marți, 15 martie 2022

iNES va lansa serviciul de tv online iNES LIVE: "Televiziune prin aplicație oriunde ai acces la internet în România. În curând"

Pe website-ul operatorului iNES a fost lansat un scurt teaser text care anunță servicii de "televiziune prin aplicație oriunde ai acces la internet în Romania. În curând". Așadar, aceste servicii vor fi disponibile probabil chiar și pentru cei care nu sunt abonați la serviciile de internet ale iNES si desigur și în orice alte localități din România, nu doar din cele în care operatorul oferă servicii fixe de internet. Va fi suficientă o conexiune la internet cu lățimea de banda necesară streamingului video (nespecificată deocamdată).

Operatorul oferă în prezent serviciile sale tv cu plată în sistem tv prin protocol IP doar la nivel regional. Este una dintre cele mai mari companii independente de telecomunicații din București. iNES este recunoscut pentru televiziunile inedite pe care le introduce periodic în grilă, în premieră și uneori în exclusivitate, dar și pentru calitatea de distribuitor în România a unor televiziuni.

Viitorul serviciu de televiziune online este denumit "iNES LIVE", iar operatorul va oferi in curând mai multe detalii pe pagina dedicată acestui serviciu, care poate fi accesată pe websiteul oepratorului.

De menționat că SC iNES GROUP SRL a notificat deja Consiliul Național al Audiovizualului cu privire la furnizarea serviciului media audiovizual la cerere iNES LIVE. În notificare este specificat: serviciu media la cerere, serviciu video in reluare si serviciu mixt.

Tipul notificat al rețelei /serviciului iNES LIVE este: fibră optica, serviciu de telefonie mobila si serviciu de acces la internet.

Adresa paginii de internet și/sau denumirea portalului de internet proprii serviciului: www.ines.ro.

Tipul de acces este desigur restricționat, deoarece va fi un serviciu contra-cost. Preturile nu sunt încă disponibile.

Interesant este că în notificarea către CNA, la aria geografică de furnizare a serviciului, este specificată România, dar și "state din Uniunea Europeană și state din afara Uniunii Europene".

Vom reveni cu mai multe detalii atunci când operatorul va remite către HD Satelit un comunicat oficial cu privire la noul serviciu iNES LIVE.

Notă: De reamintit că iNES GROUP a lansat anul trecut pachetul iNES Smart cu aplicație tv și Internet (detalii despre acea ofertă gasiti dând click AICI). Conform comunicatului de atunci al operatorului, acea aplicație a fost creată pentru Smart TV-urile cu sisteme de operare Android TV, Google TV, Tizen și WebOS. Dar este disponibilă comercial în pachetul de servicii iNES Smart, alături de conexiune la Internet de mare viteză, pe când iNES LIVE va fi putea să fie probabil utilizată fără necesitatea de a achiziționa servicii de internet de la iNES si nu doar în zona de servicii a operatorului menționat.


7 comentarii despre subiectul „iNES va lansa serviciul de tv online iNES LIVE: "Televiziune prin aplicație oriunde ai acces la internet în România. În curând"”:
Anonim

Un astfel de serviciu de televiziune online de la INES la nivel național si chiar mai larg este cu siguranța așteptat de mulți pasionați de televiziune, iar lansarea un astfel de serviciu a fost cerută de multe ori pe forumuri și chiar și aici pe blog.

Cristi

Buuuuuun!!! Bravo! de mult timp așteptam așa ceva de la Ines, credeam ca nu vor mai lansa niciodată. In sfarsit au luat decizia înțeleapta, inclusiv comercial, de a se extinde cumva la nivel național. Sper că preturile sa fie acceptabile, chiar daca va fi cu siguranța un serviciu Premium, deoarece e preferabil sa aibă de exemplu 100.000 de abonati cu 5 euro lunar decât 1.000 de abonati cu 50 euro lunar.

Anonim

sunt din Craiova, deci voi putea sa am ines live pe tv-ul meu LG din 2020? ar fi super daca va fi aplicație si pentru tv-ul meu. astept cu mare interes cand vor furniza info oficiale despre noua oferta. sper sa se lanseze.

Anonim

In grila INES sunt acum 78 canale SD, 123 HD si 3 canale 4K UHD!

Bodo

anonim din Craiova, ce anunța INES se face, nu e ca la unele televiziuni care sa rămân cu proiecte oprite la jumătate, dupa ce le anunta la CNA. INES e o firma serioasa, chiar daca nu e momentan la nivel național. cu siguranța va fi si anuntat si un comunicat in curând, dupa ce oferta e pregatita

Anonim

Bitrate de calitate si aplicatii pentru majoritatea televizoarele Smart de la producătorii de top (inclusiv LG cu WebOS, Samsung etc, asa cum a procedat si Focus Sat Live sau Vodafone / UPC), plus preturi pentru românul mediu, si VOR RUPE PIAȚA, iar profiturile vor fi pe măsura. Daca se vor limita doar la televizoare si box tv cu Android sau Android Tv, plaja de clienți va fi mult mai mică, se vor axa de fapt mai mult pe telefoane / tablete, care nu sunt principala sursa de vizionare tv pentru români, ci mai mult pentru alt fel de conținut media.

Anonim

Cred ca va fi bazata cumva pe aplicația iNES Smart, care a fost creată pentru Smart TV-urile cu sisteme de operare Android TV, Google TV, Tizen și WebOS, dar care este momentan disponibilă comercial în pachetul de servicii iNES Smart. Daca INES Live va fi la fel ca Ines Smart, dar la nivel national, si tot va fi bine.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile