marți, 29 martie 2022

Disney+ în România din 14 iunie 2022 la prețul de 29,99 lei lunar sau 299,90 lei anual

Disney a confirmat datele calendaristice de lansare și prețurile pentru platforma SVOD Disney+ în 42 de țări (inclusiv Romania) și 11 teritorii noi, începând cu Africa de Sud pe 18 mai, urmată de toate celelalte țări în iunie. În Romania, Disney+ se va lansa pe 14 iunie 2022.

Abonații vor avea acces la serialele de acțiune exclusive Star Wars "The Book of Boba Fett" și "The Mandalorian", dar și la "Obi-Wan Kenobi", precum și viitoarele serii de la Marvel Studios "Moon Knight" și "Ms Marvel", care se alătură aventurilor unor eroi precum "Loki", "Hawkeye", "WandaVision" și "Falcon and The Winter Soldier".

Abonații se vor putea bucura de asemenea de Luca (nominalizat la premiul Oscar) de la Disney și Pixar și de la muzicalul Encanto (câștigător al Premiului Oscar) de la Walt Disney Animation Studios, precum și de Cruella (producție câștigătoare a premiului Oscar) cu Emma Stone în rolul legendarei răufăcătoare Cruella de Vil.

În general, abonații vor putea viziona și titluri speciale, inclusiv comedia "Free Guy" (nominalizată la Oscar) cu Ryan Reynolds, precum și "The Simpsons", "Family Guy" și "Grey's Anatomy", dar și o mulțime de conținut de la National Geographic, sute de filme și multe altele.

Utilizatorii vor avea acces la până la patru fluxuri simultane, descărcări nelimitate pe până la zece dispozitive, IMAX Enhanced pentru titlurile selectate (acolo unde este disponibil) și posibilitatea de a configura până la șapte profiluri diferite, inclusiv posibilitatea părinților de a seta profiluri pentru copii.

În România, prețul va fi de 29,99 lei lunar sau 299,90 lei anual. Preturile din România sunt mai mici decât în alte țări. De exemplu, în Albania, Bulgaria. Serbia, Slovacia, Slovenia, Croația și altele, prețul este de 8,99 Euro lunar (aproximativ 40 lei) și 79,90 Euro anual (aproximativ 396 lei la cursul de astăzi). În Grecia, Vatican și altele va fi chiar si mai scump, de 8,99 Euro lunar și 89,9 Euro anual. Preturile vor fi mai mici în unele țări arabe. Cel mai mic preț va fi în Maroc (2,99 dolari lunar), urmat de Libia (4.49 dolari lunar).

UPDATE mai 2022: Disney+ a anunțat o ofertă specială înainte de lansarea în România: 12 luni la prețul pentru 8 luni. Detalii găsiți AICI.


Un comentariu despre subiectul „Disney+ în România din 14 iunie 2022 la prețul de 29,99 lei lunar sau 299,90 lei anual”:
Daniel S.

M-ar interesa în special conținutul de la National Geographic.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile