sâmbătă, 12 februarie 2022

Din 1 martie 2022, televiziunea Party Mix va "închide streamul SD" și va emite exclusiv în rezoluție HD

Televiziunea Party Mix a anunțat că din data de 1 martie 2022 va emite exclusiv în rezoluție HD, iar streamul SD nu va mai fi oferit la distribuție ("va fi închis"). Chiar dacă nu a anunțat explicit pe website-ul oficial al televiziunii, probabil că BEST MIXMEDIA SRL București, societatea care administrează aceasta televiziune axată pe muzica de petrecere, va fi nevoită să solicite CNA-ului și retragerea licenței SD, mai ales în vederea evitării retransmiterii în rezoluție SD (prin procedeul tehnic de downscale din HD) de către operatorii de cablu tv.

Televiziunea Party Mix este furnizată în mod gratuit oricărui operator din România și Republica Moldova în rezoluție HD (și momentan, până la 1 martie 2022, și SD). Este inclusă de asemenea în lista must-carry pentru anul 2022. Preluare televiziunii Party Mix se poate efectua din NX Data, INES, Balkan X si Interlan, în format IP.

Televiziunea este oferită deja în rețelele INES, NEXT GEN, VODAFONE (fostul UPC), TELEKOM, ORANGE, RCS-RDS și INTERLAN din România. Pentru Republica Moldova, televiziunea va intra în curând în grila ORANGE MOLDOVA, iar către MOLDTELECOM și STAR NET au fost trimise propuneri.

CNA a aprobat o licență audiovizuală și pentru televiziunea Party Mix 4K, dar care încă nu a început încă emisia. Societatea comercială BEST MIXMEDIA SRL București administrează de asemenea o altă televiziunea Ultra HD (Travel Mix 4K), precum și televiziunile Travel Mix, București Tv, Valea Prahovei Tv, Shop on Tv și 24 Mix Teleshop.


10 comentarii despre subiectul „ Din 1 martie 2022, televiziunea Party Mix va "închide streamul SD" și va emite exclusiv în rezoluție HD”:
Anonim

asa ar trebui sa faca mai toate televiziunile care au SD si HD , sa emita doar HD !!

Bogdan

Și crezi Anonim ca dacă emit numai în HD nu se pot retransmite în continuare în SD??? Au văzut ca le merge treaba cu TravelMix și cr au zis?...

Anonim

Transmiterea SD si HD ea devenit doar o irosire de resurse și lățime de bandă. În plus, seamănă confuzie, multi dintre ce mai în vârstă ramânând pe canalul SD dacă acesta a intrat înaintea celui HD (chestia asta am întâlnit-o nu de puține ori), neștiind să facă diferența. Concluzia este că versiunile SD trebuie scoase acolo unde există și HD.

Andrei 77

Multi bătrâni văd în ceață, așa că pentru ei nu e nicio diferență vizuală între versiunea SD și cea HD. In plus, majoritatea bătrânilor s-au uitat mare parte din viața la televiziune analogică cu pureci și dungi și oscilații, pentru ei transmisia SD digitala e deja o îmbunătățire semnificativă a imaginii, cum e la cei mai tineri între SD și 4K. Din aceste motive, mulți bătrâni se mulțumesc cu versiunea SD digitala.

Anonim

Tocmai pentru că multi batrani vad in ceata, nu e nici o problema daca in loc să aleagă intre peste 100 de canale unele sd + hd, sa le vada nedublate, de preferat doar hd, oricum nu conteaza pentru ei. Dar măcar nu îi mai băgăm în ceață cu canale dublate. Simplificarea este utilă și evidentă.

Anonim

E vorba de eliberarea lățimii de bandă, simplificarea grilei și implicit găsirea mai ușoară a programelor, mai ales pentru cei mai puțini deprinși cu tehnologia (de obicei persoanele mai în vârstă) și nu în ultimul rând, renunțarea la ceva la care se poate renunța fără efecte negative (în practică, în ROmânia nu mai există de mulți ani televizoare CRT care să fie folosite zi de zi). Această măsură nu ar fi doar un pas înainte, dar și un ajutor dat în folosirea eficientă a televizoarelor și a canalelor recepționate de acestea atât prin propriul receptor digital al televizorului cât și prin receiverele distribuite cu generozitate de companiile de televiziune prin cablu sau prin satelit (acolo unde televizoarele nu au propriul receptor digital).

Anonim

de ce nu mai emit canalul Travel Mix cei de la Digi?

Anonim

Digi de ce numai mai emite party mix?

Darius

Deoarece l-a scos, că era în SD, că sa îl reintroducă în curând în HD

Anonim

O decizie inteleapta, care tine cont de realitate.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile