marți, 7 decembrie 2021

Warner TV va difuza din 1 ianuarie 2022 "Colecția de aur Cartoon Network"

Cele mai îndrăgite seriale de animație vor fi difuzate de Warner TV, începând cu 1 ianuarie 2022, în cadrul programului de weekend „Colecția de aur Cartoon Network”, anunță televiziunea printr-un comunicat pentru presă.

„Cow & Chicken”, „Johnny Bravo”, „I Am Weasel”, „Courage the Cowardly Dog”, „Grim Adventures of Billy and Mandy” și „Dexter’s Laboratory” vor putea fi urmărite în fiecare dimineață de sâmbătă și duminică.

Creat de David Feiss, serialul „Cow & Chicken” prezintă peripețiile unei vaci și a unui pui de găină care, deși improbabil, sunt rude. Serialul are patru sezoane, care au fost lansate în perioada 1997 – 1999.

„Johnny Bravo” este unul dintre cele mai cunoscute personaje animate ale anilor 1990. Jeff Bennett a dat voce blondului egocentric care se amăgește legat de propria-i masculinitate și este urmărit de ghinioane. Serialul creat de Van Partible și Jed Spingam are patru sezoane, difuzate între anii 1997 și 2004, și a primit patru nominalizări la Annie Awards.

Tot David Feiss a creat și „I Am Weasel”, un serial despre o nevăstuică inteligentă, talentată și destul de generoasă și un babuin care nu are niciun talent. Cele cinci sezoane au fost lansate între 1997 și 1999.

Courage este un câine laș care se găsește în postura de a fi nevoit să își depășească fricile pentru a-și apăra stăpânii de la fermă de tot felul de pericole, inclusiv evenimente paranormale. „Courage the Cowardly Dog” a fost creat de John Dilworth și a fost recompensat cu un premiu Annie. Cele patru sezoane ale serialului ai fost lansate în 1999.

„Grim Adventures of Billy and Mandy”, cunoscut ca „Grim & Evil”, a fost creat de Maxwell Atoms și lansat în 2001. Irascibilul Grim Reaper pierde un pariu și este forțat să devină partener pe viață a doi tineri intriganți. Serialul cu șapte sezoane a câștigat un trofeu Primetime Emmy, dar și unul Annie din trei nominalizări.

Dexter este un băiat genial care face experimente în laboratorul din casa părinților, dar și în diverse alte locuri. De fiecare dată însă când se apropie de o reușită, sora lui, Dee Dee, îi strică planurile.

Christine Cavanaugh și-a împrumutat vocea protagonistului serialului cu patru sezoane creat de Genndy Tartakovsky, producție nominalizată de patru ori la premiile Primetime Emmy și recompensată cu un trofeu Annie din nouă selecții.


4 comentarii despre subiectul „Warner TV va difuza din 1 ianuarie 2022 "Colecția de aur Cartoon Network"”:
Anonim

WTV se transformă deci în altceva, altfel celebrele desene animate ar fi fost lăsate pe Cartoon Netwrk, unde își aveau deja proprii fani. După episodul trist cu Paramount Chanel, nimic nu ne mai miră.

Anonim

Cartoon Network mai are un canal sora numit Boomerang. Boomerang poate sa difuzeze colectia de aur Cartoon Network cum a facut inainte de 2010. Dar si asa este foarte bine, copii din ziua de azi vor vedea cele mai reusite desene pe care le-am vazut in perioada 1997 - 2004 (cand eu am fost la gradinita si scoala primara).

Bogdan

Boomerang nu mai este de mult ce a fost, se voia un canal cu desene animate de colecție, mai vechi și uite ce a ajuns

Anonim

@Bogdan Imi amintesc perioada 2009-2010 cand am trecut de la televiziunea analogica la televiziunea digitala la UPC (acuma Vodafone Fix) si am gasit Boomerang. Primul desen care l-am vazut a fost TOP CAT. Cand am accesat grila EPG erau difuzate toate desenele de pe Cartoon Network. Dupa ora 8 seara erau cele mai bune desene: Laboratorul lui Dexter, Johnny Bravo, Two Stupid Dogs (Doi catei prosti in traducere), Sheep in the Big City. Si eram incantat ca pot sa revad desenele copilariei in format digital, comparativ cu cartoon network (anii 1997 - 2001) care mai avea ocazional "purici" si reteaua de cablu era dezastru atunci, unele canale din banda UHF/UIF se receptionau rau pana in 2008 cand au schimbat infrastructura si atunci am avut si internet, TV analogic si digital de calitate. Plus ca pe YouTube le punea dar le stergeau (probleme cu drepturile de autor). Acuma nu mai stiu ce da pe Boomerang ca din 2011 nu ma mai uit dar aud de la prieteni si cunostiinte care au copii, ca desenele din ziua de azi sunt tampite rau. Dar daca si tu spui ca este dezastru nu ma mai mira nimic. Foarte bine ca Warner TV difuzeaza epoca de aur Cartoon Network si ar trebuii introduse mai multe desene. Copii din ziua de azi isi vor da seama ca generatia noastra a avut cele mai bune desene.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile