miercuri, 8 decembrie 2021

TV1000 - un logo reîmprospătat și un nou pachet de elemente de branding

Într-un peisaj în continuă schimbare precum cel al televiziunilor Pay-TV de film, compania Viasat World și-a dorit să ofere un nou aspect și o senzație contemporană familiei sale de televiziuni TV1000, care să reflecte și să îmbunătățească experiența de a viziona și împărtăși filme acasă, fie că sunt preferate clasice sau descoperiri noi, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către blogul HD Satelit România.

Noua prezentare exprimă perfect, crede compania, marca TV1000 - contemporană, interesantă și atractivă pentru diferite categorii demografice. Vezi video AICI.

Un logo reîmprospătat și un nou pachet de elemente de branding 

Acestea vor putea fi observate începând cu data de 8 decembrie, ele fiind dezvoltate și executate în întregime de către designerul de creație Keith Livingstone. Noul logo a fost conceput pentru a fi întâi de toate digital, imprimând prospețime și îndrăzneală mărcii, cu un aspect simplu, limpede, premium.

Pentru a crea un set de elemente de identificare care să reprezinte în mod autentic televiziunile TV1000 așa cum sunt, oferind în același timp spațiu pentru evoluție pe măsură ce canalele se dezvoltă, Viasat World a încheiat un parteneriat cu studioul de creație parizian 17 Mars.

Întruchipând promisiunea unei varietăți uriașe în conținutul acestor televiziuni studioul a creat o singură mișcare a camerei în jurul semnului iconic al celor patru mărci: duo-ul stea - cerc. Marca este plasată într-o succesiune de universuri cinematice, fiecare făcând referire la un gen sau o temă recunoscută, cu propriul stil grafic și design sonor. Aceasta este completată de o temă muzicală diferită pentru fiecare canal. Fiecare element se închide cu același cadru, cu noul logo în centru.

Această nouă înfățișare susține o linie interesantă de filme oferite de TV1000 în decembrie. Printre cele mai importante titluri difuzate pe tot parcursul perioadei festive se numără The Internship, cu Vince Vaughn și Owen Wilson, trilogia House Party cu Christopher Reid și Christopher Martin, având premiera pe parcursul a trei nopți consecutive, între 7 și 9 decembrie, la ora 22:00, What Happens in Vegas, cu Cameron Diaz și Ashton Kutcher, luni, 13 decembrie, la ora 21:00. În plus, franciza Big Momma va fi difuzată pe tot parcursul zilei, sâmbătă, 19 decembrie, de la ora 16:00, iar Magnolia, cu Tom Cruise și Julianne Moore, va fi difuzată luni, 27 decembrie, la ora 22:00.

Vezi video AICI.

Totodată, la TV1000 telespectatorii vor putea viziona două blocuri fantastice de filme.

Sezonul Comediei, în fiecare seară până în 19 decembrie, prezintă o selecție grozavă de filme care să ne aducă râsul pe buze în timpul sezonului festiv, inclusive Unfinished Business, View From the Top, Anchorman: The Legend of Ron Burgundy, Pineapple Express, Adventureland, Down With Love și The Informant.

Vedetele TV1000 conține titluri difuzate în fiecare zi începând cu 20 decembrie, sărbătorind unele dintre cele mai mari vedete de la Hollywood din industrie. Între ele, se numără Fight Club, The Revenant, Unforgiven, Noah, The Lost Boys, L.A. Confidential, Philadelphia, The Big Short și Revolutionary Road.


7 comentarii despre subiectul „TV1000 - un logo reîmprospătat și un nou pachet de elemente de branding ”:
Anonim

Mai mult ne-ar fi interesat un format HD decat un logo nou.

Anonim

Da, asta mă pregăteam să scriu și eu, dar anonimul de mai sus mi-a luat-o înainte. Nimic despre HD ?

karoly

mai repede ma asteptam la Viasat film, viasat action... versiune nordica nu balkanica

Anonim

Un logo mai mare nu înseamnă ceva mai bun. O rezoluție mai mare, da.

Bogdan

Dacă ar reduce sigla ce bine ar fi, este prea mare în raport cu dimensiunile ecranului.

Anonim

O siglă redusă ar însemna să se revină la ce a fost. Probabil și-au dorit să facă o schimbare fără costuri suplimentare. TV1000 dau filme bune, dar un pas înainte ar fi fost să treacă la HD.

Anonim

Păcat de filme, dacă nu le putem vedea HD și cu sunet 5.1.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile