sâmbătă, 12 februarie 2022

AVA Series si AVA Family, recepționabile în HD prin satelit și în România

AVA Series si AVA Family, două televiziuni de seriale și filme, emit la liber în HD prin satelitul Eutelsat 7B de la poziția orbitală 7 grade Est.

Chiar dacă sunt destinate publicului vorbitor de limba persană, filmele și serialele sunt difuzate cu piste audio în limba originală (în special în engleză), doar subtitrarea e în limba persană. Deci programele acestor două televiziuni pot atrage interesul telespectatorilor europeni (și români) care înțeleg limba engleză și care receptioneaza aceste televiziuni gratuite prin satelit.

În România, semnalul este suficient și stabil cu o antenă de dimensiuni obișnuite (am testat cu o antenă de 90 cm). Frecvența de receptie este 11304, polarizare orizontală, SR 29700, FEC 2/3, DVB-S2 8PSK, la liber (necriptat). Denumirile EPG găsite la scanare sunt AVA MAX 1 si 2.


Un comentariu despre subiectul „AVA Series si AVA Family, recepționabile în HD prin satelit și în România”:
Cristi

Sper sa nu fie de test. E mult mai ok la 7 oE. Ii mai urmaream pe 52 oE - Turkmen / Monaco Sat, dar dureaza o vesnicie sa ajung cu antena acolo dinspre 19.2 sau 13 oE unde stationez de obicei.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile