luni, 10 ianuarie 2022

Nou la Digi Tv cablu: Smart Tv

Televiziunea Smart Tv a fost introdusă în grila digitală de tv cablu a RCS RDS, fiind poziționată în lista oficială de canale a operatorului după celelalte două posturi tv deținute tot de Adrian Sârbu (Aleph News si Aleph Business). Smart TV este redistribuită prin DVB-C de Digi Tv România în rezoluție SD (576p), în format 16:9.


Se găsește la scanare pe aceeași frecvență cu Atomic Tv și Tralala Tv (de exemplu, în Drobeta-Turnu Severin, conform lui Emil din comunitatea de Facebook HD Satelit, Aleph Tv se regăsește pe frecvența 538000, SR 6900 și QAM 256). Denumirea în grila Digi este afișată ca "Aleph Smart", nu ca "Smart Tv".

Smart Tv a primit licența audiovizuală de la CNA în anul 2019, iar în vara anului trecut, în același timp cu autorizarea studioului, Adrian Sârbu renunța la licența Aleph Comedy,

Televiziunea este deținută de Smart TV Management (acționariatul este format din Aleph Media SRL și Marius Tucă, ambii acționari deținând fiecare câte 50%) și se adresează publicului urban cu venituri si studii superioare. Televiziunea Smart Tv emite și gratuit în HD, în sistem tv online.

De menționat că televiziunea Aleph News a fost eliminată recent din grila furnizorului de servicii de televiziune prin satelit (DTH) Digi Tv România.


13 comentarii despre subiectul „Nou la Digi Tv cablu: Smart Tv”:
CH+

Smart TV a primit licența la începutul lunii iunie 2019. Abia în mai anul trecut a fost autorizat.

sada

Trei canale tv cu același program. Cred că e record mondial.

Sonos85

Și la cele trei canale ale Realității e la fel, acolo e recordul mondial. CNA ar trebui sa nu permită la televiziunile cu acoperire națională astfel de practici. Programele preluate în direct de la alte televiziuni nu ar trebui să depășească mai mult de 20% din programul lunar și ar trebui permise doar pentru transmisii de la evenimente, nu pentru știri live și talk-show-uri.

Unknown

Smart tv este și în Hunedoara la RCS RDS pe frecventa cu Realitatea Sportiva

Anonim

smart tv hd cand intra

Constantin

Nu mai introduceți în grila de programe ,posturi tv.în format SD,deoarece calitatea imaginii este proastă și în acest fel programele în acest format nu sunt de dorit.

Vasile din Bihor

În Arad zona Craiva nu sunt băgate în NIT nici celelalte 6 programe încă,numai dacă scanezi altă rețea intră.

Anonim

Bravo sada. Ai pus punctul pe I. Care-i farmecul să difuzezi 3 canale cu același conținut, în același timp? Nici unul.

Anonim

Dacă la Realitatea se poate, de ce să nu se poată și la alții ? Investiții minime și mai multe frecvențe pentru contracte de publicitate.

Anonim

smart t si atomic tv cand intra hd

Anonim

Atomic nu are continut HD, ar putea cel mult sa upscaleze clipurile de acum 20 de ani. Nici macar nu au 16:9 real

Anonim

Realitatea Sportiva si Star sunt SD upscaled, preiau Realitatea Plus. Nu inteleg de ce emit in 1080p in loc de 1080i, se incarca greu si pe televizoarele noi

Anonim

Da, și la mine se conectează greu. Deocamdată le-am scos. Când vor avea propriile emisiuni, poate le voi mai da o șansă. Deocamdată nu merită.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile