joi, 24 februarie 2022

Cine Film HD și Persiana TV HD au început sa emită gratuit prin satelit la 7 grade Est

Televiziunea Cine Film HD a început sa emită necriptat (la liber) prin satelitul Eutelsat 7B de la 7 grade Est, în rezoluție 1920 x 1080 pixeli. Chiar dacă respectiva televiziunea este dedicată vorbitorilor de limba persană, filmele (în special americane recente) sunt difuzate cu sunetul original în limba engleză. Așadar, aceste filme atractive de pe Cine Film HD pot fi de interes pentru pasionații de recepție gratuite prin satelit care înțeleg limba engleză.

Semnalul este suficient în România cu o antenă de satelit de dimensiuni obișnuite (am testat cu o antena de 90 cm). Luna trecuta, televiziunea CineFilm HD încetase emisia pe acest satelit (împreună cu Cine Series HD) chiar după ce efectuase tranziția de la Standard la High Definition, fiind înlocuite cu AVA Series HD și AVA Family HD.

Frecvența de receptie a Cine Film HD este 11324, polarizare verticală, SR 29700, FEC 2/3, DVB-S2/8PSK, la liber.

De menționat că tot pe aceeași frecventa a început sa fie difuzată și televiziunea de divertisment Persiana TV HD, care inițial era oferită doar la 52 grade Est (pe satelitul TürkmenÄlem MonacoSat).


15 comentarii despre subiectul „Cine Film HD și Persiana TV HD au început sa emită gratuit prin satelit la 7 grade Est”:
Anonim

De abia astept sa vad aceste doua canale.

Anonim

Sunt binevenite.

Anonim

Pai nu trebuie sa aștepți, deja se pot vedea pe frecventa menționata, am testat si merg perfect.

Anonim

Pe cablu vor intra ?

Anonim

Logic că nu vor fi pe cablu. Dar sunt gratis pe satelit. O antena de satelit costa 150 lei cu LNB cu tot.

Anonim

Cine ar fi interesat șa bloc, cu 2-3 companii de cablu pe scara, să se complice cu antene parabolice ? Cine stă la casă, e chiar ok să folosească antena parabolică.

Sorin

Anonim, nu prea se mai folosesc de mult timp antene parabolice, decât DX-erii mai folosesc, acum e suficientă o antena de satelit offset de 90 cm sau chiar mai mica.

In al doilea rând, pe satelit găsești gratis sute de canale HD internaționale și chiar 4K necodate, dar și mii de posturi SD, fara sa ai nevoie de abonament și nici de internet, canale pe care nu o sa le vezi niciodată la cablisti, poți să ai chiar si toți cablistii din România disponibili la scara blocului.

In al treilea rând, chiar cablistii din România oferă televiziune prin satelit, Digi, Orange, Telekom România etc.

In al patrulea rând, nu toată lumea are acces la multiple firme de cablu românești. Romanii din străinătate, și sunt multe milioane, nu au niciunul acolo in străinătate cablu tv de la firme din Romania, antena de satelit fiind soluția tv principala pentru ei.

In al cincilea rând, nu toți românii locuiesc la bloc. Ba cred că jumătate nu locuiesc la bloc, ci la case. Oficial, 44 procente din populația României locuiește în mediul rural, majoritatea covârșitoare la case. Iar din restul populației, care locuiește în mediul urban, nici aceștia nu locuiesc toți la bloc, sunt destule case cu destinația de locuințe în mediul urban.

Anonim

Din pacate in mediul rural, acolo unde sunt case, penetrarea cablului este inca slaba. Acolo folosirea antenelor fie ele si de 90 de cm, este chiar recomandata. La blocuri insa nu, sa ne inchipuim cum ar arata un asemenea bloc, cu cate o palarie de 90 de cm la fiecare fereastra. Ca un camin de nefamilisti :)

Anonim

Nu trebuie sa fie la fiecare fereastră cate o antena, e suficientă una pe bloc pentru tot blocul. Așa se practică aici în Germania în blocul in care stau eu.

Anonim

Da, asa suna mai tentant.

Oprea Gabriel

Își pune antena doar cine e pasionat, că doar nu e pasionat tot blocul de canale străine. De exemplu, unde locuiesc eu in Brașov, am deja cablu tv, dar eu și cu vecinul de apartament ne-am montat o antena mică de satelit cu 5 lnburi și vedem cam 2000 canale tv super inedite, pe langa ce e la cablu tv. Chiar merita.

Anonim

Pentru anonimul care zice "sa ne inchipuim cum ar arata un asemenea bloc, cu cate o palarie de 90 de cm la fiecare fereastra. Ca un camin de nefamilisti :): Daca mergi in tari din Orientul Mijlociu, Asia, Africa este exact cum spui inca si antene mai mari de 2 metri mai ales tari din Asia si Africa unde se foloseste Banda C inloc de Banda Ku. Din fericire in Europa folosim Banda Ku unde o antena de minim 80 cm este suficienta iar pentru o receptie mai buna pe sateliti slabi o antena de 100 - 120 cm cu motor este tot ce ai nevoie.

Anonim

Am recepționat și eu astăzi, într-adevăr, sunt niște televiziuni de filme super! Nici pe HBO si Film Now nu vezi filme așa noi ca pe astfel de posturi tv.

Cercetașii

merita pozitionata antena pe 7 east ... are filme si documentare excelente, calitate hd, sunet original ... iar intre filme, time lapse.

Anonim

Cinefilm a decedat sau s.a mutat pe altundeva? ... pe frecventa canalului din noiembrie e doar un carton pe care scrie in araba FX1 AVA FAMILY Watch the best Persian language movie channels by searching for this frequency on Eutelsat satellite. Eutelsat 7 frequency 11304 horizontal polarity symbol rate 29700 SATELLITE EUTELSAT 7B-7C FREQUENCY 11304 POL HORIZONTAL SYMBOL RATE 29700

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile