joi, 19 mai 2022

Campioana Premier League se decide duminică la Eurosport

Manchester City sau Liverpool? Una dintre aceste două echipe va fi campioana Angliei la capătul ultimei etape a sezonului. Lupta pentru evitarea retrogradării și calificarea în Champions League se dă tot duminică la Eurosport, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Eurosport transmite meciurile decisive din lupta pentru titlul Premier League. Campioana Angliei se va decide duminica aceasta, în direct la Eurosport.

Manchester City și Liverpool se duelează indirect pentru trofeul Premier League duminică la ora 18:00, la Eurosport 1. Cele două echipe sunt despărțite de un singur punct în clasamentul campionatului înainte de etapa finală, iar orice pas greșit ar putea să micșoreze șansa la titlu pentru oricare dintre cele două echipe. În timp ce Liverpool joacă pe teren propriu cu Wolverhampton, City primește vizita lui Aston Villa – manageriată de fosta legendă a lui Liverpool, Steven Gerrard.

O victorie a lui Manchester City ar reprezenta al patrulea titlu Premier League obținut de club în ultimele cinci ediții ale competiției. De partea cealaltă, Liverpool caută să câștige al treilea trofeu al sezonului, după succesele din Cupa Angliei și Cupa Ligii Angliei. Echipa condusă de Jurgen Klopp încă are șanse la o cvadruplă istorică, urmând să joace și în finala UEFA Champions League la finalul lunii mai.

Ultima etapă din Premier League aduce suspans nu numai în lupta pentru titlu. Locul patru, ultimul care asigură automat participarea la ediția viitoare Champions League, este în joc și va fi disputat, tot indirect, de către Tottenham și Arsenal. Cele două rivale din nordul Londrei sunt despărțite de două puncte în clasament, cu Tottenham momentan în frunte. Echipa antrenată de Antonio Conte are de gestionat o deplasare la ultima clasată, Norwich, în timp ce Arsenal joacă pe teren propriu cu Everton.

Nu în ultimul rând, lupta pentru evitarea retrogradării se dă tot în ultima etapă. Dacă Norwich și Watford sunt deja retrogradate matematic din Premier League, una dintre Everton, Leeds și Burnley va fi a treia echipă care nu va mai juca în prima ligă sezonul viitor.

Bătălia din subsolul clasamentului este cu atât mai aprigă cu cât joi se joacă alte trei meciuri restante care pot avea impact înaintea etapei finale. Everton joacă în direct la Eurosport 1 cu Crystal Palace la ora 21:45, în timp ce Burnley joacă în deplasare la Aston Villa în speranța să acumuleze puncte importante înaintea concluziei de duminică.

Eurosport 1 transmite etapa finală a sezonului Premier League – una decisivă pe trei planuri – duminică la ora 18:00. Meciurile sunt precedate și urmate de emisiunea Premier League Show, în care experții Eurosport analizează toate detaliile dinaintea și concluziile de după ultima zi a sezonului de fotbal englez.


Finalul sezonului Premier League:

Joi, 19 mai, ora 21:45 – Everton v Crystal Palace

Duminică, 22 mai, ora 17:00 – Premier League Show

Duminică, 22 mai, ora 18:00 – Etapa finală Premier League

Duminică, 22 mai, ora 20:00 – Premier League Show


5 comentarii despre subiectul „Campioana Premier League se decide duminică la Eurosport”:
Anonim

Hai Liverpool!You'll never walk alone!

Anonim

Adio campionatul Angliei pe Eurosport, în sfârșit din sezonul următor va vedea toată lumea cel mai tare campionat de fotbal din lume pe canalele digi sport și prima sport.

Anonim

mai mult nu-l va vedea lumea la digi si prima. n-au loc sa dea sase meciuri pe etapa, asa cum o facea eurosport.

albacarolina

Vor avea loc destul. In curand apare Digisport 5, canal dedicat English Premier League.

Cristi

Mie imi placea comentariul celor de la Eurosport. Meciul si atmosfera stadionului respirau usor prin ecran. La Digi e doar o continua zgarietura in timpane. Ecranul lor, idem @ Prima, e ticsit de grafica inutila care anunta tot felul de lucruri irelevante meciului. Poate singurul avantaj la DigiSport ar fi latimea de banda mai buna in dvb-c, care ar rezulta in o calitate mai buna a imaginii. Poate si sansa la unele meciuri in UHD. Sunt sigur ca vor taia cu reclame, in timpul meciului si imediat dupa. Eurosport avea rezumate f bune, in care puteai sa vezi rapid fazele importante si golurile. Pentru mine e un minus major ca Premier League au plecat de la Eurosport. Macar sa transmita acelasi numar de meciuri.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile