marți, 1 martie 2022

Digi24, 10 ani de existență. Campania „Împreună pentru libertate”, în colaborare cu UNICEF și Grupul DIGI.

"De 1 martie, Digi24 împlinește 10 ani de la prima emisie live. Sunt 10 ani în care Digi24 a promovat jurnalismul imparțial și a garantat respectarea principiilor democratice, respectiv a valorilor profesionale. Poziționat de publicul român în top 3 cele mai credibile surse de informare din România, Digi24 mulțumește tuturor telespectatorilor care au rămas aproape, timp de 10 ani, indiferent de circumstanțe. Astfel, Digi24 își donează ziua prin intermediul campaniei umanitare „Împreună pentru libertate”, demarată în parteneriat cu UNICEF România și îi încurajează pe telespectatori să îi sprijine pe cei 7,5 milioane de copii din Ucraina, aflați în nevoie, printr-un SMS la 8845, cu textul „UCRAINA”.", anunță compania printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

În ziua în care împlinește 10 ani, Digi24 oferă, alături de canalele din trustul media DIGI - Digi Sport, Digi FM, PROFM, UTV, Digi World, Digi Life, Digi Animal World - ajutor în gestionarea crizei umanitare din Ucraina și îndeamnă românii să se alăture campaniei, prin efectuarea unei donații lunare în valoare de 2 euro*, în mod recurent. Donațiile pot fi efectuate și pe pagina UNICEF România, putând fi realizate direct prin transfer bancar sau se pot face și sub forma unor produse necesare, prin intermediul platformei oficiale a Ministerului Afacerilor Interne, umanitar.dsu@mai.gov.ro.

De 1 Martie, jurnaliștii Digi24, Ioana Ciurlea și Claudiu Pândaru, vor aborda noua campanie Împreună pentru libertate, alături de invitați UNICEF, precum: Pieter Bult, președintele UNICEF România, Andreea Marin, Horia Tecău. Vor fi invitați inclusiv artiști de renume și voci cu personalitate din partea Digi FM și PROFM, alături de sportivi cunoscuți, colaboratori ai Digi Sport.

"În această perioadă, echipele Digi24 continuă demersurile profesionale de informare echilibrată, obiectivă și nealterată, practicate și bazate, fără pauză, pe valorile asumate încă de la înființarea postului. Creat pentru și despre românii de pretutindeni, Digi24 este un proiect unic pe piața de media. Celebrarea celor 10 de ani de la prima emisie aduce la un loc munca tuturor colegilor, indiferent de momentul în care s-au alăturat echipei, dar și modalitățile prin care postul a evoluat. Digi24 a demonstrat că publicul și interesul său au fost mereu în centrul tuturor preocupărilor sale, acesta fiind invitat să se informeze, să găsească inspirație și să dezbată prin dialog liber. Echipa Digi24 mulțumește publicului pentru încrederea acordată de fiecare dată!", se mai precizează in comunicatul de presă.


Despre Digi24

Televiziunea Digi24 și platforma online Digi24.ro, poziționate de publicul român, pentru al patrulea an consecutiv, în top 3 cele mai credibile surse de informare* din România, fac parte din divizia media a grupului DIGI | RCS & RDS. Postul de știri Digi24 este favorit pentru publicul activ comercial din zonele urbane, având cel mai mare grad ESOMAR A dintre toate televiziunile de știri din România.

Platforma Digi24.ro este cea mai urmărită platformă de știri din online-ul românesc, având o medie lunară de peste 50 de milioane de vizite, în ultimele șase luni. Platforma Digi24.ro deține recordul absolut de trafic în mediul online din România, conform măsurătorilor realizate de Biroul Român de Audit Transmedia: peste 80 de milioane de vizite și peste 16 milioane de vizitatori unici, raportate la nivelul unei luni.

Grupul mai deține canalele Digi Sport 1, 2, 3, 4, primul post TV Ultra HD din România, Digi 4K, televiziunile tematice Digi Life, Digi World și Digi Animal World, cele de muzică, UTV, Music Channel, Hit Music, postul de filme (pay-tv), Film Now, și posturile de radio PROFM, Digi FM, Dance FM și Chill FM.

*Reuters Institute Digital News Media Report 2021.


Un comentariu despre subiectul „Digi24, 10 ani de existență. Campania „Împreună pentru libertate”, în colaborare cu UNICEF și Grupul DIGI.”:
Daniel S.

Bravo Digi! voi dona.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile