joi, 9 decembrie 2021

O nouă extraopțiune la Digi Tv cablu: Balcan Music TV

Operatorul de televiziune RCS RDS a introdus o nouă extraopțiune care poate fi activata de abonații la serviciul de televiziune digitală prin cablu Digi Tv. Extraopțiunea are denumirea de Balcan Music TV, costa 1,3 lei /lunar si oferă acces la o singura televiziune: Balcan Music.

"Muzica ta preferată pentru petrecere are un nume: Balcan Music. O poți asculta 24/7 cu această extraopțiune", se arată in descrierea oficială a extraopțiunii, pe pagina web a operatorului, în contul de client. Extraopțiunea poate fi activată de aici: https://www.digi.ro/servicii/televiziune/extraoptiuni, pe aceeași pagină unde sunt prezentate și celelalte extraopțiuni (HBO, MAXPAK, 4K, Film Now și Adult), precum si din aplicația Digi, în secțiunea "Serviciile mele", categoria "Tv" (tot din aceeași secțiune de unde se pot și dezactiva extraopțiunile)

Este de menționat că televiziunile din extraopțiuni se pot viziona doar de către abonații ce dețin un echipament digital alături de pachetul digital de televiziune (așadar, abonații la tv analogic trebuie sa facă upgrade la Tv cablu digital). În funcție de televizor, se poate alege un receptor sau un modul de acces condiționat CI+ (pentru televizoare care suportă standardul CI+ și au tuner digital de cablu DVB-C). Primul echipament se oferă gratuit în custodie.

Televiziunea de videoclipuri muzicale din genul manele și petrecere Balcan Music a intrat în rezoluție SD (Standard Definition) în grila operatorului la începutul lunii noiembrie a acestui an, transmisia fiind necriptată în acel moment și ulterior. Dar televiziunea Balcan Music va fi criptată în curând.

Chiar televiziunea difuzează pe ecran un mesaj în care anunță: "Te-ai saturat de publicitate?! Pe data de 9 decembrie intra pe site-ul digi.ro sau contactează centrele RCS/DIGI și abonează-te la Balcan Music TV pentru numai 1,30 lei/lună. Vizionare plăcută!"

Încă de când a obținut licența de la CNA în toamna anului 2019, la solicitarea Balcan Media Vision SRL, societate comercială promitea o investiție de un sfert de milion de euro in Balcan Music, dar si intenția de a deveni (după o perioada vizionare gratuită) o televiziune ce poate fi accesată de abonați doar contra cost, similar de exemplu cu modalitatea în care se procedează pentru televiziunile HBO sau FilmNow. Așadar, este destul de probabil că lansarea acestei extraopțiuni la RCS RDS s-a realizat la solicitarea reprezentanților Balcan Music Tv.


19 comentarii despre subiectul „O nouă extraopțiune la Digi Tv cablu: Balcan Music TV”:
Cristy

îl vrem HD

Dsf

Când o să-l bage în HD mai discutam cu extraoptiunea, dacă ma abonez sau nu la ea. Pana atunci îmi apare ca codat dar îl văd cu toate ca nu m-am abonat

Anonim

La UPC este un canal numit Balkanika Music TV nu stiu daca este acelasi cu cel de la DIGI TV. Nu vad rostul sa platesti 1,3 lei pe luna pentru un canal care este la alt operator de cablu si la liber pe satelit. Mai bine il includea in pachetul de baza.

Hai hui

Anonim, faci confuzie, nu e același cu canalul despre care vorbești. Balcan Music Tv nu e Balkanika Music Tv.

BDorin

Aceleasi piese daca vrei sa asculti manele le gasesti pe youtube si iti faci premium si vezi si altceva :) deci sa fim seriosi numai cei care chiar nu are ce face da banii pe asa ceva.

Anonim

Pe net poți să vezi orice, inclusiv filme. Aceasta nu înseamnă că televiziunile de filme nu au abonați. Deci aceasta extraoptiune e doar pentru cei care prefera televizorul și canalele tv, nu internetul. Un sfert din români nici nu au folosit internetul vreodată sau îl folosesc doar de câteva ori pe an. Sau pentru cei extremi de comozi.

Anonim

Câteva zile abonații la digital or sa mai vadă acest psor gratis, posibil sa dispară de la miezul noptii

Horia Pascu

Care câteva zile? E codat deja.

Unknown

Nu este codat inca..

Horia Pascu

Poate nu e in zona ta, la mine e deja codat de azi.

Anonim

Si ce muzica dau ? Sarbeasca, bulgareasca, turceasca, greceasca albaneza, manele ? AM inteles ca e fara publicitate dar trebuie cunoscut si ce continut are acest canal de muzica.

Cosmin

Scrie in știre, difuzează manele și muzică de petrecere. Te refereai din ce tara și în ce limbă? Din România, in românește.

Anonim

În București încă se vede

Anonim

Pai a fost la liber, in afara de manele nu vezi nimic pe el, cum sa fie extra optiune?

Cosmin D.

Anonim, fiecare televiziune decide daca vrea sa fie într-o extra opțiune sau nu. E treaba televiziunilor ce planuri de afaceri au.

Anonim

De gustibus non est disputandum. Poporul vrea manele, îi dăm manele. Știința exploatării nivelului cultural al unei națiunii, aduce profit, iar televiziunile prin cablu trăiesc din acest profit. Personal nu mă interesează respectivul canal, dar respect dreptul celorlalți la a se bucura de ceea ce le place. Poate că singura reținere îmi vine din faptul că s-a introdus încă un cana SD, acum când se pregătește migrarea de la HD la 4K.

Gabriel10

Nu eram fan manele, îmi place la o distracție cu prietenii sa ascult muzica de petrecere, de când l-au codat este un alt post, păcat ca nu este HD as da și 2-3 lei pe luna să-l am în HD. Pentru Digi, azi m-am abonat la el, ieri era la liber cu toate ca apărea codat ca abonat la digital... băgați postul în HD și dacă este ce vad de ieri întrece Balkanica bulgăresc la greu

Anonim

Nu e singura televiziune dedicată manelelor, dar e prima care funcționează ca extraopțiune, cu plată. Deci telespectatorii nu mai văd publicitate, ceea ce este o premieră pentru acest gen

Bogdan

Postul este ok, păcat ca nu este HD in extraoptiune

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile