joi, 16 decembrie 2021

”Stan Lee prezintă: Gradinița supereroilor”, un serial ideal pentru vacanța de iarnă, la Minimax

O versiune animată a lui Arnold Schwarzenegger, Arnold Armstrong sau Captain Fantastic, este supereroul principal în premiera lunii decembrie la Minimax. Serialul este difuzat zilnic, de la orele 11:00 și 18:30, începând cu 20 decembrie, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către blogul HD Satelit România.Un serial proaspăt-proaspăt, lansat abia acum câteva luni, „Stan Lee prezintă: grădinița supereroilor” este povestea a șase copii de vârsta grădiniței, care au puteri mari… dar tocmai de aceea le e greu să le țină în frâu. Pentru că, odată cu puterea mare, responsabilitatea e și mai mare; dar atunci când cei mici încă n-au apucat să învețe ce înseamnă responsabilitatea, atunci puterile lor creează și foarte mult haos! Din fericire, supereroii de grădiniță au parte de un educator la fel de super!

Arnold Armstrong (a cărui voce e interpretată în varianta originală chiar de Arnold Schwarzenegger), educatorul despre care e vorba, a ajuns la Grădinița Supereroilor în circumstanțe nu prea fericite. Totul a început în urmă cu cinci ani, atunci când Arnold l-a înfruntat pe rivalul lui malefic, Dr. Superior, și și-a pierdut superputerile. Însă, în timpul acelei lupte, câteva particule supra-încărcate cu energie au curs deasupra unui grup de preșcolari care n-aveau idee cum se va schimba viața lor.

Acum, Arnold a găsit o nouă misiune în viață: să-i ajute pe cei șase să își controleze puterile și a-i ghida în propriile lor super aventuri. Arnold trebuie să-i antreneze pentru a deveni eroi, dar fără ca aceștia să distrugă grădinița sau să-și dezvăluie superputerile lumii întregi. E clar, deja, că misiunea e super-dificilă.

Noul serial are cumva aerul comediei clasice cu Schwarzenegger „Polițist de grădiniță”, în care personajul principal, un polițist, mergea sub acoperire la o grădiniță și descoperea că pre-școlarii sunt mai greu de ținut în frâu decât infractorii.

„Stan și cu mine vorbeam despre crearea unui personaj supererou pentru mine, într-un serial animat. Mi-a zis: care e cea mai mare dorință a ta? Și eu am răspuns: să facem o continuare la Polițist de grădiniță!”, a declarat actorul din seria „Terminator” la emisiunea Jimmy Kimmel Live. Aparent, ideea lui Lee a venit doar câteva secunde: un serial animat numit „Grădinița supereroilor/ Superhero Kindergarten”.

Acesta este unul dintre ultimele proiecte în care a fost implicat Stan Lee, creatorul îndrăgit și regretat al nenumărate personaje Marvel, pe parcursul a șapte decenii! Lee a debutat în 1941, cu un număr de bandă desenată despre Captain America. El este creatorul unor personaje faimoase care au făcut istorie, precum Spider-Man, Iron Man, Hulk, Thor, Doctor Strange, Black Panther și membrii echipei X-Men.

Pe pagina de Facebook a Minimax (www.facebook.com/minimaxromania) copiii au parte de un concurs cu super premii dacă își desenează, descriu sau fotografiază primul lor supererou.


Niciun comentariu despre subiectul „”Stan Lee prezintă: Gradinița supereroilor”, un serial ideal pentru vacanța de iarnă, la Minimax”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile