marți, 1 februarie 2022

HBO Max se lansează în România și Republica Moldova de Ziua Internațională a Femeii

HBO Max, platforma SVoD a WarnerMedia, va fi lansată în 15 țări europene chiar de Ziua Internațională a Femeii, pe 8 martie 2022. Acest debut urmează lansării serviciului în țările nordice și Spania, în octombrie 2021. Cele 15 țări sunt România, Republica Moldova, ​​Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Cehia, Ungaria,  Muntenegru, Olanda, Macedonia de Nord, Polonia, Portugalia, Serbia, Slovacia și Slovenia.

HBO Max este disponibil în prezent în 46 de teritorii din America și Europa, numărul acesta urcând la 61 odată cu aceste viitoare lansări. De fapt, HBO Max se va extinde la nivel global, ca parte a unei lansări treptate. Mai târziu în acest an se va extinde în alte șase țări europene, inclusiv în Grecia și Turcia.

Christina Sulebakk, director general, HBO Max EMEA, a precizat: „HBO Max reprezintă o nouă experiență de streaming care oferă divertisment de foarte buna calitate, filme, seriale originale și programe pentru copii de la Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network, Max Originals și multe altele. Suntem încântați să confirmăm că pe 8 martie HBO Max sosește în alte 15 țări europene.

HBO Max reunește pentru prima dată o bibliotecă de seriale și filme noi și emblematice de la Warner Bros, HBO, DC, Cartoon Network și Max Originals, inclusiv filme Warner Bros oferite la doar 45 de zile după lansarea în cinematografe. 

Printre filmele de top Warner Bros care vor fi disponibile se numără The Matrix Resurrections, Dune, King Richard, The Suicide Squad și Tom și Jerry. Noile Max Originals includ Station Eleven, Peacemaker, Raised by Wolves sezonul 2. European Max Originals include Todo Lo Otro, Kamikaze, Lust, Ruxx, The Thaw, The Informant și Garcia! Sunt oferite de asemenea programe de divertisment precum Expecting Amy, Finding Magic Mike, FBoy Island și Selena + Chef. Conținutul pentru copii include Teen Titans Go!, The Amazing World of Gumball, Looney Tunes Cartoons și Cocomelon.

Johannes Larcher, șeful HBO Max International, a adăugat: „Dezvoltarea globală a HBO Max continuă pe măsură ce lansăm platforma în 15 țări europene, ajungând la 61 de teritorii din întreaga lume. Implementăm strategia noastră de a ajunge direct la consumatorii din întreaga lume, ceea ce, împreună cu conținutul nostru de top, ne va oferi amploarea necesară pentru a fi una dintre cele mai importante platforme de streaming la nivel mondial.

Deja platforma a activat și o pagină pentru România, care poate fi accesată la adresa https://www.hbomax.com/ro/ro si care precizează: "Pentru a sărbători lansarea HBO Max, abonații noi și cei existenți beneficiază de o ofertă extraordinară: reducere de 33% la abonament, pe perioadă nelimitată, de la 4,99 euro la 3,30 euro lunar, atât timp cât îți păstrezi abonamentul. Oferta este valabilă doar pe HBOMax.com și prin partenerii selectați, până pe 31 martie 2022. Reducerea de 33% se menține pe întreaga durată a abonamentului și se aplică doar prețului abonamentului lunar, care poate suferi modificări de-a lungul timpului. Prețul redus este de 3,30 € (prețul standard este 4,99 €). Clienții pot renunța la abonament în orice moment".

Utilizatorii pot viziona producțiile de pe HBO Max pe trei dispozitive în același timp și pot adaugă până la cinci profiluri pentru adulți și copii. De asemenea, se oferă un serviciu de descărcare și vizionare ulterioară.

Te vei putea abona la HBO Max imediat ce serviciul va fi lansat. Însă platforma va oferi acces imediat la HBO Max dacă ești deja abonat HBO GO. Odată cu lansarea HBO Max pe 8 martie, contul tău HBO GO va deveni cont HBO Max, deci vei avea acces instant la HBO Max dacă ești deja abonat HBO GO. Dacă te-ai abonat la HBO GO printr-unul dintre partenerii platformei, contul tău va deveni HBO Max în momentul lansării.

Este necesar ca utilizatorul să descarce și să instaleze o nouă aplicație în telefon sau alt dispozitiv utilizat. Odată cu lansarea HBO Max, aplicația HBO GO nu va mai funcționa, iar utilizatorul va fi îndrumat să descarce noua aplicație HBO Max. 

Vor exista pe HBO Max si filme 4K HDR, precum și producții cu sunet 5.1 / Atmos.

Desigur, televiziunile HBO actuale vor putea fi urmărite și după lansarea HBO Max.


9 comentarii despre subiectul „HBO Max se lansează în România și Republica Moldova de Ziua Internațională a Femeii”:
Anonim

E bine ca vor avea sunet Dolby Atmos, ca nu aveau nici 5.1 din cate imi amintesc pana acum.

Anonim

Da, si 4K HDR o sa fie o mulțime de filme, nu aveau 4K si HDR pana acum:

8-Bit Christmas 4k Dolby Vision HDR Atmos
Batman v Superman: Dawn of Justice: Ultimate Edition 4k Dolby Vision HDR Atmos
Cry Macho 4k Dolby Vision HDR 5.1
Dune 4k Dolby Vision HDR Atmos
Godzilla vs. Kong 4k Dolby Vision HDR Atmos
In The Heights 4k Dolby Vision HDR 5.1
Judas and the Black Messiah 4k Dolby Vision HDR
King Richard 4k Dolby Vision HDR Atmos
Malignant 4k Dolby Vision HDR 5.1
Mortal Kombat 4k Dolby Vision HDR Atmos
No Sudden Move 4k Dolby Vision HDR 5.1
Reminiscence 4k Dolby Vision HDR 5.1
Space Jam: A New Legacy 4k Dolby Vision HDR
The Batman 4k Dolby Vision HDR TBD
The Conjuring: The Devil Made Me Do It 4k Dolby Vision HDR Atmos
The Little Things 4k Dolby Vision HDR Atmos 2
The Many Saints of Newark 4k Dolby Vision HDR Atmos
The Matrix 4k Dolby Vision HDR Atmos
The Matrix 4 4k Dolby Vision HDR Atmos
The Matrix Reloaded 4k Dolby Vision HDR
The Matrix Revolutions 4k Dolby Vision HDR
The Suicide Squad 4k Dolby Vision HDR Atmos
Those Who Wish Me Dead 4k Dolby Vision HDR 5.1
Tom & Jerry 4k Dolby Vision HDR Atmos
Wonder Woman 4k Dolby Vision HDR Atmos
Wonder Woman 1984 4k Dolby Vision HDR Atmos
Zack Snyder’s Justice League (2021) 4k Dolby Vision HDR Atmos
Zack Snyder’s Justice League: Justice is Grey (2021) 4k Dolby Vision HDR Atmos

Anonim

Da, dar va trebui si o aplicație noua. Deci sunt curios cat de repede va ajunge aplicația noua pe toate dispozitivele, televizoarele, receptoarele, media-playerele si mai ales pe sisteme de operare mai puțin cunoscute. Probabil va dura, iar unele nu vor mai fi compatibile.

Daniel S.

Minunat, mulțumesc pentru info!

Anonim

Și eu aștept cu nerabdare noul HBO MAX pe platforma Focussat!!!

Unknown

Pe smart tv-urile samsung UE 32j 5200 cu open source modele până în 2015 deja nu mai e compatibilă apl8catia HBO go. O sa mai dezvolte o aplicatie HBO sa functioneze pe aceste modele? Nu toti avem posibilitatea financiară sa înlocuim smart tv-urile la fiecare5-6 ani.va multumesc!

Sorin

Modele pana in 2015, adica vechi de 7 ani sau mai mult, nu sunt chiar asa noi. Probabil nu mai sunt capabile sa ruleze fluent noile codecuri si compresii video, si de aceea, decat sa apara tot felul de clienti nemulțumiti ca le ruleaza filmul întrerupt, mai bine HBO nu mai lasa de loc sa ruleze aplicația pe echipamente vechi. in plus, neactualizate foarte recent, echipamentele vechi pot avea probleme de securitate la conectarea online. Eliminarea aplicațiilor de pe televizoare vechi e ceva obișnuit, si eu am avut acum 5 ani un televizor de prin 2012 pe care au inceput treptat sa nu mai funcționeze aplicatii de streaming pana nu a mai mers niciuna.

Dar iti poti cumpara alt echipament compatibil cu aplicatia HBO GO, de exemplu un Media Player GOOGLE Chromecast cu Google TV si 4K, si il conectezi la vechiul televizor, la intrarea HDMI, si iti va merge in continuare HBO GO, chiar si mai bine decat iti mergea direct pe aplicația din vechiul televizor.

Unknown

Sunt posesor Tv Panasonic GZ960E din 2020 ! Puteți să-mi spuneți dacă voi putea avea acces la HBO Max , pentru-ca La HBO GO Panasonicul nu are acces !!!

Anonim

Nu știe nimeni până pe 8 martie 2022 sau mai târziu pe ce modele de echipamente va fi disponibil HBO MAX.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile