joi, 17 martie 2022

Muzică disco la Disco Mix HD, o nouă televiziune românescă

S.C. BEST MIXMEDIA SRL Câmpina a solicitat licența audiovizuală pentru difuzarea prin rețele de comunicatii electronice pentru serviciul de programe Disco Mix din București. Solicitarea a fost discutată și aprobată în unanimitate în ședința Consiliului Național al Audiovizualului din 16 martie 2022.


Solicitarea SC BEST MIXMEDIA SRL a fost înregistrată la CNA cu nr. 2421/04.03.2022. Acționariatul societății, conform bazei de date și a certificatului constatator din 2 martie 2022, este format din Megelea Laurențiu (95%) și Zamfir loana (5%). 

Formatul de principiu va fi tematic muzical, iar zona de difuzare va fi națională. Formatul de difuzare va fi HD. O altă modalitate de recepție va fi prin platforma OTT proprie DIASPORA TV.

Structura serviciului de programe după surse de proveniență va fi formată din producție proprie (10%) și producții audiovizuale ale altor producători (90%). Procentul rezervat operelor audiovizuale românești va fi de 30%, iar procentul rezervat operelor audiovizuale europene va fi de 51%. Orarul de difuzare va fi de 24 ore / zi. 

Vor fi investiți 74.400 euro (pentru emisie vor fi cheltuiți 33.000 euro, pentru producție 30.000 euro, pentru redacție 3.100 euro, iar pentru alte cheltuieli comerciale suma de 8.300 euro). Cheltuielile inițiale lunare vor fi de 8.700 euro. A fost prezentat un plan financiar pentru perioada 2022-2024, din care rezultă ca sursă de finanțare încasările din publicitate. 

Solicitantul deține alte 7 licențe audiovizuale: Radio: Best FM din Câmpina, București TV / București TV HD, Valea Prahovei TV / Valea Prahovei TV (VP-TV) HD, Party Mix 4K / Party Mix HD / Party Mix, 24 Mix Teleshop / 24 Mix Teleshop HD, Shop On TV HD / Shop On TV 4K și Travel Mix HD / Travel Mix 4K / Travel Mix 8K.

Laurențiu Megelea, reprezentantul BEST MIXMEDIA, a precizat în ședința CNA: "Disco Mix vine pe piața audiovizuală pe o nișă pe care am descoperit-o ca fiind liberă. Având o experiență de mai mulți ani în industria media, considerăm cu putem sa realizăm acest proiect pentru poate sute de mii de oameni care au petrecut clipe frumoase pe muzica disco. Suntem în discuții cu diverse case de muzică, pentru a prelua videoclipuri pe care trebuie să le convertim într-o rezoluție superioară, în HD. Suntem pregătiți din punct de vedere al infrastructurii și al costurilor privind furnizarea semnalului. Avem o relație consolidată cu o parte dintre cabliști, dar probabil este o lupta grea pentru distribuire, mai ales la o bună calitate. Însă suntem dispuși să așteptăm oamenii care au bunăvoința să înțeleagă proiectul nostru și să îi acorde o șansă. Vrem sa lansăm televiziunea Disco Mix în câteva luni, să ne legăm de un festival de muzica disco din România, de anul acesta".


9 comentarii despre subiectul „Muzică disco la Disco Mix HD, o nouă televiziune românescă”:
Unknown

Muzica Eurodance anii 90 se va difuza pe acest post?

Erwin

Salut. Pe București TV, apare de ceva vreme în partea dreaptă sigla de la Disco Mix, și se difuzează muzica disco 80-90. Cred că se fac ceva teste, până ce va fi mutat pe altă frecvență sau va înlocui București TV.

Foto: https://ibb.co/PCpCT4M

Anonim

Denumirea sugerează muzica anilor '80 (poate și -/+10 ani). Generațiile acelor ani, din care fac și eu parte, cu siguranță că vor aprecia acest program.

Anonim

Foarte bine ca Bucuresti TV difuzeaza muzica anilor 70, 80 si 90 de asemnea imi place si MTV 80, MTV 90, Magic TV, Rock TV, Hit Music. Eu sunt nascut dupa 1990 dar mai mult imi place muzica din anii 50, 60, 70, 80 si 90 mult mai buna fata de ce se difuzeaza la radio si TV in ziua de azi.

Anonim

Un program f bun , cu muzică de calitate .Eu cel putin m-am saturat de lălăiala anilor 2020 , ...... o sa ascult numai astfel de posturi !

Anonim

Disco Mix HD - THE BEST !

Anonim

Disco Mix HD e și la Digi pe cablu?

Anonim

Disco Mix este numărul 1 Cînd intră pe
cablu?

Anonim

DA!Așteptam de mult timp să fie difuzată și muzica disco,MUZICA anterioară anilor '90.Muzica își are originile în negura vremurilor,evoluând cu fiecare generație,dar și inspirând noii creatori,compozitori!Mulțumesc!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile