvăluit pentru Realitatea Plus ce se va vedea la televizor, de 1 decembrie, cu ocazia lansării celor două televiziuni noi, Realitatea Sportivă și Realitatea Star. 

"Nu știu în România, în momentul ăsta, un personaj, un promotor, cum este Edi (Eduard Eremia, n.r.), care să poată să aibă acces oriunde pe pământul ăsta. Toate aceste gale care s-au făcut, în ultima perioadă, care au înnebunit pe toată lumea și pe care o să le vedeți la Realitatea Sportivă. Cu el voi face cea mai puternică emisiune, cel mai puternic reality show care a existat vreodată în România, filmat la un standard cum nu există la nicio televiziune. Suntem o fabrică de stele", a dezvăluit Anamaria Prodan. 

"Va fi ceva diferit, din capul locului. Pentru că, înainte de toate, nu va fi doar sport. Va fi și sport, și divertisment. Va fi muzică, va fi film, vom vorbi și despre cărți, va fi o nebunie cum nu s-a mai văzut! Și felul cum va fi filmat și cum ne vom comporta noi în emisiune va fi ceva inedit", a completat Kamara.

În ședința CNA din 25 iunie 2020, S.C. PHG MEDIA INVEST SRL București a obținut licențe audiovizuale HD și 4K pentru difuzarea națională prin satelit și prin rețele de comunicații electronice a serviciilor de programe Realitatea Sportivă și Realitatea Star. 

Notă: Mai multe detalii despre cele două noi televiziuni Realitatea găsiți AICI. Cele doua televiziuni au fost adăugate în lista de recomandări online tv pe HD Satelit, fiind disponibile in mod gratuit prin internet.


40 de comentarii despre subiectul „Trustul Realitatea lansează Realitatea Sportivă și Realitatea Star din 1 decembrie 2021”:
Anonim

La Digi Cablu Digital vor fii introduse cele două noi canale Tv în format FULL HD și 4K UHD?

Cosmin

Maxim in HD, dar nu cred că de mâine la Digi cablu, ci in perioada următoare.

Anonim

Probabil vor fi tot SD ca și postul da bază. Cei de la Realitatea merg pe investiții minime, din care (cred ei) să scoată profit maxim. Doar că socoteala de acasă nu se potrivește mereu la fel cu cea din târg.

Gino

Sau probabil sa nu ne mai dăm cu părerea că vor fi SD, când ei nu au licențe SD, ci doar HD și 4K, pentru cele două noi posturi tv.

Anonim

Anonim (primul de sus): cele 2 posturi vor intra la toții operatorii de cablu și IPTV. Dar, momentan transmisia va fi în HD 1080i, 4K-ul va veni mai târziu.

Anonim 2: televiziunile vor emite în HD (1080i) în prezent, și în 4K (2160p) în curând. Nu vor avea versiune SD.

Cosmin...transmisia va fi în Full HD: aceștia precizează că de mâine ar intra pe RCS&RDS. Acum să vedem ce va fi.

Anonim

Iar Realitatea TV rămâne SD ?

Anonim

Da, nu are licență HD si cred ca nici nu intentioneaza sa obțină in viitorul apropiat.

Anonim

Ciudat să ceară licențe 4K pentru niște canale nou înființate în timp ce postul principal rămâne SD.

Anonim

Nu rămâne SD, vor cere licență HD și pentru Realitatea Plus. Doar că nu acum, dar în curând.

sada

Ce competiții sportive vor fi pe Realitatea Sportiva?

Anonim

Puțin probabil. Mai curând se vor axa pe emisiuni de tip talk show, cu invitați. Costurile ar fi mult mai mici.

Anonim

A scanat careva ? Ceva noutati ?

Silviu

Pai tu de ce nu scanezi? Scrie ca abia la ora 18 se lansează, acum e 9 dimineața. Și nu e nicio garanție că dacă se lansează la ora 18, întră la vreun operator.

Anonim

Azi e 1 decembrie cu cred ca va lucra tehnicul niciunui operator ca sa introduca in grila Realitatea Star si Realitatea Sportiva poate maine sau vineri dar nici lucul asta nu e garantat.Vom vedea

Anonim

Păi nu vreau să îmi dau peste cap programele, durează rearanjarea lor. Dar mai sunt și pasionați dispuși. Așa cum eram și eu cândva :)

Anonim

Și PRO TV a început emisia într-o zi de 1 Decembrie.

Anonim

Sunt sanse ca cele doua noi canale tv sa intre pe Eutelsat 16A?

Anonim

Pai au licenta de satelit pentru cele doua canale? Ca altfel nu au voie sa le transmită individual prin satelit, ci doar printr-un DTH.

Anonim

Deocamdata stim ca au licenta de emisie prin satelit si nu au mentionat la ce operatori DTH se poate receptiona sau daca se transmite pe acelasi transponder cu Realitatea Plus pe Eutelsat 16 Est. Momentan intra in grila operatorilor de cablu. Ar fi grozav daca ar emite la liber pe satelit.

Anonim

Am scanat ...ioc

Anonim

Am scanat la Focus Sat și nimic momentan.

Unknown

Felicitări Realitatea Sportiva Realitatea Star Idei minunate Frumos. Succes.

Unknown

Vă rugăm frumos să ne anunțați și pe noi când va fi introduse în grila Digitală RDS cele două programe vă mulțumim frumos pentru înțelegere 👍💯!????

Geo

Pe orange nimic..

Anonim

Cele două televiziuni nu sunt transmise nici măcar online pe siturile proprii și voi vreți să fie transmise la o firmă de cablu sau satelit?

Anonim

Ultimul Anonim intră pe site-ul lor și vezi că transmite online Realitatea Sportivă...deci?

Anonim

Uită-te tu mai atent și vei vedea că acum, la ora 21:10, acolo e tot programul de pe Realitatea Plus, peste care au pus ei o siglă de Realitatea Sportivă. Așa era și ieri:

https://www.realitateasportiva.net/live

Anonim

Și Realitatea Star unde vezi tu că transmite online, chiar și așa, doar cu o simpla siglă peste programul preluat de pe Realitatea Plus??

Anonim

realitateastar.net/live

Anonim

Ca să vă uitați pe realitateastar.net/live întoarce-ți telefonul invers

Anonim

Nici astăzi, a doua zi de la lansare, cele doua televiziuni nu au program propriu.
Nici transmisia propriu zisa nu e HD, e preluarea fluxului audio video SD de pe Realitatea Plus, upscalat la HD, peste care e aplicată sigla HD .

Unknown

Eu unul nu mai înțeleg nimic cu aceste două posturi,de fapt este ceva 3 in 1 până acum .

Cristi

@Unknown: Anamaria Prodan a anunțat în ediția specială din 1 Decembrie că programul Realitatea Sportivă începe de luni dimineață, prin matinalul cu Kamara & Gabriella.

3 în 1 putem spune și despre Aleph Business și Smart TV care de o lună retransmit Aleph News.

Mă aștept 100% ca aceste posturi să apară în lista must-carry din 2022, altfel au șanse mici de preluare: Realitatea Star, Realitatea Sportivă, Aleph Business, Smart TV și Atomic TV.

Anonim

Vedeti Realitatea video direct și pe realitatea.net/realitatea-fm

Anonim

Pe satelit, Realitatea Plus are sr-ul prea mic ca să introducă pe același transponder 12738H2255 cele două posturi în full hd s-au 4K trebuie mărit sigur sigur sr-ul de la 2255

Anonim

Pentru introducerea celor două posturi în rezoluție HD,SR-ul trebuie să fie cel puțin 7500.

Anonim

Da bravo Realitatea sportiva hd și Realitatea star hd și Realitatea plus hd și Smart TV HD pe ce frecvente sunt la DIGI

Anonim

Pt ultimu anonim la Digi cablu nu se regăsește pe nici o frecvență.

Anonim

Nu sunt la nimeni deocamdată aceste televiziuni. Emisia propriu zisa începe de luni, inclusiv in online.

Anonim

Când emite realitatea sportiva HD și realitatea star HD pe Vodafone Tv????

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile