marți, 8 martie 2022

Digi anunță disponibilitatea serviciului HBO MAX pentru clienții săi începând de astăzi

"Platforma HBO GO a devenit de astăzi, 8 martie 2022, HBO Max și le oferă utilizatorilor săi o experiență de streaming nouă. Toți clienții DIGI care au activ abonamentul TV cu extraopțiunea HBO sau MAXPAK vor beneficia, gratuit, de avantajele serviciului HBO Max. Noile funcționalități ale serviciului, precum și extra conținutul sunt disponibile fără costuri suplimentare", anunță RCS RDS printr-un comunicat remis către HD Satelit Romania.
DIGI pune gratuit la dispoziția tuturor clienților care au abonament de televiziune cu extraopțiunea HBO sau MAXPAK, noi funcționalități și experiențe de streaming premium, prin intermediul aplicației HBO Max care înlocuiește platforma HBO GO, deținută de WarnerMedia. HBO Max oferă o lume a entertainmentului de înaltă calitate de la branduri precum Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network, Max Originals și este disponibilă tuturor clienților DIGI care au activat sau vor activa extraopțiunea MAXPAK, respectiv HBO.

Clienții DIGI care dețin serviciile de televiziune digitală (prin cablu sau satelit, pachetul Bază) și una dintre extraopțiunile HBO sau MAXPAK vor avea acces complet la HBO Max, fără costuri suplimentare.

De asemenea, clienții DIGI care sunt abonați la pachetul de televiziune și activează una dintre cele două extraopțiuni, HBO sau MAXPAK, cu doar 13 lei, respectiv 15 lei/ lună, se bucură de acces gratuit la conținutul disponibil pe platforma HBO Max. Activarea extraopțiunii poate fi solicitată online, pe DIGI.ro, într-unul dintre magazinele DIGI, cât și prin apel la serviciul Relații Clienți.

DIGI, alături de partenerul HBO, își dorește să ofere abonaților o experiență de vizionare îmbunătățită, bazată pe preferințele de consum ale acestora. Caracteristicile optimizate ale aplicației includ personalizările a până la 5 profiluri, conectare simultană pe 3 dispozitive și posibilitatea înregistrării unui număr nelimitat de echipamente pentru fiecare abonament. Pe HBO Max vor fi disponibile și titluri în format 4K, iar conținutul audio este bazat pe tehnologia Dolby Atmos 5.1.

Pași de urmat pentru activarea platformei, în funcție de dispozitiv


Clienții existenți care folosesc un smartphone vor descărca aplicația HBO Max din Google Play (pentru utilizatorii Android) și App Store (pentru utilizatorii iOS), ulterior se vor conecta cu numele de utilizator și parola pe care le utilizau anterior pentru autentificarea în HBO GO.
 
Pentru a viziona conținutul prin intermediul unui Smart TV, utilizatorii vor descărca HBO Max din magazinul de aplicații al televizorului, apoi se vor conecta cu numele de utilizator și parola pe care le utilizau anterior pentru autentificarea în HBO GO.

Clienții care aleg să urmărească HBO Max folosind un laptop sau PC vor accesa site-ul hbomax.com, se vor conecta cu numele de utilizator și parola pe care le utilizau anterior pentru autentificarea în HBO GO, iar în situația în care au uitat credențialele, le pot recupera, accesând adresa web: https://play.hbomax.com/forgotpassword.

Clienții care nu au avut cont HBO GO până acum, trebuie să descarce aplicația din Google Play și App Store și să își creeze cont pe hbomax.com/ro și să urmeze instrucțiunile din site.

Conținutul HBO Max* se adresează tuturor categoriilor de public cu titluri precum Succession, Game of Thrones, Euphoria, Last Week Tonight with John Oliver, Veep, Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty. Titlurile Max Originals care vor fi disponibile pe platformă sunt: Station Eleven, The Sex Lives of College Girls, Hacks, The Girl Before, Made for Love, And Just Like That… și Raised by Wolves. Există, de asemenea, titluri DC din universul supereroilor, precum Zack Snyder's Justice League, seriale CW, precum Naomi sau animații Cartoon Network ca The Amazing World of Gumball sau Teen Titan's Go!  O selecție impresionantă de titluri Warner Bros. Vor fi de asemenea disponibile: Dune, Cry Macho, The Matrix Resurrections, King Richard sau filmele Harry Potter.

Despre Grupul DIGI| RCS & RDS

DIGI este liderul segmentului de servicii de internet fix, pay-tv și telefonie fixă după cotele de piață deținute în România și unul dintre operatorii europeni de top în domeniul comunicațiilor electronice convergente, derulând operațiuni în Spania, Italia și Portugalia. Compania deține cea mai modernă (state of the art) și mai extinsă rețea de fibră optică din regiune. Grupul DIGI pune la dispoziția abonaților săi și o ofertă complexă de conținuturi trans-media, prin intermediul diviziei media care cuprinde: televiziunile Digi24, Digi Sport 1, 2, 3, 4, Digi4K, Film Now (pay-TV), Digi World, Digi Animal World, Digi Life, UTV, Music Channel și Hit Music Channel, radiourile Digi FM, PROFM, Dance FM, Chill FM și serviciul de content Digi Online.

Despre HBO Max

HBO Max® este platforma de streaming a WarnerMedia care oferă entertainment de calitate. HBO MAX aduce pentru toate tipurile de public o varietate de titluri aparținând unor branduri emblematice: HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies și multe altele. Platforma a fost lansată în Statele Unite ale Americii în mai 2020 și un nou abonament de tip AVOD a fost introdus în a doua parte a anului următor. În iunie 2021, au început lansările HBO MAX la nivel global, în piețe din America Latină și Caraibe, și apoi au început primele lansări europene în Țările Nordice și Spania în octombrie. HBO Max își va continua expansiunea globală în 2022.

WarnerMedia

WarnerMedia este o companie lider în domeniul mass-media și al divertismentului care creează și distribuie conținut premium și popular către audiențe globale prin intermediul brandurilor sale: HBO, HBO Max, Warner Bros., TNT, TBS, truTV, CNN, DC, New Line, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies și altele. WarnerMedia face parte din AT&T Inc. (NYSE: T).


Nota redacției: Desigur, HBO MAX a fost lansat pe mult mai multe platforme/ echipamente (de exemplu, inclusiv pe consola PS4 am testat), precum la mai mulți operatori. Doar trebuie sa verificați disponibilitatea și condițiile la operatorul dvs si pe echipamentul pe care îl utilizați.


26 de comentarii despre subiectul „Digi anunță disponibilitatea serviciului HBO MAX pentru clienții săi începând de astăzi”:
Anonim

Pentru telefoanele Huawei aplicatia HBO MAX nu este disponibila in acest moment!!

Anonim

Pai si de ce ar fi? HBO GO era disponibila cumva in Huawei AppGallery ?

Costi

Merge perfect, am testat acum cu contul HBO GO de la Digi in noul HBO MAX, inclusiv filme 4K cu HDR pe tv LG și cu sunet 5.1. Bravo!

Costi

Am instalat aplicația HBO MAX și pe telefon, merge perfect.

marian

Am instalat hbomax pe tv box beelink iar cand vreau sa vizionez un film imi apare mesajul ca nu gaseste titlul filmului !

Mary

Merge si pe Vodafone

Unknown

Merge și pe xbox one s

Florin

Marian, pe majoritatea tv boxurilor nu merge aplicația HBO max, cum nu a mers nici aplicația HBO go.

Anonim

HBO GO nici nu mai funcționează, dar te conduce către HBO MAX . Acesta merge, dar trebuie să te reconectezi in cont cu e-mail și parola.

Florin

Sunt unele seriale și filme care nu erau pe HBO GO, le găsiți în categoria MAX Originals. In plus, pe tv unele filme super noi sunt 4K Ultra HD și au audio surround, merge super prin sistemul meu 5.1. Acum sunt mai multe optiuni și fonturi în setările pentru subtitrare. La multe filme 4K am văzut că se activează și HDR!

BDorin

Ma gandeam ca va functiona si pe unele Android Boxuri dar cu aplicatia celor de la HBO nu merge.

Sorin

BDorin, Marian și Florin, merge HBO max pe orice Android box, așa cum a mers și HBO go, dar prin addon HBO max pentru Kodi, pe interfața kodi, in care introduci contul tău sau te loghezi cu Pinul tau tv. Caută pe net, sunt tutoriale destule. Am instalat pe 3 boxuri diferite.

marian

Multumesc frumos Sorin ! Zi faina iti doresc !

BDorin

Wow mersi mult de tot o zi buna

BDorin

Am si rezolvat nu ai designu ala cum il are pe aplicatia originala dar, functioneaza romanu pe saracie se descurca iti multumesc.

Cornel

Vodafone oferă platforma de streaming WarnerMedia, HBO Max, prin Vodafone TV din Portugalia, Ungaria, România și Cehia. HBO Max a înlocuit serviciile existente la cerere cu marca HBO în aceste țări.

HBO Max, care s-a lansat în aceste patru țări (și mai multe) în această săptămână, este accesibil printr-o serie de pachete disponibile. Accesul este asigurat și prin set-top box-uri Vodafone de ultimă generație.

HBO Max reunește cel mai bun divertisment de la Warner Bros – inclusiv cele mai recente lansări cinematografice plus conținut de film și televiziune de la HBO, DC Entertainment, Cartoon Network și Max Originals.

Platforma HBO Max oferă, de asemenea, conținut selectat cu sunet surround 5.1 și audio Dolby Atmos. Abonații Vodafone TV se vor putea bucura de funcții avansate, inclusiv capacitatea de a personaliza până la cinci profiluri de utilizator HBO Max per gospodărie, până la trei fluxuri simultane și conținut descărcabil pentru a viziona offline.

Cornel

HBO Max, serviciul SVoD de la WarnerMedia, este acum disponibil în 61 de teritorii la nivel global, după lansarea în alte 15 țări europene, inclusiv Țările de Jos, Portugalia, Ungaria, Polonia și România.

Platforma se lansează cu o promoție care oferă tuturor clienților din Europa Centrală și de Est și Portugalia o reducere de peste 30% din prețul lunar pe toată durata abonamentului lor.

„De astăzi, HBO Max este difuzat în 21 de țări europene, Europa Centrală și de Est, Portugalia și Țările de Jos alăturându-se țărilor nordice, Spania și Andorra, unde am lansat platforma anul trecut”, a declarat Christina Sulebakk, director general, HBO Max EMEA.

„Europa Centrală și de Est este locul în care totul a început pentru afacerea noastră europeană în 1991, cu primele noastre canale liniare și suntem încântați că astăzi, la peste 30 de ani, le aducem fanilor din regiune o modalitate complet nouă de acces divertismentul lor preferat.”

Cele 15 noi țări sunt: ​​Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Republica Cehă, Ungaria, Moldova, Muntenegru, Țările de Jos, Macedonia de Nord, Polonia, Portugalia, România, Serbia, Slovacia și Slovenia.

„În mai puțin de 24 de luni, am construit o afacere de streaming scalabilă, prezentă în 61 de teritorii și chiar mai mult. International va continua să fie o parte importantă a istoriei noastre de dezvoltare globală în viitor”, a adăugat Johannes Larcher, șeful HBO Max International.

„Sunt deosebit de mândru că prezența noastră în Europa Centrală și de Est este întărită și mai mult de lansarea de astăzi a HBO Max și că ne dublăm angajamentul nostru puternic față de fani, parteneri și angajați din regiune în această perioadă dificilă.”

HBO Max s-a lansat în SUA în mai 2020. În iunie 2021, a devenit disponibil în 39 de teritorii din America Latină și Caraibe, iar în octombrie 2021 a ajuns în Europa, lansându-se în țările nordice, Spania și Andorra.

HBO Max își continuă expansiunea globală la sfârșitul acestui an, lansările fiind programate pentru Turcia, Grecia, Islanda, Estonia, Letonia și Lituania. Există, de asemenea, planuri de extindere în continuare în Asia de Sud-Est.

Cornel

De ieri platforma de streaming HBO Max devine oficial disponibila si în România si înlocuieste serviciul HBO GO, oferind astfel o experienta de utilizare îmbunatatita, dar si acces la cele mai urmarite filme, seriale originale si titluri pentru copii. Noua platforma aduce acces exclusiv în streaming pentru cele mai mari filme Warner Bros. din 2022 si de functii noi, cum ar fi vizionarea simultana pe 3 dispozitive a continutului ce poate fi descarcat pentru a fi urmarit offline.

Clientii Orange care deja au sau care aleg serviciile TV Orange, ori pachetele convergente Orange Love, se vor bucura din plin de aceasta lansare.

Astfel, vor avea acces la HBO Max toti clientii Orange care au active una din urmatoarele optiuni:

HBO HD, MAXPAK HD sau HBO Max activate împreuna cu un abonament de televiziune prin satelit
HBO, MAXPAK sau HBO Max activate împreuna cu un abonament de televiziune prin cablu
HBO Max, împreuna cu un abonament de internet prin fibra

Conturile HBO GO existente sunt deja mutate automat la HBO Max, fara niciun cost suplimentar. Clientii trebuie doar sa descarce aplicatia HBO Max in App Store sau Google Play pentru mobil sau sa acceseze siteul hbomax.com si sa se conecteze cu numele de utilizator si parola utilizate anterior pentru autentificare în HBO GO. În cazul celor care nu aveau pâna acum un cont HBO GO acestia pot crea direct un cont HBO Max.

Clientii care au servicii TV de la Orange pot activa optiunea HBO cu 3 euro/luna, pentru a se bucura implicit si de HBO Max.

marian

La instalat si pe kodi 19.4 Sorin si nu vrea..

Sorin

Mie imi merge, vad ca si lui BDorin ii merge. Ai greșit tu ceva. Ce mai exact nu vrea? Nu e suficienta informație ca sa înțeleg ce nu merge si ca sa te ajut...

Marian

Am instalat repository, am instalat hbo max mam logat si autenficat in meniu caut un film imi cauta dar nu il deschide !

Sorin

1. Ai instalat si cele 3 dependințe pe care le solicita la instalare?
2. Ai dat restart la TV Box? Ai incercat filme care apar in liste, nu la cautare manuala?
3. Kodi e instalat curat sau ai alte addonuri care e posibil sa fie in confict?
4. Incearca pe alt dispozitiv, de exemplu pe un telefon cu Android, cu instalare Kodi de la zero.

Eu am instalat pe 3 echipamente plus un telefon si toate merg. Un TV BOX are android doar 7.1.2 si doar 1 gb de eram si tot merge perfect.

BDorin

Sorin eu iti multumesc, cunosteam Kodi si a mers ca uns.

Anonim

Merge perfect pe un Huawei P30 Pro cat si pe tabkrta Huawei T10 si pe tv Android Sony model din 2019.

nykkos

Cum rezolv și eu cu sunetul pe un tvbox xmax 96+ deoarece am încercat mai multe filme și la niciunul nu am sunet?

Anonim

Pentru că ai încercat din aplicație și de acolo nu merge. Încearcă din playerul Kodi cu adonnul HBO Max, găsești tutoriale pe net destule, merge perfect pe orice box tv cu Android.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile