miercuri, 15 decembrie 2021

Spectacolul Premier League revine la Digi Sport

Digi Sport va difuza, începând cu anul 2022, următoarele 3 sezoane ale celei mai puternice competiții de fotbal din Anglia, Premier League (2022/2023, 2023/2024, 2024/2025). Astfel, pentru prima dată în istoria companiei, Digi Sport va transmite simultan toate cele cinci campionate de top din Europa: Bundesliga, LaLiga, Ligue 1, Serie A și Premier League, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

Ne face plăcere să anunțăm că Digi Sport va transmite următoarele trei sezoane ale campionatului Premier League, conținut care completează perfect varietatea de competiții sportive adusă în casele a milioane de fani ai fotbalului și ai sportului în general. Conținutul de calitate, echipa de profesioniști, entuziasmul și experiența lor, și, nu în ultimul rând, notorietatea ne ajută să fim lideri pe piața canalelor sportive din România”, a declarat Serghei Bulgac, CEO DIGI | RCS & RDS. 

 Rivalitățile din Anglia sunt printre cele mai vechi din istoria sportului rege. Aici pot fi urmărite duelurile dintre Manchester United și Liverpool, Tottenham și Arsenal sau marele derby din Manchester, dintre City și United. Un aport incontestabil la crearea atmosferei unor astfel de confruntări îl au și suporterii britanici, celebri pentru pasiunea pe care o manifestă în susținerea echipelor favorite. De altfel, nici sărbătorile nu-i opresc pe englezi să se bucure de fotbal, meciurile din Premier League fiind programate inclusiv în a doua zi de Crăciun și în prima zi din an, când alte campionate se află în pauză. 

Premier League atrage miliarde de telespectatori din toate colțurile lumii, dar și nume celebre din fotbalul mondial. Ronaldo, Salah, Kane sau Lukaku sunt doar câțiva jucători care dau savoare meciurilor din Anglia, sub conducerea unor antrenori de top precum Pep Guardiola sau Jürgen Klopp. Cu astfel de vedete în prim-plan, fotbalul englez ajunge constant în fazele finale ale marilor competiții europene, o dovadă fiind chiar ultima finală UEFA Champions League, câștigată de Chelsea împotriva celor de la Manchester City.  

Pe lista fotbaliștilor care au evoluat de-a lungul timpului în prima ligă engleză se află și românii Dan Petrescu, Adrian Mutu, Gică Popescu. De altfel, din postura de invitat permanent,  și Ilie Dumitrescu, fost jucător la Tottenham și West Ham United, va analiza partidele din Premier League în cadrul emisiunilor Digi Sport. 

Abonații serviciilor Digi vor putea viziona meciurile din Premier League pe canalele Digi Sport, pe Digi 4K, pe site-ul www.digisport.ro, dar și prin intermediul aplicației gratuite Digi Online. 

De curând, Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din GooglePlay sau AppStore.

Despre Digi Sport 

Telespectatorii Digi Sport au acces la cele mai urmărite competiții sportive din România și Europa. Alături de Liga 1, Liga 2 și Cupa României, posturile de televiziune Digi Sport transmit importante competiții fotbalistice europene: LaLiga, Bundesliga si Ligue 1, cupele europene la handbal, precum și campionatele mondiale și continentale de handbal, Formula 1 și MotoGP. De asemenea, Digi Sport difuzează, în exclusivitate, în fiecare an, până în 2023, câte 50 de turnee WTA, în care, printre protagoniste, evoluează și sportivele din România. Televiziunile Digi Sport 1, 2, 3, 4 și site-ul digisport.ro fac parte din grupul Digi | RCS & RDS. Grupul mai deține canalul Digi24, primul post TV Ultra HD din România, Digi 4K, televiziunile tematice Digi Life, Digi World și Digi Animal World, cele de muzică, UTV, Music Channel, Hit Music, postul de filme (pay-tv), Film Now, și posturile de radio PROFM, Digi FM, Dance FM și Chill FM.


UPDATE 16 decembrie 2021: Premier League va fi difuzat și de Look Sport și PrimaPlay între 2022 și 2025. Mai multe detalii găsiți AICI.


8 comentarii despre subiectul „ Spectacolul Premier League revine la Digi Sport”:
Anonim

Deci în sfârșit vom vedea Premier League in HD și poate chiar și în 4K!

Anonim

In Hd era de 3 ani pe eurosport.

Anonim

pentru atâtea campionate vă mai trebuie celpuţin un canal măcar casă nu zic două. eu aş renunţa la: liga I, liga II, cupa româniei şi alte transmisii ne interesante.

Anonim

Neinteresante pentru tine. Eu mă uit la meciurile echipelor românești, pentru mine sunt neinteresante cele străine. Canale au destule, sunt 4 .

Anonim

O sa le trebuiască cel puțin un canal,sunt multe competiții nu poti sa le difuzezi in acelasi timp pe toate cu 4 canale de sport.
Oricum bravo Digi!

Anonim

Poate singurul lucru bun ca unele or sa fie și în 4k. Dar faptul ca Digi are toate aceste campionate nu este bine. Urmăream pe Eurosport meciurile și se suprapuneau cu cele transmise de Digi. Prin urmare este o pierdere ca au luat cu premier league, cum sacrifica și alte meciuri din celelalte campionate pe care le transmit. Mult mai bine era ca aceste competiții sa fie distribuite la diferite televiziuni.

Gaby

Anonim, nu e exclusivitate. De exemplu, au luat dreptul de televizare a Premier League in România și canalele Look, care sunt și în grila Digi, dar și a altora. Mă gândesc că în cazul abonaților Digi, nu vor difuza exact aceleași meciuri simultan de fiecare dată și Digi și Look. Deci vor fi mai multe meciuri transmise decât în situația în care ar fi transmis doar Digi Sport.

x360

Nici Look nici Digi nu difuzeaza campionatele ci doar meciuri din aceste campionate. A difuza un campionat inseamna a asigura transmisia tuturor meciurilor din acel campionat lucru pe care nu il fac decit plaformele de streaming DAZN sau altele mai mici. Sincer nu vad sensul atitator programe de sport care difuzeaza sport la greu pentru nu stiu cine cind e mult mai simplu o platforma de streaming la care omu se uita exact la ce vrea el. Ce sens are altfel sa ai atitea campionate cu atitea meciuri daca nu ai timp sa vezi ce iti doresti. Footbal in 4k e super dar cred ca un 50/60 fps 1080 e suficient pentru o platforma de streaming. Reluari datelile fratilor biblioteca cui vrea sa revada nu umpleti spatiu public cu reluari. Un canal tv ar trebui sa transmita doar live-uri si eventual niste emisuni de divertisment sportiv. Mai vedeti si voi cum se face tv prin alte locuri.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile