vineri, 11 martie 2022

Elvețienii au lansat trei televiziuni Ultra HD

Prin lansarea pe 8 martie 2022 a televiziunilor 3+, 4+ și TV24 în rezoluție UHD, CH Media face următorul pas în tehnologia tv, oferind o rezoluție de patru ori mai mare decât cea furnizată de versiunile HD.

Multe programe sunt deocamdată upscalate din HD. Însă radiodifuzorul va difuza în 4K în curând mai multă producție proprie de succes, cum ar fi "Swiss Exchange Concert - Sing meinen Song" sau "MasterChef", pe lângă filme de top, seriale populare sau transmisii sportive în direct.

Roger Elsener, director al CH Media, a spus: "Suntem foarte încântați că putem oferi conținutul televiziunilor 3+, 4+ și TV24 la o calitate mai bună. Suntem deja pregătiți pentru noi producții în UHD".

Începând cu 8 martie 2022, semnalul UHD a fost activat pentru telespectatorii abonați la pachetul de servicii tv digitale ale operatorului Sunrise UPC, iar din 22 martie 2022 versiunile 4K ale celor trei televiziuni vor fi disponibile și la Swisscom și Quickline.

Despre CH Media

CH Media este una dintre cele mai importante companii media elvețiene și are aproximativ 1800 de angajați în Elveția. Cu ziarele și revistele sale zilnice și săptămânale, CH Media oferă jurnalism de înaltă calitate. Fiind numărul 1 atât în ​​sectorul radioului privat elvețian, cât și în televiziunea privată elvețiană, CH Media furnizează de asemenea divertisment de primă clasă. Cu brandurile sale, CH Media ajunge în total la aproximativ trei milioane de oameni în fiecare zi. Tipografiile de ultimă generație completează gama de produse și servicii a grupului media. 


2 comentarii despre subiectul „Elvețienii au lansat trei televiziuni Ultra HD”:
Anonim

Elvețieni, ce să le ceri ? La noi încă se pune întrebarea că ce nevoie avem de HD, că și canalele SD sunt foarte bune, iar fiecare își dă cu părerea cu un program SD pe care el îl urmărește.

Teo

Si la noi se vor mai scoate 2.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile