miercuri, 29 decembrie 2021

Recomandări din programele de Revelion 2022 ale televiziunilor din România

Revelionul 2022 se apropie, iar trecerea în noul an va fi acompaniată de programe speciale de la diverse televiziuni din România. Mai jos găsiți o selecție de recomandări prezentate în comunicatele și anunțurile acestor televiziuni.

Pentru o noapte, toți românii pot lăsa deoparte grijile, păstrând distanța socială, la cea mai tare petrecere a sfârșitului de an: PROTEVELION! 

Gazdele revelionului vor fi Pavel Bartoș și Raluka, iar pe scenă vor urca atât vedete PRO TV, precum Andra, Smiley, Inna, Carla’s Dreams, Irina Rimes, cât și alți artiști extrem de iubiți, ca Vlăduța Lupău, Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor, Zdob & Zdub, Matilda Pascal Cojocărița, Carmen Tănase, Horațiu Mălăele, Medeea Marinescu și alții. 

Dacă nu l-ai auzit niciodată pe Busu cântând, atunci este cazul să rămâi cu ochii pe PRO TV în noaptea de revelion. Sigur vei avea parte de multe surprize la PROTEVELION, care va fi disponibil de la ora 20:00, din seara de 31 decembrie 2021, și prin platforma Voyo și live online prin Pro Tv Plus.

De Revelion, Kanal D dă distracția la maximum! Șapte ore pline cu umor, muzică bună, surprize uriașe și invitați aleși pe sprânceană

Două programe speciale, “Gala Premiilor Eroii Comediei 2021” și “Roata Distracției”, îi vor conduce pe români în 2022!

În ultima zi a anului 2021, Kanal D le oferă telespectatorilor două programe de excepție, cu multă muzică, distracție, umor și bună dispoziție, o doză de optimism binemeritată, care să ne poarte noroc tot anul ce vine!

Vineri, 31 decembrie, de la 20:00, va fi difuzată emisiunea „Gala Premiilor Eroii Comediei 2021”, iar de la 21:30, „Roata Distracției”, ce îi va conduce pe români, în hohote de ras, în 2022.

Toni Grecu și Irina Ștefan vor fi gazdele „Gala Premiilor Eroii Comediei 2021”, emisiune difuzată de la ora 20:00, la Kanal D, în cadrul căreia vor premiate cele mai viralizate întâmplări ale anului ce stă să se încheie.

Cele 10 premii oferite cu mult umor, într-un cadru de sărbătoare, vor face deliciul publicului. Fie că vorbim despre „premiantul” polițist din Botoșani care l-a dus pe un cetățean cu mașina poliției, la o bancă, ca să scoată bani pentru șpagă, despre preotul care îi anunță pe enoriași că dacă se vor vaccina le vor crește solzi pe spate, sau despre petrecăreții care au invitat un cal la masă, toate acestea vor fi readuse în atenția celor de-acasă.

Printre cei care vor face seara specială românilor se află Monica Anghel, Diana Dumitrescu, Lucian Ghimisi, Ovidiu Niculescu, Dragoș Mușat, Andreea Doinea, Ramona Hanganu, 1Q Sapro, Dragoș Ureche.

Revelionul Kanal D continuă, de la 21:30, cu „Roata Distracției”, o ediție specială cu muzică, probe hazlii și momente unice, la final de an

Seara de Revelion continuă la Kanal D, de la 21:30, cu o ediție specială „Roata Distracției”, prezentată de Bursucu și Ana-Maria Barnoschi. Alături de invitați de seama din showbiz-ul autohton, cu multe surprize uriașe pentru aceștia și probe contracronometru, ce vor strârni hohote de râs, telespectatorii vor intră în noul an cu o doză uriașă de noroc și bună dispoziție, la „Roată Distracției”.

Alex Velea, Pepe, Armin Nicoară, Andreea Antonescu, Georgiana Lobonț, Jean de la Craiova, Vali Vijelie, Anda Adam și actorii Romică Țociu și Cornel Palade sunt doar câteva dintre vedetele care vor încinge atmosfera petrecerii din noaptea de Revelion.

Nu pierdeți, așadar, distracția dată la maximum, pe 31 decembrie, urmărind “Gala Premiilor Eroii Comediei 2021”, de la 20:00, și “Roata Distracției”, de la 21:30, numai la Kanal D!

Revelion la Cetate, Ediţie Specială Poezie și delicateţuri la Prima Tv

Anul se înnoiește la Prima TV cu distracţie, muzică, dans, mâncăruri alese şi cu cel mai inedit Revelion: cel în care se deschid porţile Cetăţii. În noaptea dintre ani, telespectatorii Prima TV sunt invitaţii lui Mircea Dinescu la cel mai antrenant Revelion, cel de la Cetatea de pe malul Dunării, într-o ediţie specială Poezie şi delicateţuri. Ultima zi din 2021 aduce la Prima TV întâlniri inedite, invitaţi de seamă şi ediţii de sărbătoare ale emisiunilor. Iar zâmbetul şi voia bună vor fi asigurate de către distribuţia serialului Secretele Preşedintelui cu un episod special de Revelion.

Petrecerea începe în ultima zi a anului, de la ora 15.00, cu ediţia specială a emisiunii Exclusiv VIP. Cristi Brancu îi invită pe telespectatori să întâmpine 2022 cu voie bună şi speranţă. În platoul emisiunii vor veni invitaţi de seamă care vor transmite gândurile pentru anul ce vine, dar şi dorinţele lor. Împreună, ne amuzăm, imităm, cântăm şi ne distrăm.

De la ora 19.00, Portul Cultural Cetate de la Dunăre se pregăteşte de petrecere şi telespectatorii vor intra în fervoarea pregătirii unei mese bogate, pentru că Mircea Dinescu aşteaptă musafiri de seamă. Telespectatorii vor asista la pregătirile pe care Mircea Dinescu le face pentru musafirii săi: prepararea viţelului la proţap sau punerea pâinii în cuptor. Rând pe rând, vedetele Prima TV - Cristi Brancu, Dezbrăcatu, Ioana Petric, Irina Gologan, Cove, Gabriela Marin, Maria Iordănescu, Grig Chiroiu, Toni Ionescu, vor fi întâmpinate cu voie bună, cu bucate alese şi, mai ales,  cu muzică lăutărească.

Seara continuă cu o ediţie Best Of a Cronicii Cârcotaşilor. Ioana Petric, Dezbrăcatu şi bebeluşele fac show total, de la ora 20.00, în ultima seară a lui 2021. Cele mai tari bâlbe sunt prinse in Topul anului iar telespectatorii vor fi delectaţi cu 2 ore de râsete pe cinste.

Secretele Preşedintelui vor fi dezvăluite şi în ultima zi a anului. De la ora 22.00, preşedintele Pupăză şi staff-ul său pregătesc un Revelion cu momente artistice care vor asigura ambianţa trecerii în noul an, şi doi invitaţi speciali, Angelina Jolie şi pe Brad Pitt. Apropierea de miezul nopţii va fi marcat de tradiţionalul discurs al preşedintelui Pupăză, care va spune câteva cuvinte, pentru “a lumina” calea românilor în 2022.

Apoi, de la ora 00:00, petrecerea de la Cetate poate începe. Mâncarea-vedetă din farfurie va fi una marca Mircea Dinescu. Pentru că primele ore din an merită sărbătorite cum se cuvine, maestrul propune o reţetă-fenomen:  viţelul la proţap, umplut cu purcel fript, umplut cu un curcan  ce va fi umplut cu o bibilică.  Şi, cum 2022 trebuie întâmpinat cu dans, din programul special de Revelion al Prima TV nu vor lipsi lăutarii. Celebra formaţie Azur va cânta alături de tarafurile Caliu, Mambo Siria, Iancu Jianu şi Constantin Gaciu, Perla Dunării. Atmosfera de la Cetate va fi încinsă şi de Profesorul Nelu Greblă sau Bătrânul Gogu. Revelionul este seara în care celebrăm Noul An aşa că de pe mesele invitaţilor de la Cetate nu vor lipsi mâncărurile tradiţionale, un cârnat lung de 25 de metri, vinul lui Dinescu, iar la miezul nopţii cerul de deasupra Dunării se va lumina de artificii.

La trecerea dintre ani, Prima TV te îndeamnă să trăieşti bucuria lucrurilor care contează. Din 31 decembrie şi până la primele ore ale noului an, vom ura împreună tuturor un an mai bun şi... bun venit 2022!

La Antena 1, Revelionul Starurilor 2022: Războiul Generaţiilor, prezentat de Dan Negru: Secretele măștilor. Ce surprize vor fi pe 31 decembrie

11 măști, una mai spectaculoasă decât alta, vor urca în ultima seară din an pe scena Revelionului Starurilor 2022 - Războiul Generaţiilor, prezentat de Dan Negru de la ora 22:00, pe Antena 1.

Celebrităţi din diverse domenii se vor ascunde în spatele acestora, în vreme ce vedetele aflate în platou vor încerca din răsputeri să le ghicească.

Şi în acest an a fost respectată tradiţia realizării celor mai multe dintre măşti tocmai în Statele Unite ale Americii, mai exact la Los Angeles, iar pentru cele create în România, transportul până la platoul de filmare a fost cel care le-a dat mari bătăi de cap echipei de producţie.

O echipă de peste 10 sculptori specializaţi în butaforii a lucrat vreme de câteva săptămâni la realizarea ei, iar transportul ei a presupus o logistică aparte. O întreagă echipă de designeri a lucrat la hainele păpuşii, care au fost montate direct pe ea, printr-un sistem special de ancorare!”, a dezvăluit producătorul show-ului, Augusta Lazarov Petrescu.

O altă mască ce le-a dat mari bătăi de cap, de data aceasta echipei de machiaje speciale a fost cea a Maestrului Levitaţiei, o mască specială, din silicon, foarte grea şi deopotrivă costisitoare. Realizată special în Los Angeles, masca a creat mari probleme vedetei care se ascundea în spatele ei.

Claustrofobă din fire, vedeta care a petrecut mai bine de 3 ore la machiaj pentru realizarea măştii, a acuzat de mai multe ori stări de sufocare, astfel încât echipa de producţie a fost nevoită să modifice masca pe loc pentru a face momentul cât mai suportabil. Tot vedeta din spatele ei a consumat trei pachete de bomboane mentolate în timpul realizării măştii, pentru a-şi induce senzaţia că respiră mai uşor.

Nici pentru personajul din spatele măştii Spiritul Nopţii ziua de filmare nu a fost deloc una uşoară. După aplicarea măştii, vedeta a realizat că nu va mai putea face nicio mişcare bruscă a feţei, astfel că echipa de producţie s-a văzut nevoită să aducă un blender la platou, pentru ca aceasta să mănânce…cu paiul, întreaga zi.

Pe lângă situaţiile de tot felul apărute în cabina de machiaj în timpul unui show de o asemenea anvergură, la fel ca anul trecut, şi în acest an, vedetele din spatele măştilor s-au mai confruntat cu ceva: timpul de aşteptare “în personaj”.

Dacă în anii trecuţi se respecta cu stricteţe programul, în acest an, toate măsurile de siguranţă care au fost luate la filmări au adus mici decalaje, astfel că unele dintre vedete au fost nevoite să aştepte zeci de minute costumate, cu faţa şi urechile complet acoperite.

Fiecare vedetă din spatele acestor măști a petrecut cel puțin trei ore în cabina de machiaj, iar pentru unele s-au depăşit chiar şi cinci ore. Cine sunt celebritățile din spatele acestor măști, dar și vedetele care întruchipează celelalte personaje ale nopții dintre ani, telespectatorii vor vedea în noaptea dintre ani, de la 22:00, în cadrul Revelionul Starurilor 2022 – Războiul Generaţiilor, prezentat pentru al 22-lea an consecutiv de Dan Negru la Antena 1.

Adriana Trandafir, gazda ediţiei speciale, de Revelion, Star Chef, la Antena Stars

În ultima zi din an, Star Chef le aduce telespectatorilor o ediţie specială, de sărbătoare, a emisiunii, de la ora 16:00, la Antena Stars. Inspirată din zicala unii muncesc (în bucătărie) şi alţii chefuiesc, emisiunea se va desfăşura pe două planuri: în bucărărie, Chef Minh se va ocupa de preparate delicioase şi absolut spectaculoase, în vreme ce actriţa Adriana Trandafir va ocupa Camera de distracţie, alături de o mulţime de artişti.

În bucătărie, Maria Constantin va face echipă cu concurentul Chef la cuţite, Rikito Watanabe, în vreme ce Diana Bişinicu va fi acompaniată de Chef Mino. Totodată, Camera de distracţie va fi ocupată de Adriana Trandafir şi invitaţii săi – Nicu Paleru, Carmen Şerban, Adriana Antoni, Luis Gabriel, Beatrice Băndoiu şi mulţi alţii. La final, „bucătăraşii” se vor alătura şi ei distracţiei şi vor da startul petrecerii în ultima zi din an, la Antena Stars.

În continuare, telespectatorii sunt invitaţi să rămână alături de Antena Stars, căci postul le-a pregătit patru programe speciale de Revelion, cu un număr impresionat de artişti. Unele dintre cele mai îndrăgite vedete din showbiz-ul autohton se vor alătura maratonului distracţiei în noaptea dintre ani, la Antena Stars.

În noaptea dintre ani, Antena Stars le aduce telespectatorilor patru programe speciale de Revelion

Unele dintre cele mai îndrăgite vedete din showbiz-ul autohton se alătură maratonului distracţiei în noaptea dintre ani, la Antena Stars. Postul le-a pregătit telespectatorilor patru programe speciale de Revelion, cu un număr impresionat de vedete.

Astfel, începând cu ora 20:15, Andrei Ştefănescu va fi alături de Natalia Mateuţ la marea petrecere între prieteni, Vedetelionul, unde se va lăsa cu duete inedite între artişti, dar şi cu întrebări incomode şi haioase şi multe provocări. Pentru prima parte a programului de Revelion, cei doi i-au invitat alături de ei pe aşii comediei, Valentina Fătu şi Vasile Muraru, care le-au pregătit telespectatorilor multe reprize de umor. Muzica va fi asigurată de Adriana Antoni, Trupa Alb Negru, Steliana Sima, Constantin Enceanu, Florin Vasilică şi grupul Teleormanul. Totodată, telespectatorii vor putea urmări ultima înregistrare la un post de televiziune a lui Petrică Mâţu Stoian. Regretatul artist va putea fi urmărit într-o filmare specială alături de prietenii săi şi fiul său de suflet, Alin Gabriel Matei.

Apoi, Andrei şi Natalia vor da startul provocărilor într-o operaţiune care îi va lăsa pe toţi...mască. La îndemnul MegaStarului – un personaj pe care nimeni nu l-a văzut nicio secundă, ci doar i-a auzit vocea în platou, artiştii au încercat din răsputeri să afle cine se ascunde în spatele vedetelor sub acoperire special invitate în platou. Iulia Albu, Andreea Bălan, Lavinia Pârva, Carmen Şerban, Natalia Duminică, Valentin Sanfira, Codruţa Filip, Armin Nicoară, Claudia Puican, Georgiana Lobonţ, Dima, Deea şi Dinu Maxer, Daciana şi Suzana Vlad, Nasrin, Tavi Clonda, Ramona Ilie, Chef Mino sunt doar câţiva dintre cei care se vor întrece să descopere cât mai multe VIP-uri invitate, de asemenea, la petrecerea de Revelion.

Petrecerea va continua sub atenta supraveghere a Nataliei şi a lui Andrei, când două echipe de vedete vor trebui să treacă printr-o serie de provocări de foc, la propunerea aceluiaşi MegaStar. Maria Cârneci, Emilia Ghinescu, Tudor Turcu, Armin Nicoară, Claudiu Puican, Deea Maxer, Minodora, Maria Constantin, Vali Vijelie, Marcela Fota, Tavi Clonda, Aurora şi Săndel Mihai, Daniela Gyorfi sau Dima sunt doar câteva dintre vedetele care vor lua parte la proba inedită.

Spre dimineaţã, „Petrecem româneşte cu Mirela”, într-un program special de Revelion, cu muzicã de petrecere şi momente umoristice, în cadrul unei petreceri autentice româneşti, la Antena Stars. Irena Boclincă, Mariana Ionescu Căpitănescu, Mioara Velicu, Elisabeta Turcu, Olguţa Berbec, Constantin Enceanu, Elena Merişoreanu, Beatrice Băndoiu, Maria Ghinea şi Steliana Sima sunt doar câţiva dintre artiştii care îi vor fi alături Mirelei Vaida la marea petrecere dintre ani, de la Antena Stars.

Revelion 2022. Super petrecere pregătită de România TV pentru noaptea dintre ani

România TV a pregătit un super Revelion 2022! La petrecerea dintre ani vă vor ura şi cânta cei mai îndrăgiţi artişti, politicieni, analişti, dar şi jurnaliştii România TV.

George Simion, Rareş Bogdan, Cozmin Gușă, Victor Ciutacu, Virgil Guran, fostul premier Petre Roman, Vali Vijelie, medicul Monica Pop, Oana Lovin, Codruța Cerva, dar şi Amalia Belantoni alături de analiști, politicieni, jurnaliști și artiști cunoscuți, cu toti fac petrecere în noaptea dintre ani la România TV.

Gala specială „Bravo, ai stil! Celebrities”, în prima zi din Anul Nou, de la ora 20:00, la Kanal D. 

Începând din 1 ianuarie, Galele „Bravo ai stil! Celebrities” vor fi difuzate în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, iar în prima zi a noului an, cea mai atractivă competiție a stilului le aduce telespectatorilor, de la ora 20:00, o atmosferă de sărbătoare, multă strălucire și un show pe măsura unei zile cu adevărat speciale!

Competiția stilului în care sunt antrenate cele mai iubite celebrități din România continuă în forță și cu surprize uriașe pentru telespectatori, încă din prima zi a anului 2022, show-ul fenomen care inspiră o țară întreagă și definește stilul prin atitudine, autenticitate, asumare și creativitate aduce entertainment-ul la rang de artă.

Citeste si: Ilinca Vandici, Raluca Bădulescu și Victor Slav au adus speranță în casa unei familii greu încercată de soartă, în cadrul campaniei Kanal D "Dăruiește Crăciun"

Ruxi, Raluca Dumitru, Adina Halas, Viviana Sposub, Mellina, Amna și Bella Santiago sunt celebritățile care au reușit performanța de a rămâne în preferințele juraților și telespectatorilor, aflându-se într-o continuă regăsire stilistică care le va transforma din celebrități, în adevărate repere de stil pentru public.

Concurentele au de pregătit pentru prima zi din an ținute în concordanță cu tema „Cabaret”. Mai mult, în cadrul show-ului telespectatorii vor avea parte de o serie de surprize. Concurentele vin să ne colinde, chiar în prima zi a anului, cu „Plugușorul” reinterpretat, cu stil! Mai mult, momentele de cabaret puse în scenă de acestea vor face deliciul publicului, unele dintre acestea vor fi aplaudate la scenă deschisă pentru performanța lor artistică, iar altele vor fi aspru criticate.

O altă surpriză pentru telespectatori, la început de an, este sceneta plină de umor a căror protagoniști sunt nimeni alții decât Ilinca Vandici, Raluca Bădulescu și Victor Slav.

Nu pierdeți, așadar, o ediție cu totul specială „Bravo, ai stil! Celebrities” pe 1 ianuarie, de la ora 20:00, la Kanal D! 

Ca în fiecare an, Concertul de Anul Nou de la Viena, în direct la Televiziunea Română

Cel mai mediatizat concert al tuturor timpurilor este şi anul acesta la Televiziunea Română. Îl urmărim cu toţii la TVR 1, de la ora 12.15, în prima zi a lui 2022.

Concertul de Anul Nou, susținut de Orchestra Filarmonicii din Viena în impunătoarea Sală de Aur de la Musikverein, este din nou în direct la Televiziunea Română. Nostalgică și în același timp plină de vivacitate, muzica familiei Strauss și a contemporanilor ei va fi din nou la TVR 1, în prima zi a lui 2022, de această dată, sub bagheta dirijorului Daniel Barenboim. Celebrul șef de orchestră se va afla pentru a treia oară la pupitrul Filarmonicii vieneze pentru tradiționalul concert de început de an, într-o relație de colaborare care a început în 1956, atunci când copilul minune debuta ca pianist, la vârsta de doar 14 ani.

În iunie 2020, Barenboim a dirijat primul concert al vienezilor, la revenirea din carantina provocată de pandemia Covid-19. După edițiile de success din 2009 și 2014 ale Concertului de Anul Nou, muzicianul de origine israeliano-argentiniană a ales pentru 2022 un program eminamente vienez, cu creații semnate de Johann Strauss tatăl și fiul, dar și compoziții de Joseph Hellmesberger Jr., Eduard Straus sau Carl Michael Ziehrer. Pe 1 ianuarie 2022 nu mai puțin de șase valsuri și polci din impresionantul repertoriu al dinastiei Strauss se vor auzi în premieră la Musikverein într-un concert de Anul Nou.

Pentru că în 2022 se vor împlini 50 de ani de la Convenția Patrimoniului Mondial Unesco, momentele de balet ce vor încânta telespectatorii din întreaga lume sunt filmate în edificii de pe Lista Patrimoniului Mondial. În impunătorul Palat Schönbrunn, membrii Baletului de Stat vienez vor interpreta valsul „O mie și una de nopți” op.364 de Johann Strauss fiul, în coregrafia lui Martin Schläpfer, directorul de balet al Operei de Stat din Viena, pentru prima dată invitat la un concert de Anul Nou. Costumele sunt concepute de Arthur Arbesser, un tânăr, dar celebru designer vienez stabilit la Milano. Un moment special va putea fi văzut în Palatul Hofburg, la arena de călărie de iarnă a Școlii Spaniole de Echitație din Viena, recunoscută ca patrimoniu cultural imaterial din 2015. Aici nu va fi rândul balerinilor, ci al unor personaje cu greutate: opt superbi armăsari albi lipițani și călăreții lor ne vor impresiona pe acordurile din „Nymphen Polka” op.50 de Josef Strauss.

Regizorul Michael Beyer va coordona pentru a noua oară imaginea spectacolui filmat cu 17 camere și televizat în peste 90 de ţări de pe mapamond, cu un public estimat la aproximativ 50 de milioane de telespectatori. În România, Concertul de Anul Nou de la Viena va fi comentat pentru TVR de muzicologul și jurnalistul Cătălin Sava. Vă așteptăm să fiți alături de Televiziunea Română, în prima zi a Noului An, atunci când, alături de Orchestra Filarmonică din Viena şi de dirijorul Daniel Barenboim, vom spune împreună „La Mulți Ani 2022!”.

Finala „Vedeta populară” şi momente umoristice celebre în „Revelion pentru familion”, la TVR 1

În noaptea dintre ani, Iuliana Tudor ne aşteaptă la Marea Finală „Vedeta populară”, iar Eda Marcus şi Radu Andrei Tudor aduc momente spumoase de umor, cu cei mai mari actori ai comediei româneşti, într-un „Revelion pentru familion”. „Noaptea asta nimeni să nu doarmă” – spre dimineaţă, muzica de petrecere ne ţine companie.

Revelionul se petrece, anul acesta, cu toate ingredientele care asigură buna dispoziţie pe care românii şi-o doresc în marea noapte. Vrei folclor şi lăutari? Vrei emoţie? Vrei umor? Vrei întâlniri cu greii comediei noastre din toate timpurile? În noaptea de Revelion, la TVR 1 le găseşti pe toate!

Iuliana Tudor deschide programul serii cu Finala „Vedeta populară”. De la ora 21.00, cei mai buni cinci concurenţi rămaşi în competiţie se întrec să ia titlul de „Vedetă populară” şi premiul de 100.000 de lei. Pentru aceasta, au pregătit câte o piesă din muzica lăutărească, precum şi câte o melodie cunoscută din zona din care provin. Gabriel Treteag din Suceava, Ingrid Boengiu din Gorj, Ştefania Varga din Bistriţa, Florin Pieleanu din Teleorman şi Diana Lungu din Suceava pornesc cu şanse egale în cursa pentru Marele Premiu.

Lăutarii din Chişinău, conduşi de maestrul Nicolae Botgros, îi vor acompania pe tot parcursul programului, oferindu-ne şi câteva momente de virtuozitate instrumentală, iar celebrii Juni ai Sibiului îi susţin prin dansuri executate cu măiestrie.

Dar, cum şi la masa juriului se află câteva dintre cele mai… populare vedete ale folclorului şi muzicii de petrecere, în noaptea dintre ani le vom vedea în ipostaze inedite şi surprinzătoare: Cornelia Rednic ne va delecta cu un moment special de muzică aromână împreună cu formaţia Pindu, dar şi cu o piesă din muzica lăutărească, gen pe care îl abordează în premieră; Niculina Stoican cântă greceşte alături de Ionuţ Galani, dar ne arată şi cum se cântă şi se descântă lăutăreşte; Grigore Leşe a invitat câţiva foşti concurenţi ai emisiunii la un recital de muzică din Bucovina, Ardeal şi Muntenia, iar Bogdan Mihai Simion şi Taraful Lăutarii de mătase pregătesc un moment de muzică veche, interpretată într-o manieră personală, proaspătă.

„Vom trece în 2022 în platoul Vedetei populare, în cadrul Marii Finale! După tot ce a fost greu, e timpul să ne bucurăm şi să alungăm răul cu voie bună şi petrecere. Vă aştept cu drag alături de cei cinci finalişti, de maestrul Nicolae Botgros şi Lăutarii din Chişinău, de Junii Sibiului şi mulţi invitaţi speciali ai juriului la Revelionul tuturor românilor! Cel mai tare spectacol se vede la TVR 1! Nu-l rataţi!”, ne invită Iuliana Tudor.

Câştigătorul „Vedeta populară” îl aflăm cu puţin înainte de miezul nopţii, iar după trecerea în noul an, Junii Sibiului ne fac primele urări, printr-un „Pluguşor” cu mesaj special. Ce mai, nici că se putea un program mai nimerit în prima parte a nopţii de Revelion!

65 de revelioane într-unul singur, la „Revelion pentru familion”

Anul 2022 începe la TVR 1 cu zâmbetul pe buze. Eda Marcus şi Radu Andrei Tudor sunt gazdele unui „Revelion pentru familion”. O întreagă istorie a Revelioanelor ni se va perinda prin faţa ochilor, într-un spectacol de muzică şi umor, împletind strălucirea trecutului şi efervescenţa prezentului.

Orchestrele conduse de doi căpitani-solişti – Maria Buză şi Alin Pascal Cojocăriţa – se vor duela în replici muzicale, iar cei mai mari actori ai comediei româneşti vor stârni hohote de râs, prin ale lor interpretări din scenete ce ţineau milioane de români în faţa televizoarelor. Momentele de arhivă vor însemna regaluri actoriceşti semnate de Toma Caragiu, Marin Moraru, Nicu Constantin, Dem Rădulescu, Jean Constantin, Tamara Buciuceanu, Coca Andronescu, Ileana Stana-Ionescu, adunate la TVR 1 în secvente de neuitat. Vom revedea cupluri celebre, care ne-au încântat de-a lungul vremii, precum Stela Popescu şi Ştefan Bănică, Toma şi Elena Caragiu, Angela Similea şi Florin Piersic. Toate acestea, presărate cu muzica de petrecere a celor două orchestre, melodii vechi, dar şi cântece de altădată reorchestrate modern.

„Noaptea asta nimeni să nu doarmă” – după 2.30, cu muzică din „Tezaurul folcloric” al Televiziunii Române

Cântece de dragoste, de sărbătoare, cântece de pahar, cântece care se ascultau şi fredonau odinioară la sărbătorile şi ospeţele boiereşti sau la târgurile de altădată ne propun realizatorii îndrăgitului „Tezaur folcloric”, după ora 2.30. Ne bucurăm de şlagăre de ieri şi de azi, interpretate de Constantin Lătăreţu, Mioara Velicu, Ion Ghiţulescu, Alexandru Mica, Gheorghe Gheorghe, Cristina Turcu Preda, Corina Dragomir, Valentin Grigorescu, Claudia Torop, Lucica Păltineanu, Nicolae Datcu, Andra Matei, Daniel Trifu şi Gheorghiţa Nicolae. Atmosfera de petrecere este întreţinută de solişti instrumentişti precum Georgiana Pană (nai), Theodor Pană (vioară), Marian Pană (vioară), Petrică Pană (vioară), George Udilă (clarinet), Nelu Radu (ţambal), dar şi de tarafuri tradiţionale renumite: Taraful tradiţional „Constantin Lătăreţu”, coordonator Constantin Lătăreţu; Taraful „Târgoveţii de odinioară”, coordonator Daniel Trifu; Taraful „Tudor Pană”, coordonator Petrică Pană. Costumele vii, glasurile şi instrumentele acordate pentru muzica de petrecere a românilor recreează atmosfera Revelioanelor de altădată.

„CE SEARĂ MINUNATĂ!”, Revelion TVR 2 la Circul Metropolitan București

Muzică și divertisment de calitate, umor de ieri și de astăzi, momente captivante din arena Circului Metropolitan București, executate impecabil, decoruri și costume strălucitoare, dar și vedete cunoscute precum Paul Surugiu Fuego, Corina Dănilă, Mirela Zeța, Dragoș Huluba, Marius Rizea, Sofia Vicoveanca și mulți alții se numără printre atracțiile Revelionului petrecut alături de TVR 2. Filmele și concertele completează oferta și vă îndeamnă să rămâneți și în noaptea dintre ani în faţa micilor ecrane.

Startul petrecerii se dă vineri, 31 decembrie, de la ora 20:00, cu o ediție specială „Gala umorului”. Ne vom amuza alături de gazdele Mirela Zeța, Corina Dănilă, Dragoș Huluba și Marius Rizea și vom urmări surprize comice în premieră dar și momente umoristice antologice, special alese din revelioanele înregistrate de-a lungul a cinci decenii în studiourile Televiziunii Române.

De la ora 22:00, TVR 2 vă invită la cel mai strălucitor Revelion: „CE SEARĂ MINUNATĂ!”, o explozie de energie, momente speciale, muzică bună și varietate în arena Circului Metropolitan București. Alături de Paul Surugiu Fuego și invitații săi vom sărbători atât cei 65 de ani ai Televiziunii Române, cât și cei 60 de ai Circului Metropolitan București, într-o coproducție plină de culoare.

Veți putea urmări numere captivante de circ, unice, executate de artişti laureaţi ai festivalurilor de circ naţionale şi internaţionale. Buna dispoziție este asigurată de patru personaje buclucașe, interpretate de Fuego, Nico, Alin Gheorghișan și Bianca Patrichi, care vor spune cu umor povestea Revelionului perfect: „CE SEARĂ MINUNATĂ!”. Nu vor lipsi muzica bună, dinamică și nici duetele inedite, unele dintre acestea în primă audiție.

Cea mai frumoasă petrecere românească va intra în casele voastre, într-o seară în care, din arena Circului trecem în noul an cu bucurie alături de artiștii Sofia Vicoveanca, Ovidiu Komornyik, Andreea Voica, Nico, Vlăduța Lupău, Mioara Velicu, Mirabela Dauer, Raoul, Ionuț Galani, Stela Enache, Daniela Gyorfi, trupa Akord, Ion Ghițulescu, Constantin Lătărețu, Paul Ananie, Andreea Haisan, Oana Tomoiagă, Alexandru Brădățan, Alin Gabriel Matei, Gabriel Dumitru și Alin Gheorghișan. Printre invitați îl veți recunoaște și pe regretatul Petrică Mâțu Stoian, în ultima sa apariție la TVR.

De la ora 2:40 vă invităm la film western: „Un motiv să mori, un motiv să trăieşti” (UNA RAGIONE PER VIVERE E UNA PER MORIRE – Spania, Italia, Franţa, 1972), cu: Bud Spencer, Telly Savalas și James Coburn în distribuție. În regia lui Tonino Valeri, filmul spune povestea unui colonel din Armata Unionistă care le predă Confederaţilor fortul din New Mexico, pe care trebuia să-l apere, fără a trage măcar un foc. Acoperit de ruşine şi considerat cel mai mare laş, ofiţerul se hotărăşte să-şi redobândească onoarea cu ajutorul unor prizonieri condamnaţi la moarte, pe care-i conduce în misiunea sinucigaşă de recucerire a fortului.

Revenim la muzică la ora 4:35, alături de Trupa Damian & Brothers în concertul „Mireasa nebună”. Spectacolul a fost creat în urmă cu câtiva ani, după vizionarea filmului românesc „Tusea și junghiul”, regizat de Mircea Daneliuc, în care marii actori Ernest Maftei și Olga Tudorache interpretau rolurile principale. Pornind de la tradițiile și obiceiurile nunții autentice românești, concertul „Mireasa nebună” este o reală surpriză pentru public, o explozie de energie, bucurie, dans și bună dispoziție.

De la ora 6:00, prima zi din an începe cu muzică pe toate gusturile la „NOAPTEA AMINTIRILOR”. Emisiunea de divertisment prezentată de Liana Stanciu ne invită să fim alături de Virgil Ianțu, Julie Mayaya, Proconsul, Alb Negru, Corina Chiriac și Gabriel Cotabiță și muți alții.

Pentru iubitorii circului, TVR 2 a pregătit o săptămână de spectacole marca Cirque du Soleil. Telespectatorii de toate vârstele, fascinați de arena strălucitoare, pot urmări, de luni, 27 decembrie și până vineri, 31 decembrie, de la ora 15:00, următoarele spectacole: Cirque du Soleil: LUZIA (Canada, 2016) – inspirat de bogăţia şi diversitatea culturii mexicane, Cirque du Soleil: KOOZA (Can, 2008), care marchează întoarcerea la numerele tradiţionale de circ, cu clovni şi acrobaţii clasice și CIRQUE DU SOLEIL: AMALUNA (Canada, 2012), creat și regizat de Diane Paulus și inspirat de „The Tempest”, de William Shakespeare. Sâmbătă, de la ora 09.25, TVR 2 va fi difuzat spectacolul Cirque du Soleil: ALEGRIA (Canada, 2001, unul dintre cele mai apreciate şi longevive show-uri, conceput ca o metaforă ce ilustrează lupta pentru putere şi energia tinereţii.

Printre cele mai frumoase filme ale săptămânii: Miercuri, 29 decembrie, de la ora 21:10, „Cinci dolari pe zi” (FIVE DOLLARS ADAY–SUA, 2008). În regia lui Nigel Cole, cu actorii Christopher Walken, Sharon Stone și Alessandro Nivola în distribuție, filmul este o călătorie de pomină pe parcursul căreia un tată și fiul său vor învăța să se tolereze și chiar să se iubească.

Joi, 30 decembrie, de la ora 21:10, este seara filmului de acțiune: „Luna neagră” (BLACK MOON RISING – SUA, 1986) . Un „hoţ de elită”, este angajat de FBI pentru o misiune secretă şi, ca să scape de urmăritori, ascunde o dischetă cu informaţii vitale într-un vehicul experimental, botezat „Black Moon”. În regia lui Harvey Cokeliss, distribuția îi reunește pe Tommy Lee Jones, Linda Hamilton și Robert Vaughn.

În prima zi din an, un impresionant film de aventuri. Sâmbătă, 1 ianuarie, de la 20:10, TVR 2 va difuza „Băiatul şi lupii” (LOUP – Franţa, 2009), în regia lui Nicolas Vanier.

Serghei, fiul unui şef de clan evenk din munţii Siberiei, este numit paznicul turmei de reni a clanului, o mare onoare pentru un băiat de 16 ani. În imensitatea taigalei siberiene, evenkii îşi apără cu străşnicie unica bogăţie – cei 3.000 de reni – de duşmanul secular, lupul. Întâlnirea neaşteptată cu o lupoaică şi cei patru pui ai ei îi schimbă credinţele moştenite din străbuni. Băiatul şi puii de lup se îmblânzesc reciproc şi, pentru a-i salva, Serghei e în stare să încalce legile milenare ale poporului său, trădându-şi tatăl şi clanul.

Ziua marilor concerte la TVR 2

Anul 2022 începe cu vești bune! Pe 2 ianuarie, iubitorii muzicii de calitate pot să își alegă concertul favorit. Trupa Damian&Brothers, Paul Surugiu Fuego și Trupa Vunk oferă telespectatorilor TVR 2 trei dintre cele mai de succes concerte ale lor, pentru o zi de bună dispoziție, emoție și multă muzică. Fie că este „Mireasa nebună”, un concert exploziv al Trupei Damian&Brothers (ora 10.00), concertul aniversar al artistului Paul Surugiu-Fuego – „Să readucem dragostea!” (ora 15:00), sau celebrul concert „VUNK la înălțime” (ora 22:10), cu siguranță pe 2 ianuarie telespectatorii TVR 2 se vor bucura să reasculte melodiile îndrăgite.

De la ora 10:00, concert Damian&Brothers și „Mireasa nebună”. Spectacolul a fost creat în urmă cu câtiva ani, după vizionarea filmului românesc „Tusea și junghiul”, regizat de Mircea Daneliuc, în care marii actori Ernest Maftei și Olga Tudorache interpretau rolurile principale. Pornind de la tradițiile și obiceiurile nunții autentice românești, concertul „Mireasa nebună” este o reală surpriză pentru public, o explozie de energie, bucurie, dans și bună dispoziție.

De la ora 15.00, timp de două ore, puteți urmări concertul aniversar al artistului Paul Surugiu-Fuego – „Să readucem dragoste!”. Spectacolul a avut loc pe 23 august 2021, la Teatrul Național din București, chiar de ziua de naștere a artistului. Show-ul va fi unul special, cu un repertoriu plin de șlagăre, dar și premiere muzicale. Veți face astfel o călătorie muzicală în care veți redescoperi ce înseamnă dragostea și valorile care ne fac sufletul să vibreze.

Spectacolul vizual și auditiv este 100% live. Alături de Paul Surugiu, pe scenă va urca Prestige Orchestra, o echipă de instrumentiști desăvârșiți, cu doi soliști extraordinari, Iuliana și Costin Ghinea. Printre invitați: trupa Alesis și Alina și Romeo Negoiasă. Paul Surugiu-Fuego a împlinit pe 23 august 2021, 45 de ani și aproape 30 de ani de carieră neîntreruptă.

De la ora 22:10 – Concert „Vunk la înălţime”, proiectul grandios al trupei Vunk a fost produs ca un adevărat spectacol de televiziune. Printre invitaţii de onoare s-au numărat Gabriel Cotabiţă, Antonia, Alexandra Uşurelu, Marius Manole și Nelu Ploieşteanu.

Duminică, 2 ianuarie, este ziua filmelor îndrăgite de întreaga familie. Pentru cei mai mici telespectatori, TVR 2 a programat de la ora 11.30 filmul „Un cățel norocos” (LUCKY DOG – SUA, 2015), cu Bryce Johnson, Boti Bliss și David DeLuise în rolurile principale.

În regia lui Michael Feifer, filmul de aventuri pentru întreaga familie spune povestea lui Lucky, căţelul răsfăţat şi inteligent al lui Travis, un tată divorţat cu doi copii. Când Travis se îndrăgosteşte de Amber, colega lui arhitectă, Lucky se trezeşte şi el amorezat până peste urechi de căţeluşa lui Amber, Amy.

La Duminica Filmului Românesc continua seria filmelor istorice de aventuri cu „Mărgelatu”, în care rolul titular este interpretat de actorul Florin Piersic. De la ora 13:10, telespectatorii TVR 2 pot urmări „Colierul de turcoaze” (România, 1986), în regia lui Gheorghe Vitanidis, iar de la ora 20:10, „Totul se plătește” (România, 1987), în regia lui Mircea Moldovan. Din distribuție fac parte actorii: Florin Piersic, Marga Barbu și Szobi Cseh.

TVR 2 vă urează LA MULTI ANI!

TVR3: "Suntem gata de sărbătoarea Anului Nou cu programe excepționale". 

Iată cu ce începe programul special de Anul Nou la TVR 3:

Spectacolul pentru copii „Poze și Pozne”, pe muzica lui Mihail Jora, de la ora 14:00; o fascinantă călătorie vizuală la Madrid: „Tezaure arheologice din România”, de la ora 16:00; „Festivalul de datini şi obiceiuri” de la Câmpulung Muscel, ora 18:00; „Sărbătorile de odinioară în Micul Paris” cu Adrian Cioroianu, de la ora 21:00; Interviu cu Robert Powell, interpretul lui Iisus din filmul lui Zeffirelli, de la ora 21:30; Debut de Revelion 2021-2022 cu doi artiști de Grammy: Cristian Măcelaru şi Wynton Marsalis.

Miezul nopţii ne poartă în „Iarna magică” şi muzica lumii în arii celebre, la Ateneul Român. TVR 3 a mai pregătit un program folcloric inedit, alături de Orchestra Română de Tineret, sub bagheta lui Cristian Mandeal, la Muzeul Naţional de Artă al României, dar şi o călătorie muzicală pe scena Ateneului Naţional din Iaşi cu Orchestra Andaluză din Ashdod, Israel. Pentru iubitorii genului, vom difuza un program "Rock'n' Folk' n 'Jazz" de la un an la altul, continuat de Direcţia 5 cu "Love songs", la Teatrul Naţional din Craiova. Dimineaţă „Romanţa ne uneşte” de la Târgovişte, iar TVR Cluj propune „Cântece de petrecere”.

Sărbătorile de odinioară în Micul Paris cu Adrian Cioroianu. Bucuria cuprindea Micul Paris în perioada sărbătorilor de iarnă, deschise de Crăciun, continuate în seara de Anul Nou și încheiate de Bobotează și Sfântul Ioan. O frumoasă poveste din alte timpuri spusă de istoricul şi fostul Ministru de externe Adrian Cioroianu vineri, 31 decembrie, de la 21:00 și sâmbătă, 1 ianuarie, de la ora 18:00.

Interviul-eveniment cu Robert Powell, difuzat în ultima zi din an, de la ora 21:30, ne va introduce în atmosfera unică a Festivalului George Enescu. Actorul care l-a interpretat pe Iisus în filmul lui Zeffirelli şi pe Mahler în filmul său biografic a cucerit cu farmecul inconfundabil al naratorului din „Viața pasională a lui Claude Debussy” şi din „Potopul” de Stravinsky: „Eram deja în drum spre cabină, când am auzit că publicul din sală încă aplaudă frenetic. Aşa că m-am întors şi am fugit înapoi pe scenă”, rememorează actorul.

Noaptea de Revelion se deschide la TVR 3 cu un Concert memorabil de jazz simfonic cu Cristian Măcelaru, unul dintre cei mai apreciaţi muzicieni ai momentului şi Wynton Marsalis, poate cel mai important compozitor şi trompetist de jazz din lume. „Vor mai fi evenimente excepționale în următorii 20 de ani, dar nu ca acesta de la Sala Radio”, spunea violoncelistul Marin Cazacu, director artistic al Orchestrei Române de Tineret.

Iarnă magică, imediat după miezul nopţii, la Ateneul Român cu Camerata Regală dirijată de Constantin Grigore. Cele mai frumoase arii din muzica lumii sunt interpretate de soprana Irina Iordăchescu, mezzosoprana Aura Twarowska, tenorul Mihai Urzicana și baritonul Cristian Ruja.

Muzica folclorică românească cu Orchestra Română de Tineret, maestrul Cristian Mandeal și solistele Monica Bejenaru și Simina Croitoru - un Concert inedit cu melodii iubite de Brâncuși care îi declara Mariei Tănase: „Când te ascult cum le zici, Mărie, aș fi în stare să dăltuiesc pentru fiecare cântec de-al nostru o Pasăre Măiastră”.

Călătorie muzicală unică cu Orchestra Andaluză din Ashdod pe scena Ateneului Naţional din Iaşi. Artiștii din Israel și România sunt dovada că magia artei ne aduce împreună indiferent de granițe sau etnii. Un concert plin de lumină și speranță.

Rock'n' Folk' n 'Jazz de la un an la altul pentru că rockul şi folkul nu puteau lipsi din Revelionul TVR 3, la fel cum nu putea trece noaptea dintre ani fără "Love songs" cu Direcţia 5 pe scena Teatrului Național „Marin Sorescu" din Craiova.

Recital de romanțe din Festivalul „Crizantema de aur”, ediția Târgoviște 2021 cu Alina Mavrodin, Daniela Vlădescu şi alţi interpreţi consacraţi ai genului.

Cântecele de petrecere şi voie bună cu tineri solişti şi cu Ansamblul Transilvania din Baia-Mare încheie concertele pe care vi le propune TVR 3 pentru Revelionul 2021-2022!

Prima zi a anului 2022 propune noi dialoguri excepţionale la TVR 3 despre o „Expoziţie a bucuriei la Madrid”, emoţionantă, uimitoare, magnifică: „Să organizezi o expoziție care, în final, are peste 800 de piese din 40 de muzee românești este un adevarat miracol al managementului” - Andrés Carratero Peré, manager general, Muzeul Național de Arheologie din Madrid, de la ora 12:15.

Scenograful Helmut Stürmer, personalitate marcantă a scenei internaționale de teatru și operă, prezent la Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu 2021, vine seara de la ora 20:00 şi este urmat de scriitoarea Guzel Iahina, autoarea străină cu cele mai bine vândute cărţi în România, care vine în ediţia specială a emisiunii „Vizual”, de la ora 20:30.

Momente de recunoștință și de reverență, la „Dăruiește Românie!” la TVR Internațional

De 65 de ani, Televiziunea Română vă este alături, iar de 26 de ani, TVR Internațional unește românii de pe cinci continente.

Gazda emisiunii Dăruiește Românie!, Carmen Târnoveanu, crede că sunt aniversări ideale despre care merită să ne amintim împreună cu artiștii invitați chiar în seara Anului Nou.

“Artiștii României sunt foarte talentați. Eu am învățat foarte mult de la Adrian Ordean și îi datorez imens. Piesele mele sunt cunoscute și la Chișinău, iar eu trec cu mare drag Prutul, care nu este decât un râu. Știți deja, eu îi iubesc pe românii basarabeni și îi port în suflet, le sunt datoare. Abia aștept să revin la Chișinău. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce ne-a dat, mulțumesc TVR și profesioniștilor ei, pentru că dincolo sau dincoace de micul ecran suntem împreună. Mă rog să ne fie bine și să fim sănătoși”, mărturisește Dida Drăgan.

“Aici în TVR am trăit doar momente frumoase. Am intrat cu mai bine de 30 de ani în urmă, TVR mi-a dat șansa să cunosc oameni extraordinari, să-mi cunosc idolii, am amintiri minunate și vin cu mare plăcere de fiecare dată. TVR este în sufletul meu și acolo va rămâne. Știu că românii din Israel se uită la TVR Internațional. Vă împărtășesc o întâmplare din Israel, care m-a impresionat. Într-un magazin, la standul de CD-uri, mai era doar unul cu muzică românească. Cel din față s-a dat la o parte și a lăsat-o pe o doamnă din spate să-l cumpere. Am întrebat: de ce? A răspuns: doamna locuiește pe Fâșia Gaza…”, povestește emoționat Ovidiu Komornyik.

“Doresc să mulțumesc Divinității pentru sănătate, pentru că este cea mai importantă, vă mulțumesc dumneavoastră pentru invitație, pentru această oportunitate extraordinară, și Televiziunii Române, care a rămas cea mai aproape de sufletul românilor, pentru că aici vedem artiști adevărați, emisiuni frumoase, povești de ținut minte”, spune Victor, solist Schimbul 3.

“Locul de unde venim ne definește, dar, în fiecare zi, avem libertatea de a alege cine... devenim. E clar ca nu suntem perfecți, cred că nici nu trebuie, oamenii de lângă noi nu sunt perfecți, însă, sub o formă sau alta, și lor le datorăm ceea ce suntem și, mai ales, cum suntem, și ei sunt parte din șansa noastră la viață. Iar dacă eu, Carmen Târnoveanu, sunt aproape de dvs., români de pretutindeni, iată, în seara de Revelion, pentru al treilea an consecutiv, este pentru că oamenii de lângă mine, echipa mea, de 7 sezoane, echipa emisiunii Dăruiește Românie! a construit, prin implicare, efort și încredere, parte importantă din această extraordinară șansă de a rămâne împreună. Mulțumesc, Manuela Apostol, regizor tv, Cristina Leorenț, realizator, Raluca Amzăr, producător, Liliana Năstase, editor, și tuturor oamenilor frumoși ale căror nume sunt scrise pe genericul final al emisiunii!

Iar cei pentru care cer aplauze sunteți dumneavoastră, românii din comunitățile din străinătate. Scrieți istoria României prin destine de ținut minte și vă mulțumesc că îmi permiteți să vorbesc cu voce tare despre poveștile de viață în dreptul cărora semnați!

Seara de Revelion pe care vă invit să o petreceți cu noi, urmărind emisiunea Dăruiește Românie!, o să vedeți că, spre deosebire de prilejul firesc al bucuriei, vă cheamă spre o altfel de întâlnire. Și sunt sigură că momentele de recunoștință și de reverență, la care veți fi martori, vă vor conduce spre propriile introspecții care, fără îndoială, vor da răspunsurile pe care fiecare dintre noi le așteaptă atunci când se pregătește să încheie un timp, pentru a fi gata să-l înceapă pe cel care așteaptă”, este invitația făcută de Carmen Târnoveanu, gazda emisiunii Dăruiește Românie!

Și în această ediție ne continuăm misiunea și vă prezentăm tineri pe care Fundația Word Vision România i-a susținut să-și îndeplinească visele. Vă propunem să faceți cunoștință cu Andreea, astăzi biolog la Muzeul Antipa din București. Prin intermediul Fundației, Andreea a avut acces la mentori care i-au schimbat destinul și a înțeles, după cum declară, că: “evoluția mea depinde în totalitate de mine, că orice ajutor extern este temporar și insignificant, atunci când există o lipsă de interes și de dorință. Fiecare om pe care l-am întâlnit, fiecare activitate, fiecare acțiune m-au ajutat să evoluez, să plec cu încredere dintr-un sat cu o familie modestă, într-un oraș necunoscut și ostil la început. Una dintre cele mai importante lecții pentru mine a fost aceea că oamenii creează și dau viață locurilor unde își desfășoară activitatea”.

În aceeași idee, se alătură inițiativei noastre Alexandru Iosup, numit profesorul și cercetătorul anului 2015, în Țările de Jos, după ce a revoluționat sistemul de predare al unui curs “de temut” în rândul studenților pentru gradul de dificultate. S-a născut la București în 1980. De mic a fost pasionat de calculatoare și de sport. De la Școala numărul 19 a ajuns la Colegiul Național Sfântul Sava, un liceu de prestigiu din Capitală, apoi a absolvit Politehnica, urmând să-și susțină lucrarea de diplomă în Franța, la Supelec. În prezent, el predă sisteme de calcul la Universitatea Liberă din Amsterdam, este cercetător invitat la Universitatea Tehnică din Delft, fiind absolvent al Academiei Regale Olandeze de Arte și Științe.

Despre Dida Drăgan și Ovidiu Komornyik vorbesc Svetlana Bivol, director general Filarmonica Națională "Serghei Lunchevici" de la Chișinău, și Dragoș Nelersa, președinte Asociația Scriitorilor Israelieni de Limbă Română și coordonator Gazeta Românească din Israel, oameni care iubesc artiștii și muzica românească.

Start Revelion, de la ora 22:00 la National TV Redifuzare: Sambata 14:45 | Duminica 00:45 | Duminica 14:15 In editia speciala de revelion, intitulata Start Revelion, gazdele acestui program, Diana Matei si Adrian Enache, dau bairam. Si invita alaturi de ei artisti talentati, frumosi si pusi pe distractie si dans, asa cum se purta pe vremea bairamurilor. Se vor canta piesele cele mai cunoscute, atat romanesti cat si internationale, care au facut furori la petrecerile din anii 80, 90 si 2000, iar artistii care intra in joaca noastra sunt: Nico, Bella Santiago, Adi Cristescu & Band, Diana Enache, Rares Varniote, Proconsul, Jean de la Craiova, Axinte, Mariana Ionescu Capitanescu, Marcela Fota, Vasilica Tataru, Elena Cuculici, Ion Dragan si Nicolae Datcu. Printre piesele care vor rasuna live la bairamul de la National tv si care nu vor lasa pe nimeni sa stea jos, se numara: Haide, vino inapoi (N&D), Suna periculos (ASIA), Hit me baby one more time (Britney Spears), Macho Man, Alin, Alin, Se marita Mona mea, S-a rupt lantul de iubire, piese din repertoriul Bonnie M, Madonna si multe alte hituri nemuritoare. Bineinteles ca si de aceasta data, talentatii instrumentisti care compun taraful Cleante vor asigura momentele live iar coregrafie intregului revelion este semnata de nu mai putin talentatii balerini de la High Class.

Start Revelion, de la ora 22:00 la National TV


Redifuzare:  Sambata  14:45 |  Duminica  00:45 |  Duminica  14:15

In editia speciala de revelion, intitulata Start Revelion, gazdele acestui program, Diana Matei si Adrian Enache, dau bairam. Si invita alaturi de ei artisti talentati, frumosi si pusi pe distractie si dans, asa cum se purta pe vremea bairamurilor.

Se vor canta piesele cele mai cunoscute, atat romanesti cat si internationale, care au facut furori la petrecerile din anii 80, 90 si 2000, iar artistii care intra in joaca noastra sunt: Nico, Bella Santiago, Adi Cristescu & Band, Diana Enache, Rares Varniote, Proconsul, Jean de la Craiova, Axinte, Mariana Ionescu Capitanescu, Marcela Fota, Vasilica Tataru, Elena Cuculici, Ion Dragan si Nicolae Datcu.

Printre piesele care vor rasuna live la bairamul de la National tv si care nu vor lasa pe nimeni sa stea jos, se numara: Haide, vino inapoi (N&D), Suna periculos (ASIA), Hit me baby one more time (Britney Spears), Macho Man, Alin, Alin, Se marita Mona mea, S-a rupt lantul de iubire, piese din repertoriul Bonnie M, Madonna si multe alte hituri nemuritoare. Bineinteles ca si de aceasta data, talentatii instrumentisti care compun taraful Cleante vor asigura momentele live iar coregrafie intregului revelion este semnata de nu mai putin talentatii balerini de la High Class.

 

LA MULȚI ANI 2022!


5 comentarii despre subiectul „Recomandări din programele de Revelion 2022 ale televiziunilor din România”:
CH+

Presupun că la România TV va fi același revelion ca în ultimii ani. Totuși ați uitat să menționați de recomandările revelionului de la Național TV.

HD Satelit România

Mulțumesc CH+, am adăugat și recomandări din programul de Revelion de la National Tv.

Anonim

National TV nu mai face investitii de ani buni, dau inregistrari si cam atat. Macar daca mai puneau si ei niste manele acolo aveau audienta asigurata de Revelionul asta.

Anonim

Cel mai bun KANAL D!

Anonim

CEL MAI TARE PROTV !!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile