sâmbătă, 12 martie 2022

HBO MAX va difuza în exclusivitate un nou serial din franciza Batman

Noul film "The Batman" este deja în cinematografe, iar WarnerMedia nu pierde timpul: studioul a anunțat că a aprobat un spin-off care va fi lansat direct prin serviciul său de streaming HBO Max, platformă VOD ce a debutat din 8 martie și în România. Intitulat The Penguine (titlul nu este încă definitiv), serialul îl va avea în rolul principal pe Colin Farrell, care își va relua rolul Pinguinului, alias Oswald Cobblepot.

Bazat pe personajele create de Bob Kane și Bill Finger pentru DC, serialul va spune povestea lui Cobblepot în timp ce se ridică din rândurile lumii interlope din Gotham.

The Penguin va fi produs de regizorul filmului "The Batman", Matt Reeves, împreună cu Farrell, Dylan Clark și Lauren LeFranc.

Warner Media nu a furnizat încă o dată de lansare pentru noul serial care va debuta exclusiv la HBO Max. Având în vedere că încă nu a început producția, nu există deocamdată nici trailere oficiale. 



4 comentarii despre subiectul „HBO MAX va difuza în exclusivitate un nou serial din franciza Batman”:
Anonim

Uh, nici nu stiam ca a fost lansat The Batman 2022. Thanks for info!
Aștept cu nerăbdare sa vad ce va mai face Pinguinul in noul serial.
In copilărie m-a încântat, amuzat și intrigat întotdeauna personajul lui din filmele Batman!

Anonim

Pe receptorul AMIKO A5 COMBO 4K cu Android 7.1.2 nu pot reda filmele, imaginea se blocheaza si am doar sunet si apare un mesaj: "Oops! Something went worng. Please restart the HBO MAX app. Si daca resetez aplicatia, dezinstalez si reinstalez aplicatia tot aceeasi problema. Stie cineva cum pot rezolva problema? In rest pe telefon si tableta nu am probleme.

Anonim

Merge cu Kodi și plugin HBO Max pe orice receptor sau tvbox cu Android, găsești pe net tutoriale dacă nu știi cum să instalezi addonuri in Kodi.

Anonim

Desigur, după instalarea player-ului Kodi și a addonului, te conectezi la contul tau HBO Max in addon, nu merge altfel. Interfața va fi a playerului Kodi, logic. Dar măcar va merge.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile