vineri, 20 mai 2022

Noul sezon "90 de zile până la nuntă" începe la TLC sâmbătă

"90 de zile până la nuntă" s-a întors: șapte cupluri au numai 90 de zile pentru a decide dacă iubirea lor poate să dăinuie odată cu noul sezon al emisiunii de la TLC, care are premiera sâmbătă, 21 mai, la ora 22:00, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Viza K-1 le oferă cuplurilor din emisiune 90 de zile pentru a se căsători în SUA înainte ca ea să expire și ca unul dintre îndrăgostiți să fie nevoit să se întoarcă acasă. Presiunea este mare, regulile de călătorie fac provocarea mai complicată ca oricând, iar miza poveștilor de dragoste internaționale este cu atât mai mare.

În acest sezon, cuplurile nu numai că gestionează schimbări culturale și de stiluri de viață odată cu sosirea în America – multe din ele trebuie să se adapteze, de asemenea, la calitatea de părinte și la ce înseamnă o familie netradițională. Chiar dacă distanța a alimentat dorul, personalitățile și temperamentele s-ar putea să nu fie mereu pe placul tuturor.

Vor ajunge cele aceste șapte cupluri la altar? Le cunoaștem pe toate mai jos:

Emily, 29 (Salina, Kansas) și Kobe, 34 (Camerun)

Emily a plecat din orașul său micuț din Kansas până în Xi’an, China, pentru a preda engleză. Într-o seară petrecută în club, ea l-a cunoscut pe Kobe, iar chimia dintre ei a fost instantanee. După numai două săptămâni, relația lor s-a transformat într-o logodnă, iar Emily a rămas însărcinată. Când ea s-a întors în Kansas, amândoi au crezut că viza lui Kobe va fi aprobată rapid, însă pandemia a întârziat procesul aproape doi ani. În acest timp, Emily a născut și l-a crescut pe fiul lor singură, iar Kobe nici nu a apucat să îl cunoască. Cuplul este pregătit să se reunească și să devină o familie în toată regula, dar va fi relația celor doi la fel ca în China, după toate schimbările?

Ari, 30 (Princeton, New Jersey) și Bini, 31 (Etiopia)

Fanii emisiunii i-au cunoscut pe Ari și Bini prima dată în 90 de zile până la nuntă: Călătorie în sens invers, iar după mai multe sezoane și provocări, cuplul încearcă pentru o ultimă dată să facă relația să meargă în Statele Unite. Cei doi s-au întâlnit prima oară la o trecere de pietoni din Etiopia, iar după ce a rămas gravidă, Ari s-a mutat acolo cu Bini. Fiul lor, Avi, a avut nevoie de o intervenție chirurgicală, iar Ari s-a mutat înapoi în Statele Unite. Distanța și bariera de comunicare a lui Bini a pus relația sub semnul întrebării, dar cu toate acestea, cei doi vor să se căsătorească. Vor fi religia, familiile și trecutul lui Bini un impediment?

Kara, 29 (Charlottesville, Virginia) și Guillermo, 23 (Venezuela)

Guillermo este din Venezuela, dar locuiește în Republica Dominicană, unde s-a întâlnit cu Kara când aceasta era într-o vizită de muncă. Cei doi au păstrat legătura fără să se gândească la ceva serios, însă lucrurile s-au schimbat când Kara s-a relocat în Republica Dominicană datorită job-ului. Lucrurile au luat amploare și cei doi s-au mutat împreună și s-au logodit rapid, ridicând semne de întrebare în grupul de prieteni sceptici ai Karei. Aceasta a plecat înapoi acasă din cauza pandemiei, iar cuplul a stat la distanță timp de nouă luni. Acum, cu viza sa aprobată, Guillermo e pe cale să se mute la Charlottesville. Va rezista povestea lor de dragoste, încercată de obișnuința Karei de a petrece și de nesiguranța lui Guillermo?

Bilal, 42 (Kansas City, Missouri) și Shaeeda, 37 (Trinidad și Tobago)

Bilal și Shaeeda s-au cunoscut online, iar când au ajuns să se vadă față în față, chimia lor a fost extraordinară. Bilal a cerut-o în căsătorie pe Shaeeda după numai o săptămână petrecută împreună. Viețile lor, însă, nu ar putea fi mai diferite. Bilal este tatăl a doi copii și este divorțat, în timp ce Shaeeda încă locuiește în casa părinților, alături de ei. Ea este pregătită să-și înceapă o nouă viață alături de Bilal, însă el nu este sigur dacă mai dorește alți copii. Mai mult, dorința sa de a semna un contract prenupțial cauzează o nouă provocare pentru cei doi. Vor ajunge să se căsătorească, în contextul mutării în Statele Unite și presiunii cauzate de familie?

Jibri, 28 (Rapid City, South Dakota) și Miona, 23 (Serbia)

Jibri a observat-o pe Miona în publicul de la concertul trupei sale din nordul Serbiei. De atunci, cei doi au format un cuplu, iar Jibri a cerut-o de soție pe Miona într-una din călătoriile lor prin lume. Ea abia așteaptă să se mute în Statele Unite și își dorește o viață luxoasă în Los Angeles, însă Jibri s-a mutat recent înapoi în casa familiei sale din Dakota de Sud. Va fi Miona capabilă să accepte viața dintr-un oraș mic alături de Jibiri, sau vor fi povara de a locui alături de familia acestuia și gelozia insuportabile?

Yvette, 48 (Albuquerque, New Mexico) și Mohamed, 25 (Egipt)

În ciuda unei diferențe de vârstă de 23 de ani, Mohamed și Yvette au început să vorbească online datorită pasiunii lor comune pentru fitness. Cei doi s-au logodit când ea a călătorit în Egipt pentru a-l cunoaște în persoană. Yvette are acasă un fiu de 12 ani cu nevoi speciale, ceea ce înseamnă că Mohamed va fi mai apropiat ca vârstă de viitorul lui fiu vitreg decât de viitoarea nevastă. Mai mult, diferența dintre cultura din Statele Unite și cea din Egipt îl fac pe Mohamed nesigur de mutare și de stilul de viață relaxat și independent al lui Yvette. Va fi realitatea una prea brutală pentru ca acest cuplu să reziste?

Patrick, 31 (Austin, Texas) și Thaís, 25 (Brazilia)

Când Patrick a călătorit în Brazilia pentru a interacționa cu familia din partea tatălui său, a decis să caute un profesor de portugheză pe aplicațiile de dating. Thais a acceptat să-l ajute, iar Patrick s-a întors în Brazilia la ea în repetate rânduri, cucerind-o cu cadouri scumpe, iar apoi a cerut-o de soție. Chiar dacă nu a vizitat niciodată Statele Unite, Thais este entuziasmată să înceapă o viață alături de Patrick, dar va reuși acesta să-i ofere viața extravagantă cu care e obișnuită din Brazilia? Mai mult, îl vor împiedica amintirile primei sale căsătorii pe Patrick să meargă până la capăt?


Niciun comentariu despre subiectul „Noul sezon "90 de zile până la nuntă" începe la TLC sâmbătă”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile