sâmbătă, 12 martie 2022

A fost lansat trailerul serialului "Star Wars: Obi-Wan Kenobi"

A fost lansat primul trailer teaser pentru viitorul serial  "Star Wars: Obi-Wan Kenobi", care va debuta anul acesta pe Disney+, din 25 mai. Trailerul durează 1 minut și 45 secunde (ceea ce este destul de mult pentru un simplu teaser) și oferă o perspectivă mai largă asupra mult-așteptatei reveniri a lui Ewan McGregor. 

Actiunea din "Obi-Wan Kenobi" este plasată la 10 ani după evenimentele din "Războiul Stelelor: Răzbunarea Sith". Maestrul Jedi a ajuns pe planeta pustiită Tatooine pentru a se ascunde de Imperiu și pentru a veghea asupra tânărului Luke Skywalker. 

Lupta s-a încheiat. Am pierdut”, spune Obi-Wan, referindu-se la ascensiunea Imperiului. "Stai ascuns".

Vânătorii de Jedi, cunoscuți sub numele de Inchizitori, sunt în căutarea lui Obi-Wan: "Cheia pentru a vâna Jedi este răbdarea. Compasiunea lor lasă urme.". Ei sunt coordonați de Marele Inchizitor, un personaj din Star Wars Rebels, în timp ce un inchizitor pe nume Reva îl înfruntă pe Owen Lars, unchiul lui Luke.

Nu numai că McGregor reia rolul lui Obi-Wan, dar și Hayden Christensen urmează să revină în rolul lui Darth Vader - Anakin Skywalker. Ultima dată când l-am văzut pe fostul ucenic al lui Obi-Wan, el a fost lăsat să ardă în lavă după o bătălie finală în "Revenge of the Sith". Așadar, probabil noul serial Disney+ Star Wars va prezenta revanșa dintre Obi-Wan și Vader.

Trailerul poate fi vizionat AICI.

Alte seriale din Universul Star Wars, lansate pe Disney+, sunt "Mandalorianul" ("The Mandalorian") și "Cartea lui Boba Fett" ("The Book of Boba Fett").


2 comentarii despre subiectul „A fost lansat trailerul serialului "Star Wars: Obi-Wan Kenobi"”:
Anonim

Super, de abia aștept! Sper sa se lanseze si Disney+ mai repede la noi.

Anonim

Promițător. Și celelalte seriale Star Wars sunt foarte bine realizate, cu efecte si scenarii pe măsura francizei Star Wars. „Forța fie cu voi!” și vizionare placută!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile